ubezpieczenie pup .. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: ubezpieczenie pup ..

Cześć jest sprawa tego typu.. Ze w czwartek 20.10 przyjęłam pracę z PuP. Od poniedziałku 24 mam szkolenie, dowiedziałam sie też o zarobkach itd i jestem pewna, ze ta praca nie jest dla mnie wiec po co mam się męczyć ? Stad moje pytanie, czy rezygnując teraz z tej pracy bede mogla zarejestrować sie w urzędzie i być normalnie ubezpieczona? Czy będę miała jakas kare 120 dni? Nigdy wczesniej nie odmówiłam przyjęcia itd, a umowy z tej pracy tez jeszcze nie mam .. Pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ubezpieczenie pup ..

Już pewnie za późno na odpowiedź ale z tego co mi wiadomo można 3 razy odmówić pójścia do pracy, później cię wykreślają i wtedy jest ta "kara" iluś dni że nie możesz się zarejestrować, a potem znowu możesz.

Praca nie dla ciebie hm.. zależy jeszcze jaka. Nie lepiej pochodzić do tej pracy, mieć co wpisać w CV i zarobić trochę pieniążków niż siedzieć i nie mieć nic jeśli ta praca nie jest jakaś uwłaczająca? A w między czasie szukać lepszej..

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024