Gardzę kobietami - dlaczego się tak zachowujecie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gardzę kobietami - dlaczego się tak zachowujecie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Gardzę kobietami - dlaczego się tak zachowujecie?

Kobiety są mądre - prawda, zaradne - prawda, przewidujące - prawda, ale jednocześnie nudne, zakłamane i działają w sposób z góry przewidywalny według określonych schematów. Jednocześnie zawsze niezdecydowane, a potem niezadowolone z podjętych decyzji. I jeszcze nie potrafią się przyznać do błędu - nawet przed sobą. Winni są zawsze wszyscy dookoła, tylko nie one.

W tym temacie chciałem opisać na podstawie 5 prostych relacji moich z wyżej wymienionymi.

Przypadki poniżej będę zamieszczał w kolejności pisania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gardzę kobietami - dlaczego się tak zachowujecie?

Przypadek 1:

Kiedyś, bardzo dawno temu spotkałem dziewczyną Jakoś specjalnie od pierwszego wejrzenia nie zapałałem do niej uczuciem, ale ona zaczęła mi się narzucać. Zaczęła być tam gdzie ja, ciągle mi w czymś pomagała, wyręczała mnie i generalnie starała się za wszelką cenę. Pomyślałem sobie, że może nie jest jakimś szczytem moich marzeń, ale w sumie fajna dziewczyna. Zaczęliśmy się spotykać. Aż pewnego dnia wypaliłem, że mi na niej zależy. I to było przedostatnie nasze spotkanie. Na ostatnim usłyszałem "zostańmy przyjaciółmi". Czyli książkowy przewidywalny schemat. Wziąłem, zabrałem wszystkie swoje zabawki i zniknąłem na kilka miesięcy. Po jakimś czasie znowu zaczęła za mną łazić. Łaziła, podstawiała się, znowu co przedtem. Potem spotkała jakiegoś chłopaka z którym się zaręczyła. Więc sobie myślę, że po sprawie. Nic bardziej mylnego. Do dzisiaj wszystkim moim i swoim znajomym opowiada jak to ja ją skrzywdziłem swoim zachowanie, a ona taka biedna. Nikomu nawet przez myśl nie przechodzi, że to ona mnie zostawiła. Niby dla mnie dobrze, bo jestem facetem i tylko mi reklamę robi, ale faktem jest, że żyje w kłamstwie i oszukuje nawet samą siebie.

3

Chcesz postawić tezę o wszystkich 3,418,059,380 kobietach na Ziemi podając 5 przypadków. Powodzenia.

4

Temat zamykam, a Autora proszę, by narzekanie na kobiety ograniczył do konta, które założył jako pierwsze. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gardzę kobietami - dlaczego się tak zachowujecie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024