Hipokryzja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Hipokryzja

Dlaczego kobiety są takimi hipokrytkami? Gdy same są w związku a kochają swojego byłego to żadna nie widzi nic w tym złego. Każda broni takich kobiet, że nie robi nic złego, że nie można jej osądzać itp. Gdzie nie czytam o takich historiach(a jest ich sporo) to mam wrażenie, że większość kobiet nie widzi nic złego w tym, że kobieta jest w związku a kocha innego. Zaś w drugą stronę gdy to facet tak robi nagle wszystkie nazywają go palantem. Jest dla nich żałosny i niszczy życie swojej kobiecie, która zasługuje na kogoś kto ją pokocha. Wszystkie kobiety wtedy współczują partnerce faceta, który w głowie ma inną. Wszystkie kobiety chcą być najważniejsze dla swoich facetów, nie wyobrażają sobie nawet, że ich facet mógłby pomyśleć o swojej byłej a co dopiero nadal ją kochać, każda chce być tą jedyną. Każda gdyby usłyszała, że mąż/facet kocha inną pewnie uznała by to za jakiś rodzaj zdrady. Skąd ta różnica?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hipokryzja

Z której choinki się urwałeś?... yikes

3

Dzięki za odpowiedź

4

quarz0101 napisał/a:

Dlaczego kobiety są takimi hipokrytkami? Gdy same są w związku a kochają swojego byłego to żadna nie widzi nic w tym złego. Każda broni takich kobiet, że nie robi nic złego, że nie można jej osądzać itp. Gdzie nie czytam o takich historiach(a jest ich sporo) to mam wrażenie, że większość kobiet nie widzi nic złego w tym, że kobieta jest w związku a kocha innego. Zaś w drugą stronę gdy to facet tak robi nagle wszystkie nazywają go palantem. Jest dla nich żałosny i niszczy życie swojej kobiecie, która zasługuje na kogoś kto ją pokocha. Wszystkie kobiety wtedy współczują partnerce faceta, który w głowie ma inną. Wszystkie kobiety chcą być najważniejsze dla swoich facetów, nie wyobrażają sobie nawet, że ich facet mógłby pomyśleć o swojej byłej a co dopiero nadal ją kochać, każda chce być tą jedyną. Każda gdyby usłyszała, że mąż/facet kocha inną pewnie uznała by to za jakiś rodzaj zdrady. Skąd ta różnica?

To, że twoja co noc myśli/myślała o baraszkowaniu z eksem nie znaczy, że masz walić tutaj farmazony.

5 Ostatnio edytowany przez quarz0101 (2016-07-07 13:20:25)

Żadna moja nie myśli o baraszkowaniu z eksem. Ludzie nie bierzcie tego do siebie i nie wmawiajcie sobie, że to moje doświadczenia. I nigdzie nie napisałem, że każda kobieta która jest w związku kocha byłego. Chodzi o kobiety które tak mają. O to o czym pisze wziąłem z tego co przeczytałem. I tak jak czytam historię takiej kobiety to sporo innych kobiet ją pociesza i wmawia, innym, że to nic złego. Że wiele kobiet ma w myślach swoich byłych. Zaś gdy tak samo robi facet już takie pobłażliwe dla tego nie są i większość doradza takim kobietom by zostawiły takiego faceta bo przecież zasługuje ona na kogoś kto ją prawdziwie pokocha

6 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-07-07 14:10:41)

quarz0101 napisał/a:

Dlaczego kobiety są takimi hipokrytkami? Gdy same są w związku a kochają swojego byłego to żadna widzi nic w tym złego. Każda broni takich kobiet, że nie robi nic złego, że nie można jej osądzać itp. Gdzie nie czytam o takich historiach(a jest ich sporo) to mam wrażenie, że większość kobiet nie widzi nic złego w tym, że kobieta jest w związku a kocha innego. Zaś w drugą stronę gdy to facet tak robi nagle wszystkie nazywają go palantem. Jest dla nich żałosny i niszczy życie swojej kobiecie, która zasługuje na kogoś kto ją pokocha. Wszystkie kobiety wtedy współczują partnerce faceta, który w głowie ma inną. Wszystkie kobiety chcą być najważniejsze dla swoich facetów, nie wyobrażają sobie nawet, że ich facet mógłby pomyśleć o swojej byłej a co dopiero nadal ją kochać, każda chce być tą jedyną. Każda gdyby usłyszała, że mąż/facet kocha inną pewnie uznała by to za jakiś rodzaj zdrady. Skąd ta różnica?

Rozumiem, że przeprowadziles szczegolowe badania i oczywiscie okazalo sie, ze nie isrnieja faceci kochajacy swoje byle nawet bedac w kolejnych zwiazkach ?

Pytam sie raz jeszcze  - z jakiej choinki sie urwales, bo nawet na ttm forum jest mnostwo tematow gdzie kobiety sie zala  na facetow myslacych o swoich bylych.

A potem wskaz KONKRETNE tematy gdzie kobiety sa traktowane poblazliwie mimo myslenia o bylych.

7

przepraszam, poprawię się!

8

adiaphora napisał/a:

I co Ty wyprawiasz Adiaphora! Jeżeli choć jedna się poprawi, to teoria się sypnie. Nie może to być! Jedna za wszystkie, wszystkie za jedną lol

9 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-07-07 17:13:07)

Klio napisał/a:
adiaphora napisał/a:

I co Ty wyprawiasz Adiaphora! Jeżeli choć jedna się poprawi, to teoria się sypnie. Nie może to być! Jedna za wszystkie, wszystkie za jedną lol

jak to co wyprawiam? Kłamię jak z nut, jak wszystkie kobiety  cool

10 Ostatnio edytowany przez malgorzata.onet.pl (2016-07-07 19:42:00)

Solidarność jajników ?  tongue

11

Czasami kocha się nie byłego/byłą tylko wspomnienie o nim a to różnica. I według mnie takiw kobiety (odpowiedniki tych Twoich palantow) to kobiety niestabilne emocjonalnie co można również powiedzieć o takich mężczyznach. Taka jest po prostu natura ludzka. Czasami ktoś wiąże się z kimś innym w nadziei że zapomni o poprzednim.  Co di tego ze  biedna kobieta fgdy jej facet kocha i tęskni za swoją poprzednia tak samo mozna w druga stronę. Mi szkoda faceta gdy trafi na kobietę która jest myślami przy swoim byłym. Ona wtedy też zachwouje się głupio. To działa w obie strony według mnie

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024