Przyjaciele internetowi albo z Trójmiasta poszukiwani - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciele internetowi albo z Trójmiasta poszukiwani

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przyjaciele internetowi albo z Trójmiasta poszukiwani

Witajcie.
Mam 24 lata i dopiero co zostawił mnie chłopak, którego bardzo kocham. Byłam z nim 5 lat i niestety zdałam sobie teraz sprawę, że poza nim nie mam nikogo bliskiego. Dlatego siedzę teraz samotna jak palec i absolutnie sobie z tym nie radzę. Dlatego poszukuję jakichś znajomych, przyjaciół (obojętnie jaka płeć), z którymi można by pogadać, wyżalić się albo wysłuchać ich żali. Chciałabym być komuś potrzebna.
Na pewno super byłoby, gdyby był to ktoś z Trójmiasta, tak by można było naprawdę się zaprzyjaźnić, włącznie ze spotkaniami. Ale jeśli jest tu ktoś samotny z innej części Polski też chętnie pogadam, internet ma duże możliwości.
Absolutnie nie radzę sobie ze swoją samotnością i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto będzie chciał pogadać. Wiek nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się to co w głowie.
Pozdrawiam wszystkich.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciele internetowi albo z Trójmiasta poszukiwani

Ja Cię chętnie wysłucham. Rozstania są ciężkie wiem. Jeśli chcesz sie wygadać to jestem

3

Sprawdź mail, chętnie porozmawiam

4

Napisałam maila. Również przeżywam rozstanie po 4 latach związku. Jak będziesz chciała to pisz.

5

Jak coś to ja z Gdańska jestem;)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciele internetowi albo z Trójmiasta poszukiwani

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024