10 dnia cyklu spaliśmy z chłopakiem obok siebie, po przebudzeniu się całowałam się z nim leżąc na nim, dotykał mnie doslownie pare sekund po tyłku przez spodnie, po chwili włożył ręce do środka i już bezpośrednio, znowu po niedługiej chwili dotykał mnie niżej, aż doszeł do miejsca od tyłka blisko wejścia do pochwy, w okolicy odbytu, nad pochwą, ale tam nie dotykał, palcówki mi nie zrobil, ale schizuje ze mogl miec cos na palcach i dostalo sie w okolice Rozmawialam z nim mowil ze zawsze ma czyste rece jak chce mnie dotykac, ale boje sie ze wtedy skoro spalismy to np mogl sie podniecic przez sen dotknac tam nawet zeby tylko poprawic cos, a ze sen to nie kontrolowal sytuacji a pozniej mnie dotykal... Wiem ze to glupio brzmi dlatego nie mowilam tez jemu o moich myslach ale serio schizuje ze mogl cos miec w takiej sytuacji, dzisiaj mam 15 dzien cyklu a od wczoraj ciagnacy sie sluz, co wczesniej prawie wgl od okresu nie bylo sluzu, wiec chyba mam dni plodne, a jesli cos mial na dloni (o ile to wgl mozliwe?) to pare dni plemniki zyja i tyle akurat minelo... Moze sie wydawac glupie ze sie boje ze mogl przez sen sie dotknac a pozniej mnie ale zajmuje mi to wiekszosc mysli ostatnio. Jeśli hipotetycznie coś by miał na dłoni (w co wątpie bo przed tą sytuacją spaliśmy ok 40minut, ale mam głupie myśli że przez sen mogl sie dotknac tam majac sperme/preejakulat) a nie wsadzał mi palców do pochwy tylko dotykał nad nią i to 10 dnia cyklu to jakaś tam szansa jest? Nie jestem gówniarą z gimnazjum, mam 18 lat lecz wiedzę czerpie z internetu, czytalam sporo o ciąży płodności itp bo w szkole edukacja na ten temat jest poniżej zera, i właśnie jedna z opisywanych sytuacji że można zajść gdy plemniki znajdą się nietylko w pochwie ale też na narządach to jest szansa, stąd mój niepokój
No tak, rocznik 98, a wiedza na tematy seksu zerowa. Schizuj dalej c:
Ciąża na bank i to bliźniacza. Ja bym zrobiła test ciążowy. Tylko na bliźniaczą ciążę musisz kupić dwa testy.
Ciąża na bank i to bliźniacza. Ja bym zrobiła test ciążowy. Tylko na bliźniaczą ciążę musisz kupić dwa testy.
I niestety trwa ona 18 miesięcy
grenade napisał/a:Ciąża na bank i to bliźniacza. Ja bym zrobiła test ciążowy. Tylko na bliźniaczą ciążę musisz kupić dwa testy.
I niestety trwa ona 18 miesięcy
No tak. Nie wspominałam o tym,bo myślałam, że autorka wie takie oczywiste rzeczy
<kiwa głową z niedowierzaniem>
pewnie, ze mogl miec cos na palcach, zwlaszcza pod paznokciami
8 2016-10-05 09:38:57 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-10-05 17:33:26)
pewnie, ze mogl miec cos na palcach, zwlaszcza pod paznokciami
Dokładnie. Trochę by się pewnie też znalazło plemników w wydychanym powietrzu