Koleżanka czy ktoś więcej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koleżanka czy ktoś więcej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Koleżanka czy ktoś więcej?

Cześć. Mam 19 lat. Bardzo spodobała mi się koleżanka z pracy.  Spędzam z nią sporo czasu. Często zostaje dłużej w pracy żeby z nią porozmawiać. Mam jednak wrażenie że bierze mnie tylko za dobrego kolegę z pracy. Jest odemnie 4 lata starsza chociaż myślała że mam 21lat. Chciałbym żeby była kimś więcej niż tylko koleżanką jednak boję się że mnie wyjśmieje z racji różnicy wieku. Koledzy z pracy zauważyli że ją ,, podrywa " jednak ona chyba tego nie widzi. Wiem że miała chłopaka starszego od siebie co jeszcze bardziej mnie przeraża.
Bardzo bym prosił o pomoc gdyż naprawdę nie wiem co mam zrobić,  a zostało mi niewiele czasu bo niedługo odchodzi z pracy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka czy ktoś więcej?

Moze najpierw to czy jesteś kobieta czy mężczyzna bo trudno zgadnąć coć jest aż 50%

3 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-08 17:41:41)

Anet19 napisał/a:

Moze najpierw to czy jesteś kobieta czy mężczyzna bo trudno zgadnąć coć jest aż 50%

Chłopak 100% smile

4

Pawełja napisał/a:

Cześć. Mam 19 lat. Bardzo spodobała mi się koleżanka z pracy.  Spędzam z nią sporo czasu. Często zostaje dłużej w pracy żeby z nią porozmawiać. Mam jednak wrażenie że bierze mnie tylko za dobrego kolegę z pracy. Jest odemnie 4 lata starsza chociaż myślała że mam 21lat. Chciałbym żeby była kimś więcej niż tylko koleżanką jednak boję się że mnie wyjśmieje z racji różnicy wieku. Koledzy z pracy zauważyli że ją ,, podrywa " jednak ona chyba tego nie widzi. Wiem że miała chłopaka starszego od siebie co jeszcze bardziej mnie przeraża.
Bardzo bym prosił o pomoc gdyż naprawdę nie wiem co mam zrobić,  a zostało mi niewiele czasu bo niedługo odchodzi z pracy

Zaproś koleżankę na kawe.

5

Bardzo bym chciał tylko żeby to było takie proste

6

Pawełja napisał/a:

Bardzo bym chciał tylko żeby to było takie proste

To jest bardzo proste. Podchodzisz i pytasz czy poszłaby z Tobą po pracy na kawe. Jesli nie jesteś w stanie zaprosić koleżanki na kawe to raczej nic z tego nie będzie. Odwagi.

7

Muszę się wkoncu przełamać. Pewnie gdyby była w moim wieku było by to dużo prostsze

8

Odwagi. Jestem pewna, że koleżanka nie gryzie. Co może pójść nie tak? Najwyżej odmówi. Jeszcze nie raz w życiu spotkasz się z odmową. To nic strasznego. Powodzenia.

9

Zapros ją na kawę. To jak zareaguje wiele wyjaśni... i będziesz wiedział, czy masz szanse na coś wiecej czy nie...
A tak w ogole - to uwaga do wszystkich panów!! - wiecej odwagi!!! My naprawde nie gryziemy (przynajmniej ja takich koleżanek nie znam wink
za to cenimy własną inicjatywę wink

10

Dziękuję za rady. Ciągle mam w głowie myśl że się wygłupie ale muszę spróbować

11

Pawełja napisał/a:

Dziękuję za rady. Ciągle mam w głowie myśl że się wygłupie ale muszę spróbować

Akurat na kawę można pójść z każdym. Nie wygłupisz się. Powodzenia

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koleżanka czy ktoś więcej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024