Witam!
Szukałam na różnych forach informacji na temat skutków ubocznych po escapelle.Jest tam duzo informacji jednak nie ma tego co by nie zainteresowało. Na tym forum tez znalazłam kilka ciekawych informacji w tym temacie jednak zadny przypadek nie jest podobny do mojego
W 15 dniu cyklu byłam zmuszona wziać escapelle ponieważ zdarzył nam się "wypadek przy pracy". Oczywiscie dokładnie przestudiowałam całą ulotkę kilka razy. Teraz juz powinnam dostać okres jednak pojawiło sie niewielkie krwawienie nie przypomina mi to wogole okresu poniewaz zawsze przechodziłam go bardzo bolesnie i przewaznie był bardzo obfity. Po zażyciu tabletki nie miałam żadnych skutków ubocznych. Około tydzien po bolały mnie bardzo piersi które bolą do dzisiaj jednak mniej. Od jakiegos tygodnia bardzo słabo sie czuje czestto kręci mi sie w głowie mam nudności i robi mi się słabo.
Moje pytanie brzmi czy ktos moze słyszał o skutkach ubocznych tych tabletek po tak długim czasie od zażycia??? Bardzo się martwię bo na prawdę czuje sie bardzo kiepsko...
Aha i wiem tez ze po tych tabletkach okres moze sie opóźnić i moze wystapić jakieś krwawienie ale skad to złe smopoczucie??? Duzo nad tym myslałam i nie ma zadnych innych przyczyn zebym sie tak zle czuja wychodzi na to ze przez ta tabletkę... Też troche sie boje ze ta tabletka nie zadziałała ale znowu z drugiej strony objawy ciazy wystepuja w ok 6 tyg ciazy a to dopiero 2 tydzien mija. No i tez to krwawienie chyba oznacza ze zadziałała
Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi o objawach po tej tabletce i ile moga trwać