Witam, mam 19lat.
Jakiś miesiąc temu uprawiałam seks z moim chłopakiem po raz drugi. Były to ostatnie dni miesiączki, mój chłopak doprowadził do wytrysku poza mną.
Okres mam zawsze na początku miesiąca dziś mamy 3.10 może trochę panikuję, ale czy mogło dojść do zapłodnienia? Czy może spóźnienie jest spowodowane uprawianiem seksu w czasie miesiączki? Pamiętam że było sporo krwi pomimo dużej czystości i ostrożności... piszę tu bo liczę na odpowiedź dojrzałych kobiet, to dla mnie bardzo ważne
A zabezpieczyliście się?
Szansa mała, ale jest.
A zabezpieczyliście się?
Szansa mała, ale jest.
to mało odpowiedzialne ale niestety nie
Mało prawdopodobne, ale skoro się denerwujesz zrób test.
Szansa jest, już niejeden co przyoszczędził na gumkach pcha wózek
zaczynam wątpić, skoro mój partner nie doszedł we mnie?
przecież te wczesne plemniki nie są bardzo zdolne do zapłodnienia..
biegnę po test, ale czuję że to po prostu stres
Raczej nie ale test możesz zrobić:-) a to boisz się wpadki?
Jeśli nie chcesz mieć dziecka, to zacznij się zabezpieczać jak każdy odpowiedzialny człowiek, a nie, na cud liczysz.
Raczej nie ale test możesz zrobić:-) a to boisz się wpadki?
jesteśmy młodzi w planach wyższe szkoły i to nie czas na dziecko bo tak naprawdę sami jeszcze jesteśmy dziećmi jakby nie patrzeć.. dziecko będzie jeśli będziemy wstanie podarować mu to co najlepsze )
Anet19 napisał/a:Raczej nie ale test możesz zrobić:-) a to boisz się wpadki?
jesteśmy młodzi w planach wyższe szkoły i to nie czas na dziecko bo tak naprawdę sami jeszcze jesteśmy dziećmi jakby nie patrzeć.. dziecko będzie jeśli będziemy wstanie podarować mu to co najlepsze
)
To dlaczego się nie zabezpieczacie?
Aleksandra0933 napisał/a:Anet19 napisał/a:Raczej nie ale test możesz zrobić:-) a to boisz się wpadki?
jesteśmy młodzi w planach wyższe szkoły i to nie czas na dziecko bo tak naprawdę sami jeszcze jesteśmy dziećmi jakby nie patrzeć.. dziecko będzie jeśli będziemy wstanie podarować mu to co najlepsze
)
Zabezpieczamy się ..
w tamtym momencie nie byliśmy "przygotowani" na to że to się stanie .. teraz będę tego pilnować ze zdwojoną siłą
Cyngli napisał/a:Aleksandra0933 napisał/a:jesteśmy młodzi w planach wyższe szkoły i to nie czas na dziecko bo tak naprawdę sami jeszcze jesteśmy dziećmi jakby nie patrzeć.. dziecko będzie jeśli będziemy wstanie podarować mu to co najlepsze
)
Zabezpieczamy się ..
w tamtym momencie nie byliśmy "przygotowani" na to że to się stanie .. teraz będę tego pilnować ze zdwojoną siłą
Ale zdajesz sobie sprawę z poziomu (albo raczej z braku poziomu) tych usprawiedliwień?
Kurczę, serio. Dorośli jesteście chyba. Wiecie, że dzieci się z seksu biorą.