Chyba zwariowalam nie moge przestac o nim myslec, nie moge spac, niby nic w tym zlego ale coz poradzic gdy on jest moim kierownikiem , co mam robic ? Jak z tym zyc ?
A jest żonaty?
Nie ,jest wolny :-)
to w czym problem?
znajdź inną pracę i bzykaj sie bez przeszkód z bylym juz kierownikiem
To nie takie proste, jakby sie wydawalo jestesmy z dwoch roznych swiatow on mega przystojniak ja szara myszka, dogadujemy sie ale czy jest szansa na cos wiecej
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz
Skoro jest wolny, to bierz się za niego! Jak nie spróbujesz, to nic nie będzie między Wami na bank.
Co mam mu powiedziec, nie znam sie na podrywie , jak go do siebie przekonac
Co mam mu powiedziec, nie znam sie na podrywie , jak go do siebie przekonac
Bądź miła, uśmiechaj się, patrz zalotnie na niego, zagaduj o różnych rzeczach. Jak będzie odpowiadał na to, to zaproponuj kawę.
Pomozcie dziewczyny, jutro znow go zobacze :-)
A nie czasem.chlopak powinien.zaproponowac kawe?
A nie czasem.chlopak powinien.zaproponowac kawe?
Mamy 21 wiek, kobieta też może zrobić pierwszy krok. Warto, jeśli facet Ci się podoba. Co masz do stracenia? Najwyżej zrobisz z siebie idiotkę i tyle.
No wlasnie tego sie obawiam...
Gdybym byla ladniejsza to co innego
15 2016-10-19 19:22:54 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-10-19 19:23:55)
No wlasnie tego sie obawiam...
Och daj spokój, nawet, jak dostaniesz kosza, to lepsze to, niż nigdy nie spróbować...
Pamiętaj, że uroda to nie wszystko.
A on Ci w ogóle daje jakieś znaki? Jak się zachowuje w Twojej obecności?
Dziekuje za rady :-)
No zawsze sie ze mna droczy , smiejemy sie jak jestesmy sami
Normalnie akcja jak w "Brzyduli" Zrób to co w serialu główna bohaterka
Wiem ze wydaje sie to smieszne ale coz mam poradzic brzydkie kaczatko i ksiaze
Wiem ze wydaje sie to smieszne ale coz mam poradzic brzydkie kaczatko i ksiaze
Oj tam zaraz brzydkie kaczatko.
Fryzjer, pocwiczyc makijaz , duzo sie usmiechac I do boju dziewczyno!!
Bedziesz miala niedlugo dobra okazje - moze jakies firmowe spotkanie przed swietami??
Nie sprowadzaj się do roli brzydkiego kaczątka. Zadbaj o wygląd, ale przede wszystkim o pewność siebie Nie nadmierną, rzecz jasna - zwykłą, zdrową. Z myślą, że jeśli on odpowie na Twoje zainteresowanie, to będzie Twój fart, ale jego też
Powodzenia, skoro macie ogólnie mniej służbowy kontakt, nawet w pracy, to powinno być Ci łatwiej
Oj przestań. Może on woli właśnie szare myszki, to nie jest tak że każdy facet gustuje w długonogich blondynach
Dzieki wam za mile slowa, nie jestem.jakas skryta bardziej pewna siebie , w sumie blondynka z dlugimi nogami jestem:-) ale nie naleze do pieknych, ale przy nim to mi tak serce bije ,ze nie dam rady mu powiedziec ze mi sie podoba
Jutro znow go zobacze ,nie moge sie skupic w pracy przez niego ach z facetami:-)
troszke wiary w siebie .
erni.1978
Za dwa miesiące z hakiem jest brązowa łopata, a nie złota.
Ach, przepraszam ;(