Problemy przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problemy przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Problemy przyjaciółki

Cześć. Mam taki problem z moją przyjaciółką. Jest mężatką od kilku miesięcy. Na początku wszystko było dobrze pomiędzy Nimi. Wszystko zaczęło się psuć jak dziecko przyszło na świat. Wtedy codzienne kłótnie o wszystko dosłownie. W każdej kłótni jest wyzywana od różnych. Według jej męża powinna być 24h na dobę na nogach. Nie ma prawa zjeść porządnie bo zaraz się na nią wydziera że dzieckiem się musi zająć bo nie ma czasu siedzieć i jeść. Jak dziecko płacze też sie na nia wydziera mowiąc ze to jej wina bo cos zjadla nie tak. On nawet nie zajmuje się małym. Jest zdania że pracuje po 10h to jest zwolniony ze wszystkiego. Nawet dostała od niego szmatą przez głowe bo nie miała ubranek dla dziecka posegregowanych. Jak ona mowi o rozwodzie to on wpada w furie i staje sie nieobliczalny. Mówi jej że zabierze jej dziecko i sam sie nim zajmie bo ona tego nie potrafi. Wmawia jej że jest tepa itp. Ona jest już wrakiem człowieka w domu to już ma dość wszystkiego. Mówi że odeszłaby od niego ale sie boi czy on czegoś jej nie zrobi. Po paru kłótniach powiedziała mi że go już nie kocha a całą swoją miłość przelała na dziecko. Nie wiem jak jej pomoc już

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy przyjaciółki

Nie pomożesz.To ona musi dokonać wyboru,co dalej zrobi ze swoim życiem.

3

Odp: Problemy przyjaciółki

Możesz być jej wsparciem i służyć radą, ale ani nie naprawisz za nią jej związku, ani nie podejmiesz decyzji, ani nie zmienisz jej życia. Jest dorosła.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problemy przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024