Starania w związku ze strony kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Starania w związku ze strony kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Starania w związku ze strony kobiety

Witam,

Pytanie kieruje glownie do Panów. W którym momencie związku kobieta powinna pokazać większe zainteresowanie i zaangażowanie? Wiadomo, że na początku to facet glównie zdobywa kobietę. Kiedy jest ten moment żeby faceta czymś zaskoczyć i w którym momencie wlaściwie, Panowie, oczekujecie tego pokazania ze strony Waszej kobiety, że też jej bardzo zależy? Jak postrzegacie to, kiedy kobieta sama proponuje spotkania, mówi, że tęskni itp? Nie uznajecie tego za zbyt nachalne? Nie tracicie wtedy tego zapalu i chęci zdobywania? Bardzo mnie to ciekawi i chcialabym poznać Wasze opinie. Z góry dziękuję wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Starania w związku ze strony kobiety

Chyba nie ma reguły. To raczej zależy od "pary".

Jeden lubi zdobywać przez cały czas, drugi lubi jak mieszacie w tym kotle razem, a trzeci lubi oddać pałeczkę (ino bez skojarzeń tongue ) w dobre ręce wink

Tu raczej jest kwestia tego czego Ty chcesz autorko i czy Twój luby może Ci to oferować smile

Ale co ja tam wiem... niech mądrzejsi się wypowiedzą big_smile

3

Odp: Starania w związku ze strony kobiety

Ja tam lubię wspólne mieszanie w kotle. Pierwszy ruch należy do mnie, ale później albo staramy się oboje po trochu podgrzewać temat albo zamiast gorącej, pieprznej zupy robimy chłodnik.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Starania w związku ze strony kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024