Zakochanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zakochanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zakochanie

Zakochałam się w facecie ,a on mnie zdradził i będzie miał dziecko z inną dziewczyną. Niech mi ktoś pomoże nie radzę sobię z tym . Wczoraj się dowiedziałam że Łukasz będzie miał dziecko z inną dziewczyną i  się z nią wyprowadza . Mam na imię Aleksandra Mucha nadal go kocham i nie umiem sobie poradzić z tym ,że mnie zdradził i zrobił dziecko innej kobiecie. Nikogo tak w moim życiu nie kochałam chociaż ta miłość się skończyła nie wyobrażam sobie ,żeby on zamieszkał z tą kobietą i wychowywał to dziecko a jak ja kocham . Boję się ,że innego faceta sobie nie znajdę  jeżeli ktoś jest kto może mi pomóc niech mi odpisze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochanie

W jakim jesteś wieku

3

Odp: Zakochanie

Nieudana relacja może spowodować szok na kilka lat. Nic się na to nie poradzi. Wydaje mi się jednak, że nie starałaś się go poznać, zobaczyć jaki jest. Wtedy by do tego nie doszło.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zakochanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024