Poszukiwani przyjaciele :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukiwani przyjaciele :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Poszukiwani przyjaciele :)

Witam Wszystkich! Jak w temacie poszukuję nowych znajomości, które być może rozwiną się w przyjaźń. Jestem osobą dość skrytą, ciągle pracującą nad swoją samooceną, stad też mam trudność w poznawaniu ludzi w świecie realnym.

Teraz chyba pora na małą autoreklamę. wink Jestem osobą ciepłą, mocno empatyczną, cenię sobie takie wartości jak lojalność i otwartość w postrzeganiu świata. Mam spore poczucie humoru (sarkazm mile widziany ). Mocno ciekawi mnie świat jako taki, ale też ludzie, lubię słuchać historii ich życia, jestem zawsze ciekawa cudzych zainteresowań, pasji.

Jeżeli ten wstęp zaciekawi kogokolwiek, zapraszam do kontaktu. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukiwani przyjaciele :)

Jeśli nie jest to ogłoszenie matrymonialne, to sugeruję zrobić tak jak to się robi w życiu. Poudzielać się na forum ogólnym, wyłowić osoby które Ci szczególnie odpowiadają i poszukać z nimi bliższego kontaktu.

Ale miło Cię powitać, młoda damo

3

Odp: Poszukiwani przyjaciele :)
troll napisał/a:

Jeśli nie jest to ogłoszenie matrymonialne, to sugeruję zrobić tak jak to się robi w życiu. Poudzielać się na forum ogólnym, wyłowić osoby które Ci szczególnie odpowiadają i poszukać z nimi bliższego kontaktu.

Ale miło Cię powitać, młoda damo

Dziękuję za powitanie i za sugestię, na pewno zastanowię się nad nią. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukiwani przyjaciele :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024