Sponsoring dla chetnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sponsoring dla chetnych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Sponsoring dla chetnych

Witam wszystkich. Mam na imie Paulina 29 lat i ogolnie mysle ze na takim forum znajde zrozumienie dla mojego pomyslu smile

Mialam koleżankę ktorej pomagalam ogarniac facetow na sponsoring, a ona byla nimfomanka.. Na poczatku mialam opory jak kazdy czlowiek ktory mysli ze to jest "zle"...Cóż sama mnie prosiła, więc zaczelam jej nagrywać "klientow". Powiem wam ze wiadomo swoj udzial tez dostałam heh, tak zostalam alfonsem smile Ogolnie na luzaku, gadalam z nimi ustalam cene, miejsce, godzine wszystko... a ona jechala tylko na spotkanie smile

Martwilam sie zawsze, ale nauczylam sie z czasem wyczuwac poważnych klientów, a napalenców szybko olewac....

Do sedna smile Pomyslalam ze moge się tym zajac na powaznie, znaleźć pare dziewczyn lub facetow którzy lubia sex w każdej postaci i organizowac im spotkania. Wiadomo ze jesli sie znajdą "chętne" to mozna wynajac jakis dom bo mieszkanie raczej przypalowo...Pelna dyskrecja a ja, nie chcac sie chwalic potrafie bardzo dobrze pertraktowac....

Wiec tak szczerze prosze o opinie co o tym myślicie????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sponsoring dla chetnych
izaurelia napisał/a:

Powiem wam ze wiadomo swoj udzial tez dostałam heh, tak zostalam alfonsem smile Ogolnie na luzaku, gadalam z nimi ustalam cene, miejsce, godzine wszystko... a ona jechala tylko na spotkanie smile

Myślę że to genialny plan. Równie genialny jak publiczne przyznanie się do popełnienia przestępstwa wink

3

Ale masz powód do dumy... ja piertole.
Lepiej być cipką karmioną,niż zabrać się za normalna prace, co?A czemu sama nie wystawiasz tyłka?

I żeby nie było,jak ktoś chce być dziwką...nie moja sprawa,ale takich stręczycieli jak Ty powinno się zamykać.

4

Tak zamknijcie mnie za napisanie prawdy. Wiem ze zawsze ludzie krytykuja tego typu sprawy, ale szczerze sami zobaczcie co sie dzieje na czatach i portalach tupu piekne i bogaci?  Napisalam ten post dla ludzi ktorzy rozumiejeja temat. Po co sie oszukiwac ze jestsmy idealni....

Hejtujmy onaa jest zla smile  ludzie więcej tolerancji, nie od dzis wiadomo ze sa osoby które widzą w tym korzyści i takie które uważają sie za obrońców moralności....

5

Tolerancji dla stręczycielki?Chyba cie poje**ło całkiem.
Jak będzie faza na dzieci, to też sprzedasz pani budel mamo ze zdolnościami negocjacyjnymi ??

Ic se stont,bo cie zaraz zgłoszę.Wypad na Forum dla dziwek, czy innych alfonsów.

6

Ozzy Da Frog napisał/a:
izaurelia napisał/a:

Powiem wam ze wiadomo swoj udzial tez dostałam heh, tak zostalam alfonsem smile Ogolnie na luzaku, gadalam z nimi ustalam cene, miejsce, godzine wszystko... a ona jechala tylko na spotkanie smile

Myślę że to genialny plan. Równie genialny jak publiczne przyznanie się do popełnienia przestępstwa wink

Jesli uważasz że któraś ze stron byla zmuszana to sie mylisz,  czy ja morduje? Katuje? Zmuszam?

7

majkaszpilka napisał/a:

Jak będzie faza na dzieci, to też sprzedasz pani budel mamo ze zdolnościami negocjacyjnymi ??

Ic se stont,bo cie zaraz zgłoszę.Wypad na Forum dla dziwek, czy innych alfonsów.

Tak argumentacja na poziomie musze przyznać.. Naprawde zapraszam troche sie postarac i czytac ze zrozumieniem...

Lubie ludzi ktorzy używają słów a znaczenia nie znaja.... steczycielstwo ...zapraszam sie edukowac

I wypraszam sobie aby uzywac tekstow w stylu faza na dzieci... jesli tobie przychodza takie porownania to chyba cos ostro nie jest tak w glowie

8

izaurelia napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Tak argumentacja na poziomie musze przyznać.. Naprawde zapraszam troche sie postarac i czytac ze zrozumieniem...

Lubie ludzi ktorzy używają słów a znaczenia nie znaja.... steczycielstwo ...zapraszam sie edukowac

I wypraszam sobie aby uzywac tekstow w stylu faza na dzieci... jesli tobie przychodza takie porownania to chyba cos ostro nie jest tak w glowie

Ty oprócz kupczenia czyimś tyłkiem czytać nie potrafisz,albo nie czytasz ze zrozumieniem.
A wypraszać to sobie możesz fagasów...masz w tym wprawę.

