Moja była zaproponowała seks raz w tygodniu chociaż już nie jesteśmy razem a ona ma chłopaka, mówi mi że coś jeszcze do mnie czuję i z wszystkich dotąd partnerów seksualnych ze mną czuła się najlepiej nie wiem czy się na to zgodzić dwa razy już na to poszedłem a i dodam że ja obecnie nie mam nikogo czyli nikogo nie krzywdze
Krzywdzisz ...chłopaka byłej dziewczyny. W ogóle ta dziewczyna nie liczy się z nikim , myśli tylko o sobie . Dobry z niej element.Nie wchodź w ten układ .
Uśmiałam się. Seks raz w tygodniu? Jakie ścisłe zasady;-P Ale częściej to już nie, bo co? A może chodzi o to że nie rzadziej, bo ona musi chociaż raz w tygodniu?
Mówi, że coś do Ciebie czuje - tak, czuje chcice.
Może błędnie wnioskuję po nicku, ale zakładam, że masz 19 lat, czyli ona też coś koło tego. To ilu ona już miała tych facetów, że zdążyła ranking ustalić?
Fajna dziewczyna - ma nowego chłopaka, a chce seksu z Tobą... HAHHAHAHAHAH Co ona w ogóle ma we łbie? Kredki, czy pisaki?
A Ty krzywdzisz jej obecnego chłopaka, bo zgadzając się na bzykanko raz w tygodniu, jesteś współodpowiedzialny za jej zdradę.
Jeśli masz trochę oleju w głowie, to wyślesz panienkę z chcicą na drzewo. Jest Twoją byłą, to niech se robi co chce, ale bez Ciebie.
5 2016-08-31 14:57:35 Ostatnio edytowany przez Lawinia (2016-08-31 14:58:07)
nikogo nie krzywdze
A chłopak tej twojej eks? Pomyśl i o nim.
Zgadzam się z dziewczynami, to jakiś chory układ. Myślę, że oboje powinniście ruszyć do przodu - OSOBNO ![]()
trolololo
Myślisz że nikogo nie krzywdzicie??:rolleyes proszę Cię nie bądź naiwny krzywdzicie siebie nawzajem i jej faceta a ta Twoja ex to niezłe ziółko chyba jedynym jej mózgiem jest jej ci...ka i tyle.
pojebana laska ![]()
Albo jesteś facetem,albo chłopczykiem dającym się wodzić za nos. Sam wybieraj.
mały kaziu, a zeszyty do szkoły już kupione ??
jutro pierwszy dzień szkoły... ![]()
mały kaziu, a zeszyty do szkoły już kupione ??
jutro pierwszy dzień szkoły...
Mnie to nie obowiązuje nick był zrobiony dla żartów
Secondo1 napisał/a:mały kaziu, a zeszyty do szkoły już kupione ??
jutro pierwszy dzień szkoły...Mnie to nie obowiązuje nick był zrobiony dla żartów
Ty jesteś jednym wielkim żartem.
Dobra z niej dziewczyna, każdemu dogodzi, do tego taka poukładana. Wszystko w/g grafiku.
Jednak przebadaj się może na okoliczność chorób przenoszonych drogą płciową.