Kolega bylego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Kolega bylego

Witam , odezwal sie do mnie kolega mojego bylego chlopaka ( lecz on jest zajety)
Napisal wpierw o prywatna sprawe i czy wiem cos , a po chwili zadal pytanie , czy miedzy mna a moim bylym cos bedzie , czy sa jakies szanse i wgl , po czym potem zaproponowal piwko , jakbym chciala kiedys wyskoczyc hmm
(Ja mam 23 lata )
Nie wiem o co chodzi , dosc podejrzane to jest hmm
Dodam ze moj byly ,sam ze mna zerwal z mojej winy poczesci,  raczej nie chce na razie zwiazku , lecz przyjazn ..
Co sadzicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega bylego

Moze ten kolega nie jest szczęśliwy ze swoją obecna a moze to jednak tylko piwo po znajomości.

3

Poszukaj może wolnego "przyjaciela". Chciałabyś być na miejscu jego dziewczyny?

4

dwie opcje: albo twój były chce wybadać sytuacje, nigdy nie wiadomo co moze do ciebie czuc. albo kolega twojego ex jest silnie tobą zainteresowany. ale obstawialabym pierwszą opcje

5

A Ty chcialabys sie pogodzic z bylym ?
Skad wiesz, ze jemu chodzi o przyjazn ?

6

verdad napisał/a:

A Ty chcialabys sie pogodzic z bylym ?
Skad wiesz, ze jemu chodzi o przyjazn ?

Oczywiscie ze chcialabym , ale chyba jest to nie mozliwe stoi On przy tym ze na razie nie chce zwiazku , a przyjazn sam zaproponowal
Na razie dalam temu czas , moze powinnam isc z tym kolesiem na piwko i wybadac sprawe ??

7

Ja bym zakładała, że chce się umówić.
Nie wiem czy to jakoś rzecz, której trzeba by się domyślać.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024