Art. 204. Stręczycielstwo, sutenerstwo, kuplerstwo
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Karze określonej w § 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z uprawiania prostytucji przez inną osobę.
§ 3. Jeżeli osoba określona w § 1 lub 2 jest małoletnim, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 4. (uchylony).

9

izaurelia napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:
izaurelia napisał/a:

Jesli uważasz że któraś ze stron byla zmuszana to sie mylisz,  czy ja morduje? Katuje? Zmuszam?

Niejeden trafił na wokandę za trzynastolatkę której do niczego zmuszał. To że sama jest chętna nie zmienia faktu że jest to przestępstwo. Tak jak czerpanie zysku z cudzego nierządu. Geniószu ty, mondry big_smile

Weź się na poważnie za ten biznes, pożytek z tego będzie taki że albo trafisz za kratki, albo ustrzeli cię jakiś alfons z prawdziwego zdarzenia, bo mu wejdziesz na teren tongue I przynajmniej przestaniesz trolować big_smile

10

Tu masz bardziej rozbudowaną definicje pani alfons

Stręczycielstwo, sutenerstwo i kuplerstwo zaliczane jest do przestępstw stymulujących uprawianie prostytucji przez inną osobę. Osoby uprawiające taki proceder nie kierują się własnymi doznaniami erotycznymi ani tendencją do podniecenia seksualnego innych osób. Kierują się natomiast chęcią zysku, wykorzystując do własnych celów zjawisko prostytucji. Czyny ich sprawców są karalne nawet wtedy i w tych społecznościach, gdzie samo uprawianie prostytucji przestępstwem nie jest.

Stręczycielstwo polega głównie na systematycznym nakłanianiu i podżeganiu do uprawiania prostytucji. Prawo karne podkreśla wielokrotność czynności uprawiania nierządu, do którego nakłania stręczyciel. Nie wystarcza w tym wypadku namówienie do jednorazowego stosunku płciowego. Dla uznania sprawcy jako stręczyciela niezbędne jest również ustalenie, że bez jego działań osoba nie uprawiałaby prostytucji. Z kolei za sutenera uważna jest osoba, która czerpie korzyści majątkowe z prostytucji. Wyróżnia się typ sutenera żyjącego i mieszkającego z jedną prostytutką; typ sutenera czerpiącego zyski z eksploatacji kilku prostytutek, którym ułatwia on nawiązywanie kontaktów oraz sutenera, który jest właścicielem agencji z prostytutkami. Terenem działań sutenerów są też ulice, lokale i inne miejsca. Sutenerzy chronią prostytutki przed organami władzy, zapewniają im mieszkanie, a nawet opiekę do dzieci. Z reguły jedynym źródłem dochodu sutenera są prostytutki. Zdarza się jednak, że sutener wykonuje konkretny zawód. Przestępstwo sutenerstwa polega na określonego rodzaju działalności, a nie na jednorazowym przyjęciu korzyści majątkowych. Kuplerstwo jest z kolei rozumiane jako ułatwianie prostytucji w celu uzyskania korzyści majątkowych. Przybiera ono różne formy: doprowadzania klientów do prostytutek, nawiązywania kontaktów między prostytutką a klientem, wskazywania im adresów, oferowania mieszkania lub lokalu, ułatwiania spotkań, pośrednictwa w negocjacjach itp. Często sprawczyniami kuplerstwa są starsze kobiety, użyczające pomieszczenia prostytutkom. Nierzadko kuplerstwem zajmują się portierzy hotelowi.

Nakłanianie innej osoby do uprawiania prostytucji oraz ułatwianie prostytucji, a także czerpanie korzyści majątkowych z prostytucji, zagrożone jest karą do trzech lat pozbawienia wolności. Jeśli nakłanianie, ułatwianie i czerpanie zysków dotyczy osoby małoletniej, kara pozbawienia wolności wynosi od roku do dziesięciu lat. Jednak właściciele agencji towarzyskich, wykorzystując lukę prawną, zabezpieczają się przed odpowiedzialnością karną z tytułu czerpania korzyści finansowych z cudzego nierządu, umieszczając w umowie o pracę klauzulę, że kobiecie nie wolno utrzymywać stosunków seksualnych z klientami. Często nakłanianiu do prostytucji towarzyszą przestępstwa skarbowe i narkotykowe oraz współpraca z grupami przestępczymi, zajmującymi się werbowaniem osób do uprawiania nierządu za granicą.

11

izaurelia napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:
izaurelia napisał/a:

A gdzie tu było coś o zmuszaniu?

12

Temat zamykam, ponieważ po pierwsze: istnieją już wątki, w których użytkownicy dzielą się swoimi opiniami na temat zjawiska prostytucji. Po drugie, jeśli chcesz, Autorko, wymienić się radami i spostrzeżeniami dotyczącymi tego konkretnego biznesu, to raczej pomyliły Ci się fora. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sponsoring dla chetnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024