Moj chłopak ma niedługo urodziny i nie wiem co mu kupić.Jestesmy razem juz 3 lata i powoli wyczerpują mi sie pomysły.Pomyslalam zeby wywołać u fotografa nasze wspólne zdjęcie i oprawić w ramkę,ładnie zapakować i tyle.Czy to nie za mało? On robi mi zawsze drogie prezenty na urodziny.On interesuje sie gotowaniem,lubi gotować.Co mozna kupic fajnego facetowi do 100 zł ?co zazwyczaj kupujecie facetowi na urodziny ?
2 2016-10-22 16:27:56 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-10-22 16:31:06)
Zdjęcie to dobry pomysł. Można zamówić ramkę z grawerem. Wymyśl jakiś fajny tekst.
Zdjęcie to dobry pomysł. Można zamówić ramkę z grawerem. Wymyśl jakiś fajny tekst.
Wchodzi w grę tylko ramka bez grawery bo potrzebuje na sobote a pewnie trzeba czekać długo. Moze ktos ma pomysł co dodać do takiego prezentu ?
Ulubione perfumy
butelka dobrego wina
możesz przygotować kolację
Pomysł ze zdjęciem jest ok., ale dla mnie bardziej pasuje na np. rocznicę waszego związku czy Walentynki (o ile je obchodzicie). Dla mnie urodziny to dzień szczególny tej osoby i prezent też powinien być stricte pod nią, co lubi, co mu się przyda. Perfumy jak najbardziej (ich nigdy za wiele ), ale może też być teraz jakiś szaliczek czy rękawiczki. Jeśli lubi gotować, to też może być coś z tym powiązane. Ja jak nie mam pomysłu to kupuję bilety do teatru albo na koncert. Jest też mnóstwo zabawnych prezentów, które mogą wydawać się infantylne, ale jak najbardziej w przypadku kiedy osoby się dobrze znają, są wskazane (ja osobiście takie najbardziej lubię). Kiedy kupiłam sobie samochód od chłopaka dostałam w prezencie skarbonkę z napisem „na mandaty” + mapę samochodową świata.
Ty znasz najlepiej swojego chłopaka, pomyśl o jakiejś sytuacji, jaka się ostatnio mu czy wam przydarzyła, może czymś się ostatnio zainteresował? Prezent nie musi być drogi. Do tego kolacja przy winie jak najbardziej.
może przy następnej okazji lokalizator? https://www.alfatronik.com.pl/info/bezp … zator-gps/ - to może być przydatne rozwiązanie zwłaszcza, jeśli jeśli jest amatorem samotnych wypraw rowerowych. Raz, ze Ty masz komfort i możesz sprawdzić, gdzie on jest. a dwa, ze sam chłopak może odczytać po zakończonej wycieczce swoją trasę i ja przeanalizować pod kątem poprawienia wyników
7 2017-03-30 22:14:40 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-03-30 22:16:57)
Moj chłopak ma niedługo urodziny i nie wiem co mu kupić.Jestesmy razem juz 3 lata i powoli wyczerpują mi sie pomysły.Pomyslalam zeby wywołać u fotografa nasze wspólne zdjęcie i oprawić w ramkę,ładnie zapakować i tyle.Czy to nie za mało? On robi mi zawsze drogie prezenty na urodziny.On interesuje sie gotowaniem,lubi gotować.Co mozna kupic fajnego facetowi do 100 zł ?co zazwyczaj kupujecie facetowi na urodziny ?
Według mnie zdjęcie i ramka to fatalny pomysł. No chyba, że jest jakiś nadwrażliwy. Ale pamiętaj, że to może być cebula. Kup mu coś praktycznego. Na odczepnego deskę do krojenia , ostrza do golenia, książkę z przepisami, dorzuć dobrą czekoladę i będzie git. Jak się nie wzruszy to jakiś dobry całus
8 2017-10-02 10:15:56 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-10-02 11:34:53)
Uch, moim zdaniem ramka ze zdjęciem odpada. Dla mężczyzn to straszny, niepraktyczny kicz. Jeśli już koniecznie chcesz, to podaruj mu taką któregoś dnia bez okazji, ale na urodziny zdecydowanie wysiliłabym się bardziej. Moim zdanie to powinno być coś albo rozrywkowego (wymarzona gra komputerowa?), aktywnego (wejściówka na mecz paintballu?) albo po prostu praktycznego. Mój chłopak ucieszył się z noża. Innym razem dostał kompas - ale to dlatego, że lubi piesze wycieczki i go chciał przetestować. Potem, jak zaczęłam mieć lepsze wypłaty, to się szarpnęłam na lornetkę dla niego. Cieszył się jak dziecko. Także polecam właśnie szukać takich rzeczy. Wszystkie rzeczy kupowałam u siebie na mieście. Lornetkę znalazłam tutaj, może się komuś przyda namiar: [spam]
Chyba mają stronkę z tego co mi wiadomo. Nie wiem jak z dostawami, bo jak mówiłam, ja kupiłam normalnie.
Wątek odkopany, reklama sklepu wraz z namiarami zrobiona.
A poważnie...od zawsze JEST to problem.