potrzebuje pomocy porady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: potrzebuje pomocy porady

Witam.
Mam 26l i jestem samotną matką . Przez problemy finansowe mojego byłego, teraz ja i moje dziecko musimy splacac jego długi. Do poniedziałku mam spłacic 52 tys inaczej dostane eksmisje z mieszkania . mój obecny partner dostał pożyczki tylko 25 tys zł ale co dalej ?? Dziewczyny macie jakieś pomysły bo ja juz nie mam . Proszę o jakieś porady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: potrzebuje pomocy porady

Byliście z tym u prawnika?

3

Tak byłam. Prawnik powiedział że nie ma jak pomoc nam. Leże i nie wiem jak sie z tego wyplatać . Rodzina przez niego się odwróciła od nas. I teraz nie mam nawet kogo prosić o pomoc nawet o poradę .

4

Współczuję Ci bardzo ale skoro prawnik ma związane ręce to chyba nic z tym zrobić nie można. A jakieś raty? A gdzie mąż? Dlaczego nie spłaca długów?

5

Uciekł. podobno do Niemiec . nic nie spłaca dosłownie nic. Raty nawet nie chce sluchac bo wierzyciel chce od razu całość.

6

Ale sytuacja. Wiem, ze w niektórych przypadkach byli małżonkowie odpowiadają za swoje długi. Rozumiem, ze bank jest tym wierzycielem i chce zająć mieszkanie tak? Bo jeśli tak  to mieszkanie zostanie pewnie wystawione na licytacje.

7

olivia.osuch napisał/a:

Witam.
Mam 26l i jestem samotną matką . Przez problemy finansowe mojego byłego, teraz ja i moje dziecko musimy splacac jego długi. Do poniedziałku mam spłacic 52 tys inaczej dostane eksmisje z mieszkania . mój obecny partner dostał pożyczki tylko 25 tys zł ale co dalej ?? Dziewczyny macie jakieś pomysły bo ja juz nie mam . Proszę o jakieś porady

Aby udzielić jakiejś sensownej porady potrzebuję więcej szczegółów.
Napisz więcej. Czyje jest to mieszkanie, czy masz do niego tytuł prawny, kto ma, czy jest sądowy nakaz eksmisji, z jakiego tytułu to zadłużenie.

I nie martw się. Nie tak łatwo eksmitować samotną matkę z dzieckiem szczególnie na zimę.

Z tego co napisałaś to trudno się domyślić o co w tej eksmisji chodzi.
Bez nakazu sądowego eksmisji  nie ruszaj się stamtąd nawet jeśli nie zapłacisz w terminie podanym przez wierzyciela.

8

Może ktoś udzielić mi informacji gdzie otrzymała bym szybki kredyt/pożyczkę ? proszę o informacje na e-maila olivia.osuch o2.pl . Sprawa jest beznadziejna bo kredyt w banku przez komornika odpada.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024