ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: ciąża?

Witam.
Mam pytanie. Ostatnią miesiączkę miałam 7.10.2016 (cykl 28 dni) więc kolejna wypada jutro. Dzień po owulacji miałam stosunek przerywany. Trzy dni przed miesiączką zrobiłam test-wyszedł negatywny. Ale... od dobrych kilku dni jestem bardzo wyczulona na zapachy. Od mocniejszych woni dostaję mdłości. Wszędzie czuję zapach fekaliów. Mam metaliczny posmak w ustach. Ciągle chodzę do toalety, żeby oddać mocz. dokładnie 10 dni po stosunku miałam bóle podbrzusza jak przed miesiączką, ale na nią było za wcześnie i nadal jej nie ma. Normalnie przed okresem mam bardzo duże i bolące piersi. tym razem nic-wcale ich nie czuję. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? oczywiście planuję powtórzyć test, ale chcę jeszcze chwilę poczekać a tymczasem grozi mi stres i niepewność...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciąża?

Tak naprawdę stosunek przerywany nie jest zabezpieczeniem.. tutaj szanse na bycie w ciazy masz 50 na 50. Oczywiscie powtorz test najlepiej zrob dwa testy. Jeżeli nie bedziesz miala miesiaczki iii testy negatywne to wybierz sie do ginekologa.. moze poprostu twoj organizm sie zbuntowal..

3

Mozesz byc w ciazy, a moze poprostu orgsnizm swiruje bo wiesz ze kochaliscie sie w czasie owulacji,

Test moze wyjsc negatywny mimo ciazy,najlepiej wykonac bad krwi beta hcg kosztuje okolo 30 zl, bie musisz byc na czczo,

Mam nadzieje ze test wyjdzie z takim wynikiem jaki bys chciala by byl:)

4

i co Angelika, jak sytuacja?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024