problemy uczuciowe pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problemy uczuciowe pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: problemy uczuciowe pomocy

Witam od niedawna bo od ponad pół miesiąca pisze z takim chłopakiem jest ode mnie starszy 4 lata oboje jesteśmy już dorośli jakieś trzy miesiące temu zakończyłam swój nieudany związek z innym chłopakiem z internetu jednak czuje że chyba znów wchodzę do tej samej rzeki jak się to mówi czuje że pomimo to że się nie widzieliśmy w realnym życiu zaczyna mi zależeć nalegał mnie i w zasadzie dalej nalega o spotkanie powiedziałam mu że nie chce się z nim spotkać w realu z obaw że mogę coś poczuć jestem typem szarej myszki i raczej z chłopakami mam zły kontakt dla tego boje się że ta znajomość może przerodzić się w kolejny nie udany związek lub ja coś poczuje a on nie albo na odwrót co powinnam zrobić? zostać przy swojej decyzji i nigdy nie spotkać się z nim i już na zawsze zostać internetową znajomą czy może jednak spróbować? z jednej strony mam za przeproszeniem cholerną ochotę bo bardzo lubię z nim pisać i rozmawiać ale z drugiej się boje tego co będzie... co mam napisać lub powiedzieć gdy znów będzie komentować to że unikam spotkania? jak wy byście postąpili? błagam pomóżcie już nie wiem co mam robić a po każdej rozmowie czuje że zależy mi coraz bardziej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problemy uczuciowe pomocy
rebek_a1 napisał/a:

Witam od niedawna bo od ponad pół miesiąca pisze z takim chłopakiem jest ode mnie starszy 4 lata oboje jesteśmy już dorośli jakieś trzy miesiące temu zakończyłam swój nieudany związek z innym chłopakiem z internetu jednak czuje że chyba znów wchodzę do tej samej rzeki jak się to mówi czuje że pomimo to że się nie widzieliśmy w realnym życiu zaczyna mi zależeć nalegał mnie i w zasadzie dalej nalega o spotkanie powiedziałam mu że nie chce się z nim spotkać w realu z obaw że mogę coś poczuć jestem typem szarej myszki i raczej z chłopakami mam zły kontakt dla tego boje się że ta znajomość może przerodzić się w kolejny nie udany związek lub ja coś poczuje a on nie albo na odwrót co powinnam zrobić? zostać przy swojej decyzji i nigdy nie spotkać się z nim i już na zawsze zostać internetową znajomą czy może jednak spróbować? z jednej strony mam za przeproszeniem cholerną ochotę bo bardzo lubię z nim pisać i rozmawiać ale z drugiej się boje tego co będzie... co mam napisać lub powiedzieć gdy znów będzie komentować to że unikam spotkania? jak wy byście postąpili? błagam pomóżcie już nie wiem co mam robić a po każdej rozmowie czuje że zależy mi coraz bardziej

Poprzedni związek, był realny czy internetowy ?
Nie angażuj się tak szybko, nie cały miesiąc znajomości i już Ci zależy ? Przecież nic jeszcze o Nim nie wiesz.
Zależy czego oczekujesz po nowej znajomości, jeżeli chcesz aby ta relacja się rozwijała, powinnaś się zgodzić na spotkanie. Jak sobie nie przypadniecie do gustu, mówi się trudno, bywa i baj, baj.Nie angażuj się tak szybko, nie cały miesiąc znajomości i już Ci zależy ? Przecież nic jeszcze o Nim nie wiesz.

3

Odp: problemy uczuciowe pomocy

Jak nie zamierzasz się z nim spotkać to nie zawracaj mu głowy. Dziwne masz podejście, dziecinne raczej.
Boisz się spotkać z obawy, że spodoba Ci się realu? Ale to nie chodzi o to żeby Ci się spodobał? To o co?
Facet chcę się spotkać więc bądź pewna, że nie będzie z Tobą pisał w nieskończoność. W końcu się wkurzy i zerwie kontakt.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problemy uczuciowe pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024