Dziewczyna pisze z byłym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna pisze z byłym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Dziewczyna pisze z byłym

Witam, mam pewien problem i sam już nie wiem co myśleć jestem z dziewczyna koło roku ale znamy się od 3 lat. Planujemy przyszłość oraz wznajemh sobie miłość lecz mam jeden problem... jej były. Co jakiś czas się odzywa i pisze z nim. Dzisiaj wyszła taka sytuacja ze pisała z nim i wkurzyła się strasznie na to ze on nie daje jej spokoju gdy ona chce iść spac strasznie się wkurzyła. Dla mnie takie rzeczy są proste chce iść spac a ktoś mi ciagle pisze to wyłączam internet i idę spac. Najbardziej zdzwilo mnie to ze tak bardzo się wkurzyła na to dla mnie jest to dziwne. Bo jeśli mówi ze ma go w dupie i takie tam to czemu się tak wkurzyła. Prosiłbym o jakąś rade czemu tak się oburzyła jeśli łaska. Dziękuje i pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez swampboy93 (2018-12-15 03:47:16)

Odp: Dziewczyna pisze z byłym

Dla mnie również jest to niezrozumiałe. Jeśli otrzymuję list o późnej godzinie, tłumaczę się iż jestem aktualnie zmęczony, ale następnego dnia ustosunkuję się. Na ewentualne pretensje odpowiadam że jest mi przykro, ale ze zmęczeniem nic nie zrobię, napiszę jutro. Nie ma powodu, aby się denerwować. Może dziewczyna poczuła się smutno, że jej rozmówca nie wykazuje wobec niej empatii, ale to tłumaczy dlaczego jest byłym a nie obecnym chłopakiem.

3 Ostatnio edytowany przez Taki (2018-12-15 03:54:17)

Pewnie na zmęczenie nic się nie poradzi smile
Możliwe, ale nadal nie rozumiem takiego zdenerwowania ta sytuacja.

4

Czasami pisanie z byłym chłopakiem prowadzi do zdrady. Spotkają się taz, drugi a potem trafią do łóżka. Takich histori jest wiele.

5

Ale co to znaczy, że ,,z nim pisze"? Na zasadzie ,, część-cześć, co słychać, aha- to nara"? Pisze z nim godzinami, czy chwilę i akurat wieczorami? I jak to wygląda- siedzicie przed tv, a ona z nosem w telefonie i drukuje?

6

Znasz ją 3 lata wiesz kiedy mniej więcej zakończyła poprzedni związek. Wszedłeś w związek z nią za wcześnie nie zakończyło się tamto i taki jest efekt. Ona nie zakończyła tego i z nim pisze bo chce z nim pisać . Mogła by go zablokować ale tego nie zrobiła. To czemu się wkurzyła jest mniej ważne od tego że były dalej wzbudza w niej emocje emocje których najwyraźniej jakoś potrzebuje chce przeżywać. Jak po roku związku z Tobą dalej ma byłego w głowie i w waszym łóżku myśli o nim to nie jest zbyt dobrze.
Wyjścia są dwa albo jest niedojrzała i to był jeden z pierwszych jej i nie umiała prawidłowo tego zakończyć. Albo jesteś dla niej po prostu plastrem .

Czemu Ty się nie wkurzyłeś czemu pozwalasz aby jej ex miał wpływ na twój wieczór ? Czemu nie postawiłeś granic i godzisz się dalej po roku związku wysłuchiwać o jej ex?

7

Też tak myślę , że jeśli to on ją zostawił to może jeszcze tego nie przerobiła i wzbudza w niej skrajne emocje , a Tobie mówi że ma go w dupie.. a o nim myśli, bo co Ci innego odpowie.

8

Nie mieszkamy razem i nie wiem jak to wyglada w domu, ale wydaje mi się piszą dzisiaj pisała mu ze zajacia jej odwołali a później dziw ze on jej wpisuje.

Była z nim 2 lata i to ona zakończyła związek z nim byliśmy razem to on coś tam próbowal, ale bez skutku. Postawiłem granice powiedziałem jej ze dla mnie nie istnieje takie coś jak przyjaźń po takich długich związkach. Nie ma szans żeby dwóm osoba nie zależało zawsze komus będzie. Sprawy łóżek są dobre w tym nie widzę żadnego problemu.

9

Sprawy łóżkowe są dobre - rozwiń. Może tylko według Ciebie wink

Nie stawiaj żadnego ultimatum, a pogadaj z nią o jej byłym. Co ją w nim kręci. On zaspokaja jej jakąś potrzebę i dlatego z nim pisze, co zostało napisane w tym wątku wcześniej. Musisz jak najszybciej dowiedzieć się (dyskretnie) jaka to potrzeba i jej to dać.

10 Ostatnio edytowany przez balin (2018-12-16 14:47:32)

Leonard napisał/a:

Nie stawiaj żadnego ultimatum, a pogadaj z nią o jej byłym. Co ją w nim kręci. On zaspokaja jej jakąś potrzebę i dlatego z nim pisze, co zostało napisane w tym wątku wcześniej. Musisz jak najszybciej dowiedzieć się (dyskretnie) jaka to potrzeba i jej to dać.

Nie rozmawiamy o byłych. Nie staramy się być tacy jak oni, bo oni są lepsi w byciu sobą. smile
Autorze szykuj się na rozstanie. Będzie lepiej jak sam to zakończysz. Oszczędzisz sobie nerwów i upokorzeń.

11 Ostatnio edytowany przez Wacław666 (2018-12-17 12:01:48)

Taki napisał/a:

Postawiłem granice powiedziałem jej ze dla mnie nie istnieje takie coś jak przyjaźń po takich długich związkach.

Postawiles granice a ona ja olewa caly czas utrzymuje kontakt z bylym - nie szanuje Twojego zdania. Ty zamiast stanowczo reagowac i ukrucic te pogaduszki przymykasz na to oko. Ona widzi, że może z Tobą pogrywać. Jak byly to dobrze rozegra to sie zejda.
Opowiem Ci jedna historie
Chlopak spotykal sie z dziewczyna. Ona studiowala w innym miescie. Miala starego kumpla, ktory czasem przyjezdzal do tego miasta na jakies kursy. Nie mial gdzie spac. Dogadali sie ze olega bedzie spal u niej w pokoju na materacu. Laska pytala sie chlopaka czy moze, zapewniala zeby byl spokojny bo to przeciez stary kumpel. Chlopak srednio zadowolony, ale nie umial postawic na swoim. Wkurzal sie, ale tolerowal tą dziwna sytuacje. Z czasem relacje z kolega sie zaciesnialy, w koncu po jednym z takich nocowan dziewczyna z kolega oczywiscie sie zeszli. Chlopak z pretensjami do dziewczyny a ona do niego: sam sobie jestes winny, bo zgodziles sie na te nocowania.

12

balin napisał/a:
Leonard napisał/a:

Nie rozmawiamy o byłych. Nie staramy się być tacy jak oni, bo oni są lepsi w byciu sobą. smile
Autorze szykuj się na rozstanie. Będzie lepiej jak sam to zakończysz. Oszczędzisz sobie nerwów i upokorzeń.

Nie rozmawiamy o byłych? Gdzie to jest napisane? smile

13 Ostatnio edytowany przez East-Wind (2018-12-30 14:18:25)

Taki napisał/a:

Witam, mam pewien problem i sam już nie wiem co myśleć jestem z dziewczyna koło roku ale znamy się od 3 lat. Planujemy przyszłość oraz wznajemh sobie miłość lecz mam jeden problem... jej były. Co jakiś czas się odzywa i pisze z nim. Dzisiaj wyszła taka sytuacja ze pisała z nim i wkurzyła się strasznie na to ze on nie daje jej spokoju gdy ona chce iść spac strasznie się wkurzyła. Dla mnie takie rzeczy są proste chce iść spac a ktoś mi ciagle pisze to wyłączam internet i idę spac. Najbardziej zdzwilo mnie to ze tak bardzo się wkurzyła na to dla mnie jest to dziwne. Bo jeśli mówi ze ma go w dupie i takie tam to czemu się tak wkurzyła. Prosiłbym o jakąś rade czemu tak się oburzyła jeśli łaska. Dziękuje i pozdrawiam smile

W ogóle pisanie z były dla mnie to dziwna sprawa... może ty się nad nią poważnie zastanów, laska jest z Tobą a byłego nadal ma w głowie?.Może nadal coś do niego czuje... Ja nie rozumiem kontaktu z byłym bo i po co?... Ja bym nawet nie chciała jakby do mnie były napisał czy coś, to nawet bym mu nie odpisała ani nic... Skończyło się to się skończyło... kropka przeszłość zapomnieć i iść dalej, tym bardziej jak tworzę nowy związek z kimś innym.O czym niby ja mam gadać z byłym? I tak samo nie rozumiem jakiś takich rzeczy typu- rozstaliśmy  się, ale bądźmy przyjaciółmi?!... Nie wiem po co komu przyjaźń z byłym i sory, ale to są moje zasady a ludzie są różni i widać lubią różne układy...
Ja bym ją szczerze zapytala w jakim celu ona z nim piszę, i jeśli koleś to jakiś natręt to może trzeba z nim pogadać... Choć dziwne, że ona go splawić nie może...Pomyśl o tym, może ona nie chce? Po co takie coś? lepiej mieć normalną osobę, nie piszącą z byłymi a skupiającą się na Tobie a nie przeszłości... Nie wiem pomyśl nad tym, może albo z nią pogadaj o co tu chodzi, bo serio ja tego nie rozumiem.

14 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-12-30 14:50:20)

Leonard napisał/a:

Ej trener co Ty za głupoty podpowiadasz ? Ona ma zapomnieć o byłym, a nie rozpalić dawne uczucia na nowo, siła sugestii mówi Ci to coś ?

15

Twoje problemy są niczym wobec moich. Mój chłopak najprawdopodobniej współżyje z moją koleżanką. Nie mam tej pewności, ale myslę, że tak jest, a tylko dlatego, że ma do niej bliżej niż do mnie.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna pisze z byłym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024