Jakie jest prawdopodobieństwo, facetem jestem i nie znam się.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jakie jest prawdopodobieństwo, facetem jestem i nie znam się..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: Jakie jest prawdopodobieństwo, facetem jestem i nie znam się..

Witajcie.
Potrzebuję waszej porady, ponieważ jestem płci męskiej i nie znam się na tych sprawach. Mam nadzieję, że pomożecie.

Moja dziewczyna, który jest w chwili obecnej z Manchesterze martwi się, ponieważ nie dostała okresu już drugi tydzień. Wyjechała na wakacje, przed wyjazdem bardzo żadko się kochaliśmy i za każdym razem w prezerwatywie, która nam nie pekały oraz dochodziłem po wyjściu z pochwy do prezerwatywy. Zdarzyło sie kilka razy, że wszedłem dosłosnie raz na samym początku seksu bez prezerwatywy ale to dosłownie jeden ruch i koniec.

Wypytywałem ją o różne objawy, więc: nie ma zawrotów, ani bólu głowy, piersi nie są większe, ani nie bolą, tak samo sutki.
Boli ją brzuch na dole, większy apetyt, oraz przytyła, ale mówiła, że dużo je słodyczy. Wymiotowała kilka razy, ponieważ czuła jakby coś jej zalegało w gardle (nigdy nie było to z rana). Kiedyś miala problemy z przełykiem. Czuje zmęczenie, ale moim zdaniem jak i jej, jest to spowodowane pracą, ponieważ wyjechała tam zarobić pieniądze. Między nami było dużo kłótni, a nawet się rozstaliśmy, później problemy w rodzinie.

Wspomnę, że okresu dostała po przyjeździe do UK w około dobrym termienie (ma okres nieregularny), ale był skąpy i twał dwa dni tylko.
Nie było białych plam, czy coś tego typu.

Dziewczyna nie chce robić tam testów żadnych. Przyznam się, że się stresuję tym wszystkim, ale chciałbym wiedzieć czy jest możliwa ciąża, a może to przez zmianę klimatu, pracę, stres i nerwy.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie jest prawdopodobieństwo, facetem jestem i nie znam się..

Niech zrobi test ciążowy, do kupienia w każdym markecie.
Okres może się opóźniać z powodu zmiany klimatu, zmiany diety, stresu.

3 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-20 08:44:36)

Jeśli za każdym razem zabezpieczaliście się prezerwatywą, a do tego nie kończyłeś w środku - to jeśli ona jest w ciąży - to nie z Tobą.
Sorry.

Dorosła dziewczyna i nie chce głupiego testu zrobić? Coś mi tu śmierdzi.
Odpowiedzialna osoba zaczęłaby od wykluczenia ciąży, a potem udałaby się do lekarza.

4

z tego co piszesz  to wydaje mi sie ze ciaze z waszych stosunkow mozna wykluczyc..

Ale spozniajacy sie okres i bol podbrzusza.. Powinna zglosic sie do lekarza

5

Cyngli, uwierz mi, że też o tym pomyślałem.
Ogólnie zawsze uprawialiśmy seks w prezerwatywie, tylko ze czasem pierwsze wejście było bez założenia i jeden ruch, a później z założoną gumką i jak czuję, że dochodzę to wyjmuję członka i kończę w prezerwatywie. Martwią mnie tylko te objawy, możliwe to wszystko przez zmianę klimatu, strefę czasową, stres przez nową pracę, oraz te nasze kłótnie i zerwania. Ale tak jak mówilem ma czasem te wymioty, bol brzucha, ale piersi nie bolą, czuje jakby miał nadejść od dwóch tygodni, ale ciągle brak.

Nie chce zrobić testu, namawiam, ale nie chce się zgodzić.

6

Facet22waw napisał/a:

Ogólnie zawsze uprawialiśmy seks w prezerwatywie, tylko ze czasem pierwsze wejście było bez założenia i jeden ruch, a później z założoną gumką i jak czuję, że dochodzę to wyjmuję członka i kończę w prezerwatywie. Martwią mnie tylko te objawy, możliwe to wszystko przez zmianę klimatu, strefę czasową, stres przez nową pracę, oraz te nasze kłótnie i zerwania. Ale tak jak mówilem ma czasem te wymioty, bol brzucha, ale piersi nie bolą, czuje jakby miał nadejść od dwóch tygodni, ale ciągle brak.

