Spotkanie z byłą po 3 latach ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Spotkanie z byłą po 3 latach ;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1 Ostatnio edytowany przez sebus (2016-08-22 09:58:39)

Temat: Spotkanie z byłą po 3 latach ;(

Chodzi o była dziewczynę, to była moja pierwsza życiowa miłość. Nie mieliśmy kontaktu przez prawie 4 lata. Pewnego dnia ja jadąc do pracy na zmianę popołudniową po prostu spotkałem ją przypadkiem na przystanku autobusowym, powiedziała mi tzw "Cześć" i tak to się zaczęło, odpowiedziałem jej tym samym, jednak z nią nie rozmawiałem, przyjechał autobus, wsiadłem i pojechałem do pracy jak gdyby nigdy nic. Jednak w pracy mnie ruszyło myślenie u niej i powiedziałem sobie że co mam do stracenia, napisze do niej na FB i tak zrobiłem. Wróciłem z pracy i napisałem do niej, odpisała mi ku mojemu zdziwieniu... Rozmawialiśmy na sobie normalnie itp. W pewnym momencie padło pytanie ode czy ma chłopaka itp. Napisała mi że MA ale że się nie układa między nimi, że jest zaręczona ale że jest po prostu LIPA. On ją ranił itp. Spotkaliśmy się, zaproponowałem jej to. Poszliśmy na spacer, później do kina, nie chciałem żeby myślała o nim tyle itp. Pewnego dnia znowu się spotkaliśmy na piwo, wypiliśmy trochę, widziałem że ona zaczęła mieć ze mną kontakt fizyczny, tzn dotykała mnie jak troszkę więcej wypiła itp. Ja też zacząłem robić to samo no i w końcu stało się, narobiliśmy sobie ciśnienia na siebie i na następny dzień po prostu się bzykaliśmy. Niestety we mnie moje uczucia odżyły do niej, tzn one były we mnie cały czas tylko uśpione, Kocham Ją od tych kilku lat, nie zmieniło się to, to była moja najcudowniejsza dziewczyna w moim życiu. Dobrze się nam rozmawiało ale w pewnym momencie on zaczął pisać do niej smsmy że się zmieni, że żałuje tego jak ją traktował i zaczęło być źle. Niby spotykaliśmy się, była bliskość (bez seksu tylko pocałunki) ale z każdym dniem było gorzej, w końcu doszło do tego że zaczęła mnie okłamywać pod tym względem że ona np mi napisała że jedzie z rodzicami do rodzinki a tak na prawdę to była się z nim spotkać itp...
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że wrócili do siebie a ja poczułem się jak zabawka, ona teraz nawet nie chce się już ze mną spotykać i nawet już chyba nie ma ochoty ze mną rozmawiać... ;(

Masakra, nie sądziłem że będę w taki stanie psychicznym, ostatnie moje dni to jedno wielkie piekło, nie mam ochoty jeść, spać, pić nie mam ochoty na nic. Najchętniej to bym się schował pod kołdrę i w ogóle nie wychodził z tego łóżka tak mi to wszystko dało w kość... <płacze> ;(

Jakieś porady?

Mam nadzieje że to dobry dział.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie z byłą po 3 latach ;(

Rady ?
Zapomnij.
Dlaczego sie rozstaliscie ?

3

Zabawiła się Tobą/z Tobą (wybierz bardziej odpowiednie).
Olej ją.

4

verdad napisał/a:

Rady ?
Zapomnij.
Dlaczego sie rozstaliscie ?

Nie mam pojęcia czemu się rozstaliśmy, nie dostałem odpowiedzi na to pytanie sad

5

Ale nie teraz.Te pare lat temu.
Kto kogo zostawil ?

6 Ostatnio edytowany przez sebus (2016-08-22 10:56:09)

Ona mnie chyba w sumie ja sam już nie wiem jak to było, dlatego się zdziwiłem że odezwała się do mnie wtedy na tym przystanku, heh :<

7

Masz na przyszlosc nauczke.Nie pakuj sie w zwiazki z zajetymi dziewczynami.Albo z takimi swiezo po rozstaniu.
Wiesz juz, jak to sie moze skonczyc.
Ten jej narzeczony tez biedny.Rogi kielkuja..

Odezwala sie, bo byla pogubiona w zwiazku. A jak sie im poprawilo, odstawila Cie z powrotem na bok. To proste jak drut. Niestety, ale taka prawda. Zabawila sie twoim kosztem, pocieszyc sie chciala.
A swoja droga... nie warto wpierniczac sie w czyjs zwiazek.

9

sebus napisał/a:

Masakra, nie sądziłem że będę w taki stanie psychicznym, ostatnie moje dni to jedno wielkie piekło, nie mam ochoty jeść, spać, pić nie mam ochoty na nic. Najchętniej to bym się schował pod kołdrę i w ogóle nie wychodził z tego łóżka tak mi to wszystko dało w kość... <płacze> ;(

Współczuję samopoczucia, ale może obrzydź ją sobie, chociaż trochę.
Przed laty zostawiła Cię z bliżej nieokreślonych powodów, teraz potraktowała Cię przedmiotowo, wykorzystała, okazała się osobą zdolną do zdrady i kłamstwa.
Myślę, że przez lata hodowałeś w głowie i sercu jakiś jej wyidealizowany obraz, a tym czasem rzeczywistość okazała się nieciekawa.
Spójrz na to z takiej strony i ciesz się, że nie jesteś na miejscu jej narzeczonego.

10

A ja zapytam, na czym ta jej "najcudowniejszość" polegała?
Bo poza tym, że robiła i robi cię w ch..  i lubi dawać na boku, kiedy jej coś się nie układa w związku - akurat się nawinąłeś, to jakież to cechy posiadała, że tak ją kochosz i kochosz, od lat?
Czyżby dobrze... ? :>

Wybacz, bo nic innego mi się nie nasuwa jak czytam tematy takich ciapusiów, którzy dają po sobie przejechać jak walec, byle tylko zadupczyć.
JEszcze obrzydliwe jest to, jak wpierniczyłeś się w związek, wiedząc, że jest zajęta i że ZDRADZA z tobą tamtego gościa. I karma kopnęła cię w dupsko i ciebie też zdradziła, nie pierwszy raz .
JA tam takich "miśków" cwanych i egoistycznych nie żałuję, a męcz się teraz smile
Chociaż nie, ty w sumie będziesz kolejne lata czekał aż ona kiwnie na ciebie palcem.

"Mężczyzna".

11 Ostatnio edytowany przez dawid27 (2016-08-22 12:01:13)

Co te Kobieta ma w głowie. Nie układa się jej w związku, narzeczony jest dla niej nie dobry. Jakie biedactwo, niech jeszcze powie że ja zmusza na bycie z Nim. Skrzywdziła sama siebie a w dodatku jednemu dorobiła rogi a drugiego skrzywdziła na własne życzenie. Tak! Sam się o to prosiłeś. Wiesz jak się czuje osoba zdradzana? Coś podobnie jak ty teraz tylko 100 razy gorzej!

12 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-22 12:09:48)

On jest za tępy na to żeby zrozumieć, że świat to nie jego była + on. Tylko, że są jeszcze inni ludzie i warto byłoby nie jechać po nich jak walec tylko po to żeby ucałować stopy swojej Lejdi.
Która w dodatku zostawiła go lata temu, bez podania przyczyny "bo tak". hehehe, masakra jak można tak się frajerzyć dla seksu.
Zrzygam się.

Jeszcze spodobał mi się tekst jak to autor "nie chciał żeby ona MYŚLAŁA o (tym niedobrym sad) byłym" bo się bidusia spoci.. to ja przeleciał i ogólnie "zajął się" nią.
A to, że przyczynia się do zrobienia komuś największego świństwa - ZDRADY, to wywalone póki on jest 'góra'.
No to teraz role się odwróciły smile
Oby zawsze tak się takie przypadki kończyły.

To jest dno dna. Mentalność Kalego.
Typowy "seba" kurna.. jak z tych kawałów.
"Sebuś", sorry, bo jak facet tak pisze o sobie to jeszcze mentalnie nastolatek (co było do udowodnienia).

13

Elle, już tak po nim nie jedź. smile To wina laski, nie jego. Naopowiadała mu jak jej się źle układa i dążyła do kontaktu fizycznego. Autor wciąż ją kochał, więc dlaczego miałby nie spróbować? Większość osób w takiej sytuacji by próbowała. Tym bardziej że ona dawała jasne sygnały że jest szansa na powrót.

Autorze - szczerze współczuję tego co teraz czujesz. Niestety nie za wiele zrobisz, skoro ona nie chce z Tobą być. Na przyszłość nie odnawiaj z nią kontaktu gdy ją gdzieś zobaczysz.
Póki co polecam Ci książkę Paula Mckenny - Jak uleczyć złamane serce.

14

madoja napisał/a:

Elle, już tak po nim nie jedź. smile To wina laski, nie jego. Naopowiadała mu jak jej się źle układa i dążyła do kontaktu fizycznego. Autor wciąż ją kochał, więc dlaczego miałby nie spróbować? Większość osób w takiej sytuacji by próbowała. Tym bardziej że ona dawała jasne sygnały że jest szansa na powrót.

Powiedz, że żartujesz pls ? smile
To takie..'normalne' wg Ciebie, Madi?
Ja bym tak nie "wskoczyła" do wyra żadnemu byłemu, póki bym wiedziała, że jest zajęty. Nie wiem, chyba faktycznie dziwna jestem..Przecież 'love' wszystko usprawiedliwia widać.
No ale jakie love, taki finał smile tyle dobrze.

Autorze - szczerze współczuję tego co teraz czujesz.

Padnę.

No szkoda, że nie udało się zdradzać dalej z tym pustokiem tamtego kolesia.
Biedny autor.. sad

15

madoja napisał/a:

Autorze - szczerze współczuję tego co teraz czujesz. Niestety nie za wiele zrobisz, skoro ona nie chce z Tobą być. Na przyszłość nie odnawiaj z nią kontaktu gdy ją gdzieś zobaczysz.

Dziękuję, chociaż Ty mnie jedna rozumiesz.

Miłego dnia Tobie.

16

Heheheh. Uchwycił się wypowiedzi, która jest mu na rękę i może dalej się nad sobą użalać. big_smile

Tyle dobrze, że i tak to ciebie boli i TY cierpisz przez to co nawyprawiałeś i super. smile

Ona już bryka na ... swojego byłego i jęczy, hihihih. A ciebie krew zalewa, bo cię rzuciła jak zabawkę. 2 gi raz !!!
Ale ty byś ją przyjął i 3 i 4ty. Zero godności i zasad, dlatego zawsze tak skończysz.

Madoja, nie pisz, że winna jest TYLKO ta dziewucha, bo go pomiziała na spotkaniu za uszkiem. On od początku wiedział co jest grane i do czego dąży, sam inicjując spotkania z ZAJĘTĄ kobietą, która ma tendencję do zdrady we krwi.

17

A juz miałam coś napisać,ale jak mam miec dzień niemiły...czyt.do dupy,to nic nie powiem.

Albo nie,powiem...gratki za dojrzałść was obojga.Szkoda tamtego faceta.

sebus napisał/a:
madoja napisał/a:

Dziękuję, chociaż Ty mnie jedna rozumiesz.

Miłego dnia Tobie.

A reszta naszych komentarzy, to co? Prawda w oczy kole...
Wspolczuje Ci, ale zobacz, ze sam to na siebie sprowadziles.

19

Ale w sumie, co by nie mówić, tyle przypadków z życia i tyle samo z Forum jasno udowadnia, że taka "strategia" postępowania z facetami się opłaca.
Oczywiście jest to określony 'model psychologiczny' z pewnymi wadami w rozwoju emocjonalnym wink ale jak najbardziej DA się zrobić tak, żeby facet czekał ' w kolejce' i w pogotowiu na swój przydział/swoją kolejkę, po wielu latach nawet i przybiegnie z pocałowaniem rączki, że mógł dostąpić zaszczytu.

Tylko trzeba być właśnie taką niefrasobliwą jednostką, laską skupiona na maksa na sobie. Jak zrywać to TYLKO  tak, żeby facet nie znał powodu, bo jak mu się poda powody to jeszcze ego ucierpi i się obrazi, a tak? Jest nawet jeszcze cudowniej smile
Całe lata wierzy, że zerwanie to było jak pierdnięcie - czysty przypadek, "tajemnica Pentagonu" yikes , no tak "jakoś" się samo stało.. ale to tylko dodaje romantyczności oczekiwaniu smile

Potem z taką laską facet ma ZERO złych skojarzeń, no poza jednym może, nieistotnym - że zdradzała np. smile ale to nieważne, bo ten temat nigdy nie został zaadresowany, czyli tak jakby go nie było. Liczy się tylko to co pomiędzy zdradami i wyobrażonko o partnerce.

Kurde.. czasem jestem taka zła na siebie, że tak nie potrafię.
Przecież zabawie nie byłoby końca.
Może się jeszcze 'nawrócę', bo moja strategia jak narazie to 1:0 dla zdradzacza w typie tych tutaj.

20

Naprawdę uwierzyles że jak zdradzi z Tobą to nie zdradzi Ciebie? smile

Zadurzyles się w dziewczynie która wolała siebie pocieszyć w kryzysie jaki mieli w związku niż go rozwiązać w lewo albo w prawo.

Niby tak jej było źle, ale się zareczyla,
Niby facet ja dreczyl ale wróciła do niego.

Bardziej prawdopodobne, że facet nie ma zielonego pojęcia o tym że była przez niego dreczona, ani o tym że dorobił mu rogi.

Ciesz się, że nie jesteś na miejscu jej narzeczonego i tyle.

A na przyszłość trzymaj się z dala od zajętych kobiet, mezatek.

Elle88 napisał/a:

Ale w sumie, co by nie mówić, tyle przypadków z życia i tyle samo z Forum jasno udowadnia, że taka "strategia" postępowania z facetami się opłaca.
Oczywiście jest to określony 'model psychologiczny' z pewnymi wadami w rozwoju emocjonalnym wink ale jak najbardziej DA się zrobić tak, żeby facet czekał ' w kolejce' i w pogotowiu na swój przydział/swoją kolejkę, po wielu latach nawet i przybiegnie z pocałowaniem rączki, że mógł dostąpić zaszczytu.

Też tak przez chwilę myślałam. Ale potem stwierdziłam: czy naprawdę chciałabym, aby taki "facet" jak autor wątku za mną latał? Czy jest to jakakolwiek satysfakcja z powodzenia u takich cipciaków? Nie. Ja widać te laski za ktrymi oni latają też tak uważają, nie mają funu z tego, że on za nią lata bo jakby tak było to by z nimi były. A one ich zlewają. Więc ta ich "miłość" znaczy dla nich tyle co zeszłoroczny śnieg. Nie ma żadnego pozywynego wpływu na ich życie. Lepiej skupić się na prawdziwych facetach.  a na takich takie tanie zagrywki nie bęa dziłać (typu olewanie ich). Bo jak dziłają to cipa nie facet

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Spotkanie z byłą po 3 latach ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024