Problem z przeszłością.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z przeszłością..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Problem z przeszłością..

Od roku spotykam się z chłopakiem, jeżeli chodzi o jego przeszłość to dłuższy czas przed poznaniem mnie spotykał się z Izą przez 5 lat. Zakończyli to po tym jak go zdradziła.

To taki mały wstęp, ostatnio jak  był u mnie i rozmawiałam pzez jego telefon (sam mnie o to poprosił ) przez przypadek zobaczyłam rozmowę z jego byłą dziewczyną, która mnie zaintrygowała.. Co proawda mówił mi że do niego napisała i zaprosiła go na mecz, który ostatecznie i tak oglądaliśmy u mnie. Prawda jest taka, ze ostatnio spotkali się przypadkowo i to on do niej napisał. Zpytał co czuła wtedy itd. Dowiedziałam się że oboje często myślami wracają do przeszłości, a potym spotkaniu mój chłopak był wyłączony z życia, bo myślał o przeszłości...

Co zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z przeszłością..

Ja bym się nastawila na to ,że wrocą do siebie po tym co piszesz....Mozesz być BARDZO ZRANIONA, gdy się zaangazujesz w milosc, a oni się pogodzą ze sobą

3

Porozmawiaj z nim o swoich uczuciach, tak szczerze od serca.
Jak dawno oni się rozstali? enigmatycznie piszesz że dłuższy czas... ale dłuższy to pojęcia względne i znacząca różnica miedzy rok a 5 lat

4

Nie wygląda to za ciekawie...na Twoim miejscu zastosowałabym terapie wstrząsową! Nie dawaj mu wszystkiego pod nos, zadbaj o siebie, wygoń nudę z waszego związku i odnów kontaktu z kolegami, przyjaciółmi, może nawet z byłym czemu nie? Niech zobaczy jak to fajnie...jeżeli będzie o Ciebie zazdrosny to jest jeszcze nadzieja, jeżeli nie porozmawiaj szczerze z nim o przyszłości- jeżeli dalej chce ją spędzić z Tobą to kontakt z Izą musi być przerwany i już!

5

Najwyraźniej jesteś plasterkiem i jego sposobem na wzbudzenie zazdrości u byłej. ...

6

oxa napisał/a:

Porozmawiaj z nim o swoich uczuciach, tak szczerze od serca.
Jak dawno oni się rozstali? enigmatycznie piszesz że dłuższy czas... ale dłuższy to pojęcia względne i znacząca różnica miedzy rok a 5 lat

Około 2-3 lat, nie jestem teraz w stanie określić dokładnie

7

I z tego co wiem to ona też już kogoś ma

8

kaaasia1 napisał/a:

I z tego co wiem to ona też już kogoś ma

To niczego nie zmienia. On może ją nadal kochać albo nie przepracował rozstania.Tylko szczera rozmowa.

9

Najlepszym rozwiązaniem będzie szczera rozmowa.  Zapytaj go wprost co czuje do swojej byłej dziewczyny, czy dalej ma to dla niego duże znaczenie... Inaczej szkoda spekulować bo nie wiadomo co siedzi w człowieku, gdy sam nie określi.

10

Otóż po rozmowie stwierdził że to jest przeszłość, że jej nie kocha tylko mnie.. Ale jego słowa nie pasują do tego co do niej napisał..

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z przeszłością..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024