Ból brzucha i wymioty, mogą być spowodowane dietą. Być może je coś, co jej nie służy. Objawy mogą pochodzić od przewodu pokarmowego.
Spóźniający się okres, jak pisałam rozchwiany organizm, po zmianie miejsca pobytu, stres, może była przeziębiona, albo brała jakieś leki.
Najlepiej jakby poszła do lekarza.
Ciąża po opisie stosunków, raczej wykluczona. Możne zrobić test, dla waszego spokoju.

7 Ostatnio edytowany przez Facet22waw (2016-08-20 10:11:49)

Hmm bardzo sie obawiam, dwa tygodnie mijają i nic z okresu. Chyba bardziej sie obawiam, niż ona.
Obawiają mnie te objawy ciążowe, ale też wyglądają na miesiączkowe. Najbardziej ten czas, bo dwa tygodnie lecą i nigdy tak sporego opóźnienia nie było, zazwyczaj tydzień. Miejscami regularnie, a później po raz kolejny z opóźnieniami, aż do teraz.
Też ten dwudniowy okres mnie nie pokoi. Jestem już chyba przewrażliwiony, na dodatek tyle kłótni było między nami.

Dziwne takie, bo zawsze sprawdzam prezerwatywę przed i po, nie kończe w środku mając założone zabezpieczenie. Może to głupie, ale boję sie, że te wejście pierwsze bez gumki mogło doprowadzić do ciąży. A z drugiej strony było dużo czynników by opóźnić okres...

8 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-20 10:10:38)

Facet22waw napisał/a:

Jak dla mnie, to ona niepoważna jest i niedojrzała. Współczuję takiej partnerki.

A ciąża - jeśli się okaże, że jest - to nie za Twoją zasługą. Nie ma opcji, żeby zaszła w ciążę przy używaniu prezerwatywy i wytrysku na zewnątrz.

----

Tygodniowe opóźnienia? I ona nie była u ginekologa?! Może ma polipy na jajnikach. Albo cokolwiek innego.

9

Mówiła, że w Polsce zrobi test.

Może te opóźnienia tylko przez sytuację. Mam taką nadzieję. Dziwne to wszystko.

1.Jest możliwy skąpy okres przez dwa ?
2. Czy przy ciąży bolą piersi ?

---
Była u lekarza ginekologa i stwierdził torbiela czy coś takiego, ale zalecił by jeszcze z tym poczekać.

10

Facet22waw napisał/a:

---
Była u lekarza ginekologa i stwierdził torbiela czy coś takiego, ale zalecił by jeszcze z tym poczekać.

No to masz odpowiedź. Pewnie torbiel daje takie objawy i tyle.

11 Ostatnio edytowany przez diana-1971 (2016-08-20 10:37:08)

Facet22waw napisał/a:

---

Ad .1. Możliwy.
Ad. 2. Nie zawsze, we wczesnej ciąży.

12

Chociaż będę spokojniejszy, zapewniała, że z nikim nic nie było itp. Ale obawy są, gdyby nie te opóźnienie, aż tyle dni oraz objawy ciążowe + te dziwne dwa dni okresu skąpego w poprzednim miesiącu.
Będziemy czekać, raczej testu się nie doczekam.
Może za bardzo panikuję.. Hm..

13

Powiem szczerze, że jakby spóźniałby mi sie okres dwa tygodnie, to w pośpiechu bym robiła test.

14

Tutaj nic sie nie zapowiadało, że może nie być okresu bo prezerwtaywa nie pękła, nie kończyłem w środku, ale obawy są i to spore.
Obawiam się o te jedno wejście, ale chyba już szukam problemów.

Może uda mi się namówić na test. Za długo to trwa.

15

Może wie ktoś czemu tak się dzieje? Czy to objawy choroby, a może ze stresu i wysiłku i zmiany klimatu jest te opóźnienie?

Niestety na test nie uda mi się namówić..

16

Facet22waw napisał/a:

Może wie ktoś czemu tak się dzieje? Czy to objawy choroby, a może ze stresu i wysiłku i zmiany klimatu jest te opóźnienie?

Niestety na test nie uda mi się namówić..

A skąd my mamy wiedzieć?
Nie jesteśmy ginekologami.

Twoja dziewczyna ma torbiel na jajniku. Owy torbiel może powodować te objawy - może się powiększył, a może stało się coś innego.
Może mieć infekcję, X rzeczy może się dziać.
Niech idzie do lekarza, chyba nie ma 14 lat?

17

Chłopie, Ty Troll jakiś, czy czytać nie potrafisz.
Odpowiedzi dostałeś i nikt tutaj nic więcej nie wymyśli.
Martwicie się, niech idzie do lekarza, nie chce, nic na to, nie poradzimy.

18

Ma 21 lat, ale nie chce w Manchesterze iść.
Moje obawy są co chorób lub zdrady, bo nie wierzę, że przez jedno wejście bez prezerwatywy  można zajść w ciążę.

19

Facet22waw napisał/a:

Moje obawy są co chorób lub zdrady, bo nie wierzę, że przez jedno wejście bez prezerwatywy  można zajść w ciążę.

To niech nie idzie i umiera ze strachu, i cierpi. Proste.
Chłopie, jeśli ona jest w ciąży, to nie z Tobą.

A tak między nami, to nie dziwię się, że się z nią związałeś. Oboje zachowujecie się jak emocjonalne dzieciaki. Ty sikasz po nogach ze strachu przed jej ciążą (która nie ma racji bytu! A jeśli nawet, to nie Ty jesteś ojcem), a ona się boi do lekarza iść, albo chociaż test zrobić. Beznadzieja, serio.

20

Facet22waw napisał/a:

I co my mamy poradzić ? O swoich obawach pogadaj z dziewczyną, ewentualnie zapytaj tutaj :
http://www.netkobiety.pl/p2906307.html#p2906307

21

Pewnie Cie zdradzila.

22

Hmm a jakie są szanse, że jest to moje dziecko ? (Jeśli to ciąża, a nie jakaś infekcja lub stres, zmiana klimatu i strefy czasowej oraz te kłótnie między nami).
Nie mogę uwierzyć, by mnie zdradziła tam. Teoretycznie okres był (dwudniowu i skąpy) w poprzednim miesiącu, a później seksu ze mną nie było. Dziwne to wszystko.. Podejrzane takie..

23

Dla mnie dziwne jest to, że nie przejmujecie się totalnie tą torbielą, która właśnie takie objawy może dawać. Moja koleżanka w ten sposób straciła jeden jajnik, bo wolała myśleć, że może jest w ciąży. A tu zamiast wizyty u lekarza jakieś rozkminy "zdradziła, nie zdradziła", "jak tak, to czy w Manchesterze, Milanówku, Krynicy Morskiej, Swornychgaciach". Panna też jakaś dziwna, że się boi test zrobić. Swoją drogą, test może wyjść pozytywny, bo to jeden z objawów torbieli właśnie. 

Najpierw dojrzejcie obydwoje, a nie za uprawianie seksu się bierzcie.

24

Teraz nie za bardzo pamiętam, czy był to torbiel, czy nadżerka.
Swoją drogą jedno i drugie należy wyleczyć i będę na to namawiać.

25

Facet22waw napisał/a:

Hmm a jakie są szanse, że jest to moje dziecko ?.

Żadne.

26 Ostatnio edytowany przez diana-1971 (2016-08-21 16:34:14)

Facet22waw te Twoje posty to, taka twórczość dla twórczości. Pytasz i pytasz, chłopie tutaj jest forum, a nie przychodnia online.

27

Moim zdaniem po to zostało stworzone forum by pytać i odpowiadać, więc nie widzę problemu w tym, ale może tylko ja źle lub nie zrozumiałem regulaminu forum..

28

Przecież Ci odpowiadamy. Nie nasza wina, że nie przyjmujesz odpowiedzi do wiadomości.

Nikt tutaj nie zbada Twojej dziewczyny i nie jesteśmy wróżkami. Każdy Ci mówi - lekarz. A Ty dalej swoje - zdradziła, nie zdradziła...

29

Facet22waw napisał/a:

Moim zdaniem po to zostało stworzone forum by pytać i odpowiadać, więc nie widzę problemu w tym, ale może tylko ja źle lub nie zrozumiałem regulaminu forum..

Dostałeś wszystkie możliwe odpowiedzi.
Nie wiemy czy jest chora, czy to ciąża, czy cię zdradziła. Nikt tu nie jest jasnowidzem.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jakie jest prawdopodobieństwo, facetem jestem i nie znam się..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024