Sama ze sobą w tłumie pozostałych... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Sama ze sobą w tłumie pozostałych...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez amenomen91 (2016-09-10 10:38:24)

Temat: Sama ze sobą w tłumie pozostałych...

Cześć,

Nie jestem tu nowa, jestem w dużej mierze obserwatorem forum niż aktywnym uczestnikiem. Nie raz próbowałam, nic nie szkodzi mi spróbować jeszcze raz. A czego? Poznać kogoś. Dobrą znajomość, przyjaźń. To mój cel. Twój też? Jesteśmy już dwie.

Mam na imię Magda. Jestem młoda, mam rodzinę i lubię swoje życie. Uwielbiam czytać książki i interesują mnie tatuaże. Lubię zwierzęta ale mogę sobie pozwolić tylko na chomika smile mimo młodego wieku prowadzę życie jakie do wieku adekwatne nie jest w stereotypach. Ale kto by się nimi przejmował?

Lubię i potrafię słuchać. Mam czas i szczere chęci kogoś poznać. Czas, bo wiem, że nie da się nawiązać dobrej znajomości po kilku wiadomościach smile a tak niestety najczęściej się kończy internetowy kontakt.

Nie odstrasza mnie wiek ani odległość. Zawsze znajdzie się temat do rozmowy smile jak nie książka to pogoda.

Jeśli chociaż jedną duszę zachęciła moja osoba, wiem wiem skromne opisana, od czegoś trzeba zacząć smile liczę na Was dziewczyny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sama ze sobą w tłumie pozostałych...

Hopla smile

3

Up smile

4

Hej smile Twoj post przypomina mi moj jeden z pierwszych, jak chcialam poznac kogos z Wroclawia, i tez dlugo byla cisza. Skad jestes?

5

Grudziądz smile udało Ci się kogoś poznać po tej długiej ciszy? smile

6

Nie bardzo smile poradzilam sobie w koncu w realu, ze tak powiem. Sa tu grupy lokalne z tego co widze, ale jakos nie moge sie nigdzie odnalezc. Wpadam i znikam najczesciej

7

Doskonale to znam wink

8

Cześć Magda.Zainteresował mnie Twój mail,też czuję się samotna chociaż mam rodzinę.Chętnie do Ciebie napiszę więcej o sobie,ale nie znam Twojego adresu mailowego,a ja nie mogę tu podać swojego adresu.
Mam na imię Kasia,też mam rodzinę jak Ty,ale niewielką.I też mam chomika!Mieszkam w woj.śląskim w dość dużym mieście.
Napisz do mnie proszę,a ja napewno odpowiem.Pozdrawiam Cię,pa.

9

Cześć Magda,napisałam do Ciebie maila.Ja też mam czas,czas na poznanie Ciebie lub jeszcze kogoś,kto do mnie napisze.
Mam nadzieję,że się dogadamy.Tego Tobie i sobie życzę.

10

Truskaweczko, dziękuję za wiadomość smile odpisałam czym prędzej. Pozdrawiam!

11

Magda,dzięki za maila,już Ci odpisałam.Pozdrawiam cieplutko.:-)

12

Witajcie, zapraszam i ja do rozmowy. Piszcie na maila, zawsze odpiszę. Pozdrawiam smile

13

Magda,wciąż czekam aż mi odpiszesz...Nie masz czasu?To napisz posta,zrozumiem...Pozdrawiam.

14

Magda,napisałam do Ciebie maila.Pozdrawiam serdecznie.

15

Truskaweczko odpisuję Ci regularnie smile cóż z tą Twoją pocztą??

16

Witaj Amenomen...
Nie wiem co z moją pocztą...napisałam Ci przed chwilą maila,w którym podałam Ci wskazówki jak masz do mnie napisać.
Liczę na to,że sytuacja się wyprostuje.Podobno optymistom łatwiej się żyje...Pozdrawiam Cię.

Cześć! Może być do rozmowy mężczyzna w średnim wieku (33 l.), czy szukasz tylko młodych kobiet? Pozdrawiam:)

18

Nie wiem, czego autorka oczekuje, chyba tego, żeby ją zabawiać. Kiedy ja do niej napisałam, to nie wykazywała jakiejkolwiek inicjatywy od siebie, co najwyżej zdawkowo odpowiadała na moje pytania, więc szybko sobie odpuściłam taką rozmowę. Nie chcę być zgryźliwa, ale może to jest powód, dlaczego wciąż szukasz i szukasz znajomości i żadnej nie możesz utrzymać... ja obecnie koresponduję z fajną dziewczyną i ta internetowa na razie znajomość się szybko rozwija, bo obie strony są zaangażowane w dyskusję, a nie tylko jedna, może to jest klucz do znalezienia dobrej znajomości przez internet smile Pozdrawiam.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Sama ze sobą w tłumie pozostałych...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024