Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów

Witam:) mam problem po rozstaniu. Mam 24 lata ona aktualnie ma 20, rozstaliśmy sie w połowie stycznia tego roku, powód: wyjechała na studia 200 km od domu, moja chora zazdrość, strach ze mnie zostawi i tak się też stało:( Dwa tygodnie po naszym rozstaniu powolutku dopływały do mnie informacje ze spotyka się z moim kolega z którym pracuje na jednej zmianie, a sam ich zapoznałem na mojej imprezie barbórkowej bo jestem górnikiem. Po rozstaniu i już jak sie z nim spotykała ciagłe mieliśmy jakis tam kontakt co mi uniemożliwiało zapomnienie o niej, koncem marca pokłóciliśmy sie i zero kontakt sie nam urwał do połowy maja, znów zaczeły sie nocne rozmowy, sms, wymiana snapchatów po czy zaczeła sie znów wycofywać z swoich słów smsów ktore ze mną wymieniała, 31.05.16 po jej smsie ze nie moze miec ze mna kontaktu skasowałem samochód, po wypadku przyjechała do mnie do domu mnie odwiedzic i znow szystko wróciło, kiedy ją zobzaczyłem łzy spłyneły mi po policzkach i jej tak samo ale w koncu kontakt zerwała, i znów cisza az do początku września spotkałem sie z nią pare razy, pocałunki namietne, słowa kocham Cie, i do tego sex i znów uczucia wróciły:( Mowiac jej zeby sie rozstała z moim "kolega" to ona ze nie moze bo on nic nie zrobił... a ja znów mam ciezko tak samo jak w styczniu się czuje sad co mam robić drogie kobiety????

Zobacz podobne tematy :
Odp: Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów

A ja sie zastanawialam, o jakich bylych partnerow Ci chodzi.

Czyli ona jest z tamtym chlopakiem? Jesli tak, to mu wspolczuje. A Ty pomysl, czy chcialbys miec taka nielojalna dziewczyne? No bo chyba wychodzi na to, ze go z Toba zdradza, czyz nie?
Pasuje Ci takie bycie nagroda pocieszenia? Drugim wyborem?
Plus... Nie rozbija sie cudzych zwiazkow.

3

Odp: Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów
daniel19 napisał/a:

do początku września spotkałem sie z nią pare razy, pocałunki namietne, słowa kocham Cie, i do tego sex i znów uczucia wróciły:( Mowiac jej zeby sie rozstała z moim "kolega" to ona ze nie moze bo on nic nie zrobił...

Ona nie moze  sie z nim rozstac, bo on nic nie zrobil ?
A Ciebie to mogla zostawic ? Co takiego zrobiles, ze Cie zostawila ? Byles zazdrosny ? Widac miales powod.
Ona w trakcie zwiazku tez Cie zdradzala ?
Wez sie odetnij calkowicie od niej.Szybko zapomnisz.Nie badz zabawka w jej reku.
Otworz oczy.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Trudne rozstanie, ciągły kontakt byłych partnerów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024