Witajcie.
Postanowiłam zajrzeć tutaj i zapytać Was o radę.
Otóż niedługo zbliżają się urodziny mojego Męża i postanowiłam, że w tym roku chciałabym spełnić jego marzenie. Mianowicie: chciałabym zaplanować nam wyjazd za granicę i zakupić dla niego bilety na mecz piłki nożnej uwielbianej drużyny. Czy myślicie, że taki prezent by się mógł spodobać?
Wiadomo, że sam mecz to jedno, a dochodzi do tego kwestia organizacji podróży, noclegu itd. Czy Waszym zdaniem warto coś takiego zrobić, czy tak naprawdę są to olbrzymie koszta i nie warto się tym zajmować? Cena biletu wynosi ok. 320 zł za osobę, więc na nas dwóch wychodzi ok. 640 zł. Nigdy nie organizowałam żadnej zagranicznej podróży sama, więc ciężko rozeznać się w mi w temacie, ile by kosztowała taka wyprawa i jak ją zorganizować. Lepiej samochodem? Samolotem? Na co warto zwrócić przy planowaniu takiej wycieczki?
Proszę o radę!
Pozdrawiam.
2 2016-09-04 17:03:49 Ostatnio edytowany przez Myszuwa (2016-09-04 17:04:46)
Sądzę, że powinnaś zajrzeć w dział o podróżach. Domyślam się, że tam pewnie będzie więcej tego typu porad czym lecieć itp.
Uważam też, że to super pomysł. Dlaczego miałoby mu się nie spodobać skoro o tym marzy?
Ty go znasz najlepiej i to tobie najprościej będzie przewidzieć to, jak bardzo prezent spodoba mu się.
Jako hobby traktuję w pewnym sensie organizowanie sobie lub znajomym wyjazdów czyli np. wycieczki, trasy podróży itp. Jeśli zechcesz to napisz do mnie to pomogę ci ile będę w stanie ![]()