Witajcie,
chciałabym dowiedzieć się jaki mają charakter urodzeni 19 marca.
Jeśli ktoś jest urodzony w tym dniu i miesiącu lub zna osobę,
Niech opiszę jaki mają charakter (osobowość)
Myślisz,że data urodzin kształtuje osobowość?
Matko Bosko... naprawdę są ludzie, którzy rozważają takie bzdury?
Witajcie,
Niech opiszę jaki mają charakter (osobowość)
Są kwiatami,
Zwiewnymi rymami,
Poematami.
Nieogarniętymi samicami,
Zdecydowanymi samcami,
Uśmiechniętymi człowiekami,
Najlepszymi przyjacielami.
No i uj, inwencja twórcza mi się wyczerpała
5 2016-08-25 22:53:20 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-08-25 22:53:37)
No...
Autorko,a Tobie to chodzi o osobowość stricte,czy o charakter?
Czy both?
iclalkozan napisał/a:Witajcie,
Niech opiszę jaki mają charakter (osobowość)Są kwiatami,
Zwiewnymi rymami,
Poematami.
Nieogarniętymi samicami,
Zdecydowanymi samcami,
Uśmiechniętymi człowiekami,
Najlepszymi przyjacielami.No i uj, inwencja twórcza mi się wyczerpała
Sami poeci na tym forum
Wygląda na to, że są:-) Osobiście to nie uważam żeby to były całkowite bzdury.
No cóż...
Bardzo długo uważałam, że takie coś jest bzdurą - jakieś liczby urodzenia, numerologia itp. DO czasu kiedy na studiach poznałam pewną osobę, która takim czymś zajmuje się na co dzień.
Autorka postu zapytała o osoby urodzonego tego dnia, ale - droga autorko - nic ci to nie pomoże, że porównasz tę osobę z jakąś inną. Naprawdę.
KAŻDY jest inny. Ostatnio zaczęłam zagłębiać temat numerologii i profilu numerologicznego. Zapewne część osób podejdzie do tego sceptycznie i nie dziwi mnie to - numerologia uznawana jest za pseudonaukę.
Niemniej jednak warto przyjrzeć się swojemu profilowi numerologicznemu. Taki profil może wykonać numerolog. Ogólnie pokazuje on właśnie nasz charakter, cechy osobowości i inne bardziej szczegółowe informacje. A do jego wykonania wystarczy tylko data urodzenia oraz imię i nazwisko.
Mam nadzieję, że tym postem nie wywołam jakiejś burzy w tym temacie, jednak to pierwsze co przyszło mi na myśl by "pomóc" autorce.
Pozdrawiam
Zapewne część osób podejdzie do tego sceptycznie i nie dziwi mnie to - numerologia uznawana jest za pseudonaukę.
Przedrostek pseudo- znalazł się tam nie bez przyczyny...
Co do osobowości, której źródło miałoby tkwić w numerkach, cyferkach, zodiakach, grupach krwi itp. to stwierdzam jedynie, że ludzie w różne rzeczy wierzą. Wiara nie ma nic wspólnego z nauką, więc nie mieszajmy pojęć. Dyskusji nie będzie bo z wierzeniami się nie dyskutuje. W wierzenia się wierzy.
ja jestem ur 22.03
zodiakalny baran
wrażliwy aż za bardzo
naiwny aż za bardzo
uparty aż za bardzo
słyszałem że kobiety lubią takie cechy
ale miękkie serce=twarda du*a
W liceum miałam Koleżankę urodzoną w tym samym dniu i oczywiście roku co ja, całkowite przeciwieństwo mojej osoby. Nawet nie przepadałyśmy za sobą.
Widzę, że Krejzolka odkopała to i ja przyspamuję
Mnie dzieli różnica jednego dnia a właściwie 3h21m jeżeli chodzi o datę 19.03 ^^
Widzę, że Krejzolka odkopała to i ja przyspamuję
Mnie dzieli różnica jednego dnia a właściwie 3h21mjeżeli chodzi o datę 19.03 ^^
Mnie dzieli 103 dni od tej daty.
I też chętnie wypowiem się w tej kwestii.
On-WuWuA-83 napisał/a:Widzę, że Krejzolka odkopała to i ja przyspamuję
![]()
^.^
Czyli albo 9 Grudnia - tak na święta albo 1 Lipca - początek wakacji, chociaż stawiam na wakacje
Zawsze lepiej aniżeli w tym "ciapowatym" Marcu
Jak będę pamiętał to złoże Ci życzenia
jaMajkaa napisał/a:On-WuWuA-83 napisał/a:Widzę, że Krejzolka odkopała to i ja przyspamuję
![]()
^.^
Czyli albo 9 Grudnia - tak na świętaalbo 1 Lipca - początek wakacji, chociaż stawiam na wakacje
![]()
Jak będę pamiętał to złoże Ci życzenia
2lipca -nigdy nie dawałam cukierków w szkole
On-WuWuA-83 napisał/a:jaMajkaa napisał/a:Mnie dzieli 103 dni od tej daty.
![]()
^.^
Czyli albo 9 Grudnia - tak na świętaalbo 1 Lipca - początek wakacji, chociaż stawiam na wakacje
![]()
Jak będę pamiętał to złoże Ci życzenia2lipca -nigdy nie dawałam cukierków w szkole
Kurde, ale ja jestem głupiutka ;D
Miałam zapytać, czy serio nie dawałaś cukierków, jak to możliwe?
17 2016-10-21 16:40:30 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-10-21 16:42:02)
On-WuWuA-83 napisał/a:jaMajkaa napisał/a:Mnie dzieli 103 dni od tej daty.
albo 1 Lipca
2lipca
Eszzzz, a więc nie trafiłem . Kiepski ze mnie astronom
Miałam zapytać, czy serio nie dawałaś cukierków, jak to możliwe?
![]()
![]()
Ja w sumie też. Takie małe samolubki z nas najwidoczniej ^^
A co do osobowości związanej z tą datą to ja bym powiedział, że może być niezdecydowana jak przyroda w tym czasie. Może być zimo, śnieg i mróz albo też ładnie i ciepło. W sumie to mogło by się zgadzać. Ostatnio byłem na zakupach CH i jak zwykle wiem co chcę kupić ale trudno się ostatecznie zdecydować aby wybrać najlepszy rozmiar
WuWuś, JaMajkaa nie częstowała cukierkami, ponieważ urodziny obchodzi w wakacje.
Hahahaha, nooo tak. Niech będzie, że to ja jestem
Ale w sumie jak sobie przypomnę to nikt u nas w podstawówce z klasy nie częstował. Bardziej już nauczyciele.
Hahahaha, nooo tak. Niech będzie, że to ja jestem
Ale w sumie jak sobie przypomnę to nikt u nas w podstawówce z klasy nie częstował. Bardziej już nauczyciele.
Ja co roku częstowałam, nie pamiętam czy do końca podstawówki, ale na pewno do szóstej klasy.
On-WuWuA-83 napisał/a:Hahahaha, nooo tak. Niech będzie, że to ja jestem
Ale w sumie jak sobie przypomnę to nikt u nas w podstawówce z klasy nie częstował. Bardziej już nauczyciele.Ja co roku częstowałam, nie pamiętam czy do końca podstawówki, ale na pewno do szóstej klasy.
To ładnie.
Ja tobie powiem, że nawet nie lubiłem brać od kogoś jak częstowali tymi cukierkiem np. w pracy bo nie wiedziałem czy będzie mi smakował i jak będę musiał zjeść przy solenizancie to będzie trzeba robić "dobrą minę do złej gry"
Krejzolka82 napisał/a:On-WuWuA-83 napisał/a:Hahahaha, nooo tak. Niech będzie, że to ja jestem
Ale w sumie jak sobie przypomnę to nikt u nas w podstawówce z klasy nie częstował. Bardziej już nauczyciele.Ja co roku częstowałam, nie pamiętam czy do końca podstawówki, ale na pewno do szóstej klasy.
To ładnie.
Ja tobie powiem, że nawet nie lubiłem brać od kogoś jak częstowali tymi cukierkiem np. w pracy bo nie wiedziałem czy będzie mi smakował i jak będę musiał zjeść przy solenizancie to będzie trzeba robić "dobrą minę do złej gry"
Ale Ty masz problemy, no nie mogę.
23 2016-10-21 17:03:56 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-10-21 17:04:28)
Tjaaa, na pewno mniejsze ^^ ufff aniżeli inni z tego forum
Ale żeby cukierkiem gardzić? no weeee
A kogóż (tak to się pisze?) to moje oczy widzą Krejzi