Witam byłem z swoją była dziewczyna kilka miesięcy.Zwiazek sie rozpadł iż był to mój pierwszy zwiazek na poważnie i brałem przykład z niewłaściwej osoby.Po rozstaniu zrozumiałem ile moja była partnerka dla mnie znaczyła.Oczywiscie po związku zgodziłem sie na przyjaźń bo w żadnym wypadku mi to nie przeszkadzało lecz nasze relacje wyglądają tak jak w związku,kłócimy sie raz na jakiś czas zakańczamy kontakt a potem znowu jest dobrze.Lecz jak w związku jest tylko w domu mówi mi ze mnie kocha zależy jej na mnie lecz to juz trwa rok i nadal nie chce wrócić(Tak mi sie wydaje) Spędzamy regularnie ze sobą czas lecz problem jest w tym ze chciałbym do niej wrócić ale nie wiem jak.Rozmawialismy ze bedzie trzeba zadecydować czy wrócimy do siebie czy poprostu zakończymy te relacje jak w związku.Co myślicie sa jakieś szanse ze do siebie wrócimy?
1 2016-09-15 11:31:16 Ostatnio edytowany przez AnonimowyAnonim (2016-09-15 11:33:22)
Temat: Co o tym myślec
Zobacz podobne tematy :
Odp: Co o tym myślec
Myślę że nie będziesz w stanie mieć żadnego związku jeśli będziesz się kłócił. Nie reaguj jak ona zaczyna kłótnię i sam ich nie powoduj. Nauczysz się w ten sposób normalnego życia, żeby być z inną dziewczyną, bo z tą ci nie wyjdzie.