Prezent ślubny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-12-09 21:05:32)

Temat: Prezent ślubny

Cześć wszystkim. Moja siostra będzie miała brała ślub na wiosnę i zastanawiam się co jej kupić. Generalnie nie chcę iść na łatwiznę i dać jej kasę, a rzeczy w stylu robotów kuchennych i zastawy stołowej nie wchodzą w grę. Myślałam o wykupieniu vouchera na długi weekend w hotelu ze spa. Wesele to raczej stresujące wydarzenie dlatego pomyślałam sobie, że zarówno dla niej jak i mojego przyszłego szwagra taki wyjazd dobrze zrobi. Siostra kocha góry, ale nie chce kupować czegoś w Zakopanym dlatego postawiłam na Beskid. Słyszałam, że w [spam] jest ładnie i nie za dużo turystów. Co sądzicie o takim prezencie? Macie jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent ślubny

Bardzo fajny pomysł. Tylko najlepiej jakby sami mogli wybrać sobie termin, żeby np nie pokrył im się z podróżą poślubną. Mój brat żeni się w tą sobotę. Ja daję mu akurat kasę (1000zł) i jako drobiazg grawerowaną tackę śniadaniową. Zamiast kwiatów wino.
Moja koleżanka od grupy przyjaciół też dostała coś w rodzaju vouchera na kolację w jakiejś restauracji w Wiedniu

3

Bardzo fajny pomysł na prezent jak nie chcesz dać po prostu kaski. Nie byłam w wielu hotelach w górach ale kiedyś na necie trafiłam na fajną ofertę hotelu (który na co dzień jest bardzo drogi i nie byłoby mnie w życiu stać ale udało mi się spędzić weekend z zabiegami spa i pełnym wyżywieniem w cenie jednej doby :-) ), nazywa się No Name Luxury Spa k. Białki, Zakopanego. I powiem szczerze, że było bosko i nieziemsko romantycznie. Mam nadzieję, że znowu kiedyś trafię na jakąś taką promocję i jeszcze tam wrócę :-)

4

Proponuję, jakiś drobny upominek, a do koperty kasa. To jest najlepsze , bo przeznaczy na to co na prawdę chce.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024