Mężczyźni, jakbyście zareagowali? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni, jakbyście zareagowali?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Mężczyźni, jakbyście zareagowali?

Mężczyźni, co Wy na to gdyby dziewczyna wam powiedziała, że nie jest jeszcze gotowa pójść do łóżka? Uszanowalibyście zdanie kobiety, która kochacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyźni, jakbyście zareagowali?

I pytasz o to na kobiecym forum...

3

Pytam, bo wiem że mężczyźni maja tu również swoje konta. I nie jest ich mało wbrew pozorom.

4

Czy ten temat ma związek z tym Facetem z Internetu?

5 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-02 22:18:57)

Z tymi tematami to jaja są: Mężczyźni jakbyście zareagowali? Mężczyźni czego oczekujecie? Tak jakby mężczyźni mieli jeden mózg i poznanie opinii przypadkowych mężczyzn na kobiecym forum big_smile miałoby rozwiać wątpliwości co do konkretnego mężczyzny, osobnej jednostki ze swoim własnym mózgiem, poglądem, historią... Kara19 jak Ci się wydaje? Czy my jako kobiety zareagowałybyśmy tak samo? Czy oczekujemy tego samego? Czy moje zdanie na jakikolwiek temat ma automatyczne przełożenie na Twoje?

6

Krejzolka 82- nie, nie ma związku z nim. Nie wchodzimy na takie tematy. Poza tym najpierw trzeba sie poznać, życie nie kręci sie tylko wokół jednego :-)

7

Kara19 napisał/a:

Krejzolka 82- nie, nie ma związku z nim. Nie wchodzimy na takie tematy. Poza tym najpierw trzeba sie poznać, życie nie kręci sie tylko wokół jednego :-)

Dobre big_smile big_smile big_smile

8

Mnie nie chodzi o konkretnego mężczyznę! Chciałam poznać ogólne poglądy na ten temat, przecież wiadomo że każdy jest osobna jednostka

9

Kara19 napisał/a:

Mnie nie chodzi o konkretnego mężczyznę! Chciałam poznać ogólne poglądy na ten temat, przecież wiadomo że każdy jest osobna jednostka

I przez to poznanie ogólnych poglądów (?) i tak nie będzie miało przełożenia na osobne jednostki. Szukasz Świętego Grala? Uniwersalnej odpowiedzi na męską psyche? lol

10

W takim razie żadne opinie ludzi na jakiś temat nie maja sensu, no bo przecież każdy może używać tylko swojego rozumu. Wiec po co w ogóle rozmawiać

11

Każdy musi jednak używać rozumu, aby wyrobić sobie opinie. To, czy potem pozostanie przy swoich opiniach, czy też zmieni swoje opinie zależy od niego. Jedno można powiedzieć z pewnością: nie ma jednej opinii, ani jednego ogólnego poglądu wspólnego wszystkim (nawet wszystkim tej samej płci).
Chcesz uniwersalnej odpowiedzi dotyczącej męskiego poglądu na coś, a takich cudów na tej ziemi nie ma.
Rozmawiaj jak najbardziej. Wtedy tylko będziesz mogła się przekonać o tym że poglądów i opinii jest pełno, a o ogólne jest bardzo trudno i i tak najczęściej nie mają przełożenia na jednostki.

12

Nie ma seksu ------->>>> nie ma związku....

13

To pytanie jest za ogólne. Zależy po jakim czasie to by było, w jakich okolicznościach itd.

14 Ostatnio edytowany przez janmichxyz (2016-07-03 00:06:31)

Czas i okoliczności są mniej ważne... Myślę, że jakbyście byli zgrani naprawdę, nie patrzyłabyś w kalendarz...

15

Kara19 napisał/a:

Mężczyźni, co Wy na to gdyby dziewczyna wam powiedziała, że nie jest jeszcze gotowa pójść do łóżka? Uszanowalibyście zdanie kobiety, która kochacie?

Czekałem, ech... nie napiszę ile :-)

16

Jasne że tak:-) tylko ile czasu. napisz datę do kiedy:-)

17

janmichxyz napisał/a:

Czas i okoliczności są mniej