zagubiona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: zagubiona

Witam

Jestem mężatką od 3 lat od jakiegoś czasu popsuło się u nas znaczy ja to czuję mój mąż nie widzi problemu uważna ze przesadzam... a wiem ze tak nie jest ma tajemnice przede mną pisze z innymi dziewczynami nie widziała bym w tym problemu gdyby nie to ze ma do tego inny numer telefonu pracuje na delegacji i nie mam tego jak sprawdzić czy faktycznie ma tam tak zwana przyjaciółkę. Z tego wszystkiego stałam się oschła dla niego o wszystko się czepiam bo od razu mam przed oczami to ze mnie zdradza....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zagubiona

mam tak samo. Moj też na fb szukał koleżanek pisał. Miał nawet profil randkowy. Ale miał jazdę w domu za to hahah. Teraz juz nie robi takich rzeczy,  ale ostatnio widzę co chwila że przegląda zdjęcia innych bab na fb lub wyszukiwarka mi pokazuje że kogoś szukał
Mam dość tego. Jeśli masz podejrzenia przeszukaj telefon, rzeczy , historię w laptopie i telefonie,  a jeśli trzeba to i biling rozmów , lepiej wiedzieć na czym się stoi niż żyć w takiej niepewności. Lepiej się rozwiesc niż żyć z kimś i być zdradzany

3

Odp: zagubiona

ja już to wszystko zrobiłam i pisał z jedna laska zrobiłam mu awanturę ale przysięgał ze mnie nie zdradza ale to siedzi w mojej głowie ze jednak łączy go cos z nią

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024