Cześć. Mam 19 lat. Bardzo spodobała mi się koleżanka z pracy. Spędzam z nią sporo czasu. Często zostaje dłużej w pracy żeby z nią porozmawiać. Mam jednak wrażenie że bierze mnie tylko za dobrego kolegę z pracy. Jest odemnie 4 lata starsza chociaż myślała że mam 21lat. Chciałbym żeby była kimś więcej niż tylko koleżanką jednak boję się że mnie wyjśmieje z racji różnicy wieku. Koledzy z pracy zauważyli że ją ,, podrywa " jednak ona chyba tego nie widzi. Wiem że miała chłopaka starszego od siebie co jeszcze bardziej mnie przeraża.
Bardzo bym prosił o pomoc gdyż naprawdę nie wiem co mam zrobić, a zostało mi niewiele czasu bo niedługo odchodzi z pracy
Moze najpierw to czy jesteś kobieta czy mężczyzna bo trudno zgadnąć coć jest aż 50%
3 2016-09-08 17:39:04 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-08 17:41:41)
Moze najpierw to czy jesteś kobieta czy mężczyzna bo trudno zgadnąć coć jest aż 50%
Chłopak 100%
Cześć. Mam 19 lat. Bardzo spodobała mi się koleżanka z pracy. Spędzam z nią sporo czasu. Często zostaje dłużej w pracy żeby z nią porozmawiać. Mam jednak wrażenie że bierze mnie tylko za dobrego kolegę z pracy. Jest odemnie 4 lata starsza chociaż myślała że mam 21lat. Chciałbym żeby była kimś więcej niż tylko koleżanką jednak boję się że mnie wyjśmieje z racji różnicy wieku. Koledzy z pracy zauważyli że ją ,, podrywa " jednak ona chyba tego nie widzi. Wiem że miała chłopaka starszego od siebie co jeszcze bardziej mnie przeraża.
Bardzo bym prosił o pomoc gdyż naprawdę nie wiem co mam zrobić, a zostało mi niewiele czasu bo niedługo odchodzi z pracy
Zaproś koleżankę na kawe.
Bardzo bym chciał tylko żeby to było takie proste
Bardzo bym chciał tylko żeby to było takie proste
To jest bardzo proste. Podchodzisz i pytasz czy poszłaby z Tobą po pracy na kawe. Jesli nie jesteś w stanie zaprosić koleżanki na kawe to raczej nic z tego nie będzie. Odwagi.
Muszę się wkoncu przełamać. Pewnie gdyby była w moim wieku było by to dużo prostsze
Odwagi. Jestem pewna, że koleżanka nie gryzie. Co może pójść nie tak? Najwyżej odmówi. Jeszcze nie raz w życiu spotkasz się z odmową. To nic strasznego. Powodzenia.
Zapros ją na kawę. To jak zareaguje wiele wyjaśni... i będziesz wiedział, czy masz szanse na coś wiecej czy nie...
A tak w ogole - to uwaga do wszystkich panów!! - wiecej odwagi!!! My naprawde nie gryziemy (przynajmniej ja takich koleżanek nie znam
za to cenimy własną inicjatywę
Dziękuję za rady. Ciągle mam w głowie myśl że się wygłupie ale muszę spróbować
Dziękuję za rady. Ciągle mam w głowie myśl że się wygłupie ale muszę spróbować
Akurat na kawę można pójść z każdym. Nie wygłupisz się. Powodzenia