Moja historia miłosna była długa.
Na początku liceum poznałam chłopaka z którym byłam 2,5 roku.Rozstał się ze mną.Potem 3 lata później po nieudanym związku wrócił do mnie.W związku było mi dobrze pomimo tego,że był w dla mnie burzliwym okresie.Pierwsze wrócił po miesiącu jak rozstałam się z innym chłopakiem z powodu jego zaburzeń psychicznych.Drugie skończyłam studia i po 5 latach wróciłam do miasta rodzinnego szukać pracy.W międzyczasie miałam próbę samobójczą.
Jest jeden poważny problem ,który zniszczył nas związek.Brak akceptacji rodziców,a zwłaszcza jego matki,która znając mnie prawie 10 lat ciągle mnie negowała,sprawiała mi przykrości i mówiła,że nie jestem dla niego odpowiednią partnerką.A on chciał ,żebyśmy obie mogły mieć ze sobą poprawne stosunki.Próbował bronić,ale tak matka zatruwała mu,że zaczął być bo jej stronie.Mówił,że nie da się tej sprawy pogodzić. Nic też nie robił by zmienić sytuacje.
Bezskutecznie szukał pracy,zmieniał zdanie,że raz można to uratować zwiazek i byc raz, raz nie.Zastanawiam się czy wszystko zmierza ku końcowi.
Czy w tym przypadku powinnam się jak najszybciej z nim sie rozstać?
Temat: Prawdopodobne rozstanie z chłopakiem z powodu nienawiści jego matki
Zobacz podobne tematy :
Odp: Prawdopodobne rozstanie z chłopakiem z powodu nienawiści jego matki
Ja nie byłabym w związku z mężczyzną, który nie potrafi stanąć w mojej obronie i pozwala mamie na wtrącanie się w nasze sprawy.