Sex z byłą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Sex z byłą

Moja była zaproponowała seks raz w tygodniu chociaż już nie jesteśmy razem a ona ma chłopaka, mówi mi że coś jeszcze do mnie czuję i z wszystkich dotąd partnerów seksualnych ze mną czuła się najlepiej nie wiem czy się na to zgodzić dwa razy już na to poszedłem a i dodam że ja obecnie nie mam nikogo czyli nikogo nie krzywdze

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex z byłą

Krzywdzisz ...chłopaka byłej dziewczyny. W ogóle ta dziewczyna nie liczy się z nikim , myśli tylko o sobie . Dobry z niej element.Nie wchodź w ten układ .

3

Uśmiałam się. Seks raz w tygodniu? Jakie ścisłe zasady;-P Ale częściej to już nie, bo co? A może chodzi o to że nie rzadziej, bo ona musi chociaż raz w tygodniu?
Mówi, że coś do Ciebie czuje - tak, czuje chcice.
Może błędnie wnioskuję po nicku, ale zakładam, że masz 19 lat, czyli ona też coś koło tego. To ilu ona już miała tych facetów, że zdążyła ranking ustalić?

4

Fajna dziewczyna - ma nowego chłopaka, a chce seksu z Tobą... HAHHAHAHAHAH Co ona w ogóle ma we łbie? Kredki, czy pisaki?
A Ty krzywdzisz jej obecnego chłopaka, bo zgadzając się na bzykanko raz w tygodniu, jesteś współodpowiedzialny za jej zdradę.
Jeśli masz trochę oleju w głowie, to wyślesz panienkę z chcicą na drzewo. Jest Twoją byłą, to niech se robi co chce, ale bez Ciebie.

5 Ostatnio edytowany przez Lawinia (2016-08-31 14:58:07)

kaziokazio97 napisał/a:

nikogo nie krzywdze

A chłopak tej twojej eks? Pomyśl i o nim.

Zgadzam się z dziewczynami, to jakiś chory układ. Myślę, że oboje powinniście ruszyć do przodu - OSOBNO  smile

6

trolololo

7

Myślisz że nikogo nie krzywdzicie??:rolleyes proszę Cię nie bądź naiwny krzywdzicie siebie nawzajem i jej faceta a ta Twoja ex to niezłe ziółko chyba jedynym jej mózgiem jest jej ci...ka i tyle.

8

pojebana laska big_smile

9

Albo jesteś facetem,albo chłopczykiem dającym się wodzić za nos. Sam wybieraj.

10

mały kaziu, a zeszyty do szkoły już kupione ??
jutro pierwszy dzień szkoły... sad

11

Secondo1 napisał/a:

Mnie to nie obowiązuje nick był zrobiony dla żartów

12

kaziokazio97 napisał/a:
Secondo1 napisał/a:

Mnie to nie obowiązuje nick był zrobiony dla żartów

Ty jesteś jednym wielkim żartem.

13

Dobra z niej dziewczyna, każdemu dogodzi, do tego taka poukładana. Wszystko w/g grafiku.
Jednak przebadaj się może na okoliczność chorób przenoszonych drogą płciową.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024