Kobiety po 40 tce porzucone Trojmiasto - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobiety po 40 tce porzucone Trojmiasto

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Kobiety po 40 tce porzucone Trojmiasto

Witam.Życzę wszystkim udanych i szczęśliwych związków.Ale mam też nadzieję ze może takim sposobem poznam koleżankę w zbliżonym wieku (40plus )która została porzucona zdradzona.Jestem z trójmiasta i naprawdę jestem samotna.Proszę jeżeli jest tu ktoś kto szuka to proszę dac znać.Bo myślę ze możemy sobie pomoc.Liczę na to.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiety po 40 tce porzucone Trojmiasto
malczy1967 napisał/a:

Witam.Życzę wszystkim udanych i szczęśliwych związków.Ale mam też nadzieję ze może takim sposobem poznam koleżankę w zbliżonym wieku (40plus )która została porzucona zdradzona.Jestem z trójmiasta i naprawdę jestem samotna.Proszę jeżeli jest tu ktoś kto szuka to proszę dac znać.Bo myślę ze możemy sobie pomoc.Liczę na to.

Napisałam do Ciebie wiadomość. Pozdrawiam :-)

3

Witam.Z jednej strony to fajnie ze w trójmieście nie ma porzuconych kobiet po 40 tce .Tylko się cieszyć z ich szczęścia.Ale wciąż mam prośbę i moje pytanie Czy jest w trójmieście Pani która ma chec na znajomość taka w realu na spacer ,kawiarnie ,kino ?

4

Hej ....
Szkoda , ze mieszkam tak daleko
nie pochodze z trojmiasta .
ale popisac moge i z checia . pozdrawiam

5

Witam Elżbieta47 też żałuję ze jesteś daleko.A powiem szczerze bardzo mi brakuje takiej koleżanki na wspólne wyjście bo wtedy jest raźniej.Ale dziękuję ze się odezwałaś.Jak tylko przyjdzie Ci ochota to napisz proszę.Pozdrawiam serdecznie

6

Jestem z Trójmiasta, chętnie się spotkam na kawę, spacer, itp.

7

Hej.
Jestem babeczką po 40-tce, z Trójmiasta, rok po rozejściu , chętnie poznam nową koleżankę, bo trochę mi znajomości padły i szukam nowych:) Pogaduchy, kawa , spacer a może na nordic-walking nawet:)  Uprawiam paralotniarstwo i uczę się kitesurfingu. Odezwij się jeśli masz ochotę:)

8

Cześć,
jestem po 40,mieszkam w Gdańsku i od miesiąca jestem porzucona.Chętnie spotkam się na kawę czy kino zatem daj znać:)

9

Witam wszystkich serdecznie.Ponawiam moją prośbę.Jestem już w trochę lepszej formie.Brakuje mi bardzo koleżanki z która będę mogła spędzać czas nie tylko wirtualnie.Nie chce być piątym kołem u wozu (A tak właśnie się czuje wśród moich znajomych bo mają szczęśliwe związki )Dlatego jeśli jesteś w podobnej sytuacji to bardzo proszę daj znac.Miłego dnia życzę wszystkim.

10

Halo.Nadal cisza.Jak coś to proszę dajcie znać.Moje ogłoszenie aktualne.Wciąż szukam osób w realu.Babeczki ja nie jestem typem ponuraka i marudy.Nie zanudze was na śmierć.Miłego dnia życzę wszystkim.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobiety po 40 tce porzucone Trojmiasto

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024