czy powiedzieć kobiecie że jej mąż jest uzależniony od cyberseksu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy powiedzieć kobiecie że jej mąż jest uzależniony od cyberseksu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: czy powiedzieć kobiecie że jej mąż jest uzależniony od cyberseksu?

Odkryłam, że facet z którym byłam 3 lata jest uzależniony od cyberseksu. Mój związek się rozpadł, jego małżeństwo jak mówił to tylko fikcja, więc stwierdziłam, że czemu mamy nie spróbować. Po 2 latach odkryłam, że jest uzależniony od cyberseksu. na gg miał ok 130 kobiet, obejrzałam tam zdjęcia i filmiki z nimi w roli głównej. Był na ok 40 portalach randkowych. Jego ślady na portalach odkryłam od 2008 roku. Chciałam wybaczyć, konsultowałam się sama z psychologiem, seksuologiem, po wielu namowach sam się z nimi raz skontaktował, ale otrzymując odpowiedź, że ma sam ze sobą problem był bardzo oburzony. Ma żonę i córkę, nie wiem czy mam ją o tym poinformować, ja już nie mam siły walczyć, a wiem, że dalej będzie to robił. Tłumaczyłam , że dziecko może trafić w internecie na jego ślady, ale nic do niego nie dociera. Poinformować żonę?? mam wiele dowodów- poradżcie!!! chwilami myślę, że ma prawo wiedzieć z kim żyje w domu pod jednym dachem. Też ma prawo do szczęścia
oto chodzi, że w realu też się spotykał z tymi kobietami. Może ktoś i i tak nazwać , że się gżdziłam, ale mój związek się rozpad, on mówił, że myśli o separacji, że zona go zdradza, nie układa im się jak tylko urodziła się córka. Więc myślałam, że rzeczywiście tak jest. Może żle napisałam to nie jest znajoma tylko obca dla mnie osoba. Ale jak go poznałam, jak to wszystko odkryłam zrobiło mi się jej żal oraz ich córki. Boję się, że córka za chwilę będzie w takim wieku, że będzie serwowała w necie, może trafić na zdjęcia nagiego tatusia. Ja też byłam zdradzona, jak się dowiedziałam bardzo to bolało, ale póżniej wiedziałam na co może stać mojego męża. Czytając rozmowy na gg wiem, że spotykał się w realu z kobietami, wiem, że obiecywał dla niektórych wspólne życie jak dla mnie, a póżniej cichaczem uciekał. Po prostu nie odbierał od nich telefonów, nie odpisywał
Oszukuje i wykorzystuje swoją rodzinę i inne kobiety. Chciałabym ostrzec, żeby nikt już się nabrał na jego sztuczki. Zbyt wiele lat uchodzi mu na sucho. Swoją zabawą krzywdzi wiele osób.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy powiedzieć kobiecie że jej mąż jest uzależniony od cyberseksu?

Pukałaś z nim,to bez jego żony...a teraz chcesz,ją poinformować o tym,że z nim byłaś?Ile w Tobie empatii,jestem pod wrażeniem... seriously.
Kopa dostałaś?

Pewnie uciekł cichaczem big_smile

4

Ja optuję,ze kopa w anusa zaliczyła i ma parol na gościa big_smile
Żal jej żony i córki...chyba się poryczę zaraz.No cóż za kobita tongue

5 Ostatnio edytowany przez justyna36 (2016-08-25 19:54:18)

majkaszpilka napisał/a:

Pukałaś z nim,to bez jego żony...a teraz chcesz,ją poinformować o tym,że z nim byłaś?Ile w Tobie empatii,jestem pod wrażeniem... seriously.
Kopa dostałaś?

właśnie mam empatię, próbuję postawić się na miejscu jego żony ile lat jest oszukiwana, próbuję postawić się na miejscu jego żony. Próbowałam mu pomóc , ale on nie chce. Mnie oszukiwał przez trzy lata. Jak to  odkryłam myślałam , ze oszaleję, nigdy nie mniałam z czymś takim do czynienia. Rozumiem z jedną kobietą, ale mieć ok 130 kobiet na gg i być na kilkunastu portalach randkowych, wysyłać filmiki i zdkjęcia jak sobie wibratorem w dupie wibruje, jak się onanizuje raz " to dla ciebiie kochana Aniu, albo Jolu itp. Wisując w przeglądarce jego pseudonim wyskakuje fotka, albo zbiornik i on cały goły tylko w krawacie. Co na to córka, znajomi jak zobaczą?

6

majkaszpilka napisał/a:

Ja optuję,ze kopa w anusa zaliczyła i ma parol na gościa big_smile
Żal jej żony i córki...chyba się poryczę zaraz.No cóż za kobita tongue

właśnie mam empatię, próbuję postawić się na miejscu jego żony ile lat jest oszukiwana, próbuję postawić się na miejscu jego żony. Próbowałam mu pomóc , ale on nie chce. Mnie oszukiwał przez trzy lata. Jak to  odkryłam myślałam , ze oszaleję, nigdy nie mniałam z czymś takim do czynienia. Rozumiem z jedną kobietą, ale mieć ok 130 kobiet na gg i być na kilkunastu portalach randkowych, wysyłać filmiki i zdkjęcia jak sobie wibratorem w dupie wibruje, jak się onanizuje raz " to dla ciebiie kochana Aniu, albo Jolu itp. Wisując w przeglądarce jego pseudonim wyskakuje fotka, albo zbiornik i on cały goły tylko w krawacie. Co na to córka, znajomi jak zobaczą?

7

santapietruszka napisał/a:

Pewnie uciekł cichaczem big_smile

Nie uciekł, mamy kontakt , Twierdzi ze mnie kocha i chce być ze mną, ale ja już nie chcę być z takim człowiekiem, Wiele czytałam o tej chorobie. właśnie mam empatię, próbuję postawić się na miejscu jego żony ile lat jest oszukiwana, próbuję postawić się na miejscu jego żony. Próbowałam mu pomóc , ale on nie chce. Mnie oszukiwał przez trzy lata. Jak to  odkryłam myślałam , ze oszaleję, nigdy nie mniałam z czymś takim do czynienia. Rozumiem z jedną kobietą, ale mieć ok 130 kobiet na gg i być na kilkunastu portalach randkowych, wysyłać filmiki i zdkjęcia jak sobie wibratorem w dupie wibruje, jak się onanizuje raz " to dla ciebiie kochana Aniu, albo Jolu itp. Wisując w przeglądarce jego pseudonim wyskakuje fotka, albo zbiornik i on cały goły tylko w krawacie. Co na to córka, znajomi jak zobaczą?

8 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-08-25 20:03:42)

Kuźwa,ale mnie rozbawiłaś,aż sobie lapka oplułam.No ale żonie powiesz,że z nim byłaś prawda?Czy tak z partyzanta walniesz info o innych?

Sama sobie przeczysz lala,bo w pierwszym poście napisałaś,że zwiał.To jak to jest,co?

9 Ostatnio edytowany przez justyna36 (2016-08-25 20:05:26)

majkaszpilka napisał/a:

Kuźwa,ale mnie rozbawiłaś,aż sobie lapka oplułam.No ale żonie powiesz,że z nim byłaś prawda?Czy tak z partyzanta walniesz info o innych?

Mam zamiar całą prawdę powiedzieć jak doszło do tego ze jesteśmy razem, bo tak samo czuję się oszukana, ja nie szukałam przygód, chciałam normalnego związku. Tym bardziej , że mówił że jego związek nie istnieje jak tylko urodziła się córka, że zona go zdradziła. Jak mówił, chciał żyć normalnie kochać i czuć się kochanym, wyjś razem na spacer, po zakupy, porozmawiać, a wieczorem przytulić się i film obejrzeć. Liczyło się zaufanie. I co.. piękne słowa na które dałam się nabrać

10

justyna36 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Mam zamiar całą prawdę powiedzieć jak doszło do tego ze jesteśmy razem, bo tak samo czuję się oszukana, ja nie szukałam przygód, chciałam normalnego związku

To trzeba było szukać wolnego faceta.Skończ waśćka pitolić,bo to żenujące jest.

11

majkaszpilka napisał/a:
justyna36 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Mam zamiar całą prawdę powiedzieć jak doszło do tego ze jesteśmy razem, bo tak samo czuję się oszukana, ja nie szukałam przygód, chciałam normalnego związku

Tak wiem, że i ja jestem winna

12

Na mojego nosa to żal d*pę ściska bo jest jedną z tych 130 a nie tą jedyną...

No gdzie takich sieją, no gdzie? tongue

13

majkaszpilka napisał/a:
justyna36 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

14

justyna36 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:
justyna36 napisał/a:

Nie zwiał ode mnie. Tak robił z innymi wcześniejszymi kobietami, a one pisały na gg odezwij się , proszę , co się dzieje, dlaczego nie odbierasz tel. itp

15

pełnia minęła już dawno, a wysyp trolli trwa...

16

byle do 1 września....

Swoją drogą, smutne muszę mieć życie dzieciaki, które wymyślają takie historyje....

17

Mam nadzieję,że to ściema...bo jak takie skretyniałe jednostki łażą po tym padole,to...to nie wiem co tongue

18

nie będę w ten sposób rozmawiała, myślałam, że to jest normalne forum. gdzie można sięgnąć po poradę. Ten człowiek jest chory, to bardzo poważne uzależnienie, jak alkoholizm czy hazard, może skrzywdzić jeszcze wiele osób, nie życzę żeby to na was trafiło czy waszych znajomych. Nie jestem gówniarą jestem po 40 tak samo jak i on i jego żona. Ludzie różne mają historie i przejścia. Tu po wypowiedziach widać , że jesteście młodzi i może ... niedoświadczeni życiem

19

Jesteś po 40 i nie wiesz jeszcze, że za żonatego się nie chyta? big_smile

20

justyna36 napisał/a:

nie będę w ten sposób rozmawiała, myślałam, że to jest normalne forum. gdzie można sięgnąć po poradę. Ten człowiek jest chory, to bardzo poważne uzależnienie, jak alkoholizm czy hazard, może skrzywdzić jeszcze wiele osób, nie życzę żeby to na was trafiło czy waszych znajomych. Nie jestem gówniarą jestem po 40 tak samo jak i on i jego żona. Ludzie różne mają historie i przejścia. Tu po wypowiedziach widać , że jesteście młodzi i może ... niedoświadczeni życiem

hahahha...ale bullshit.
Jak nie chcesz,to nie rozmawiaj.Nikt Ci nie każe...papatki.
Ale jak chcesz,to przyjmij do wiadomości,że pomimo Twojego "doświadczenia" i wieku... zachowujesz się jak pannica z gimnazjum.Do tego z malutkim IQ.

21

oj tam majkaszpilka czepiasz się tongue Taki przystojny był, taki szarmancki a jego żona i córka taka bleee, to jak tak można zostawić takiego rodzyna? no jak? I komplementa popełnił i poseksił dobrze... w przerwie od innych 130 chętnych tongue

Świat byłby smutny gdyby nie takie historyje big_smile

22

No czepiam się,fakt...taka czepialska menda jestem.Szukam jakiejś logiki w tym wszystkim,i za wuja nie mogę znaleźć big_smile

23

majkaszpilka napisał/a:

No czepiam się,fakt...taka czepialska menda jestem.Szukam jakiejś logiki w tym wszystkim,i za wuja nie mogę znaleźć big_smile

Przyznaj się po prostu, że zazdrościsz, że nie było "to dla Ciebie, kochana Majkoszpilko", a nie wymyślaj, że logiki szukasz... Gdzie tą logikę chcesz znaleźć, w gimnazjalnym umyśle dorosłej baby? big_smile

24

Gdzie tą logikę chcesz znaleźć, w gimnazjalnym umyśle dorosłej baby? big_smile

a może majkaszpilka lubi wyzwania? big_smile

25 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-08-25 21:10:58)

majkaszpilka napisał/a:

Przyznaj się po prostu, że zazdrościsz, że nie było "to dla Ciebie, kochana Majkoszpilko", a nie wymyślaj, że logiki szukasz... Gdzie tą logikę chcesz znaleźć, w gimnazjalnym umyśle dorosłej baby? big_smile

No i tu mnie masz tongue

Liczyłam chociaż na pseudonim,żeby...jak to autorka mówi/pisze..."poserwować" sobie po jakimś portalu randkowym, czy innym zbiorniku,aby zobaczyć to cudo cudów.
A tu lipa...foch for ever big_smile

EDIT:
Harvey,lubię.Ale przyznam,to mnie przerosło.

26

justyna36 napisał/a:

właśnie mam empatię, próbuję postawić się na miejscu jego żony ile lat jest oszukiwana, próbuję postawić się na miejscu jego żony.

Szkoda, że nie miałaś empatii dla żony, jak rozkładałaś przed nim nogi.
HIPOKRYZJAAAAA

27

Poinformować żonę?? mam wiele dowodów- poradżcie!!! chwilami myślę, że ma prawo wiedzieć z kim żyje w domu pod jednym dachem. Też ma prawo do szczęścia..........ten kawałek jest najlepszy hehehehe. Trochę wczesniej trzeba się było zastanawiać nad szczęsciem jego zony!!. Aż się nie chce wierzyć, ze ona tak na poważnie

28

sugar napisał/a:

Poinformować żonę?? mam wiele dowodów- poradżcie!!! chwilami myślę, że ma prawo wiedzieć z kim żyje w domu pod jednym dachem. Też ma prawo do szczęścia..........ten kawałek jest najlepszy hehehehe. Trochę wczesniej trzeba się było zastanawiać nad szczęsciem jego zony!!. Aż się nie chce wierzyć, ze ona tak na poważnie

Ale przecież ona była "zła", więc po co było sobie nią zawracać głowę?

Teraz jak autorka jest tą "złą" to ... solidarność jajników?

(żart, ironia, sarkazm - cobym tłumaczyć nie musiał ponownie tongue )

29

Harvey napisał/a:
sugar napisał/a:

Ale przecież ona była "zła", więc po co było sobie nią zawracać głowę?

Teraz jak autorka jest tą "złą" to ... solidarność jajników?

(żart, ironia, sarkazm - cobym tłumaczyć nie musiał ponownie tongue )

smile

30

justyna36 napisał/a:

nie będę w ten sposób rozmawiała, myślałam, że to jest normalne forum. gdzie można sięgnąć po poradę.

Niestety, nie. To jest forum zdominowane przez ludzi sfrustrowanych, którzy leczą swoje kompleksy szydząc lub mieszając z błotem innych...

31

3 lata byłaś kochanką żonatego faceta a dopiero teraz ruszyło ciebie sumienie?

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy powiedzieć kobiecie że jej mąż jest uzależniony od cyberseksu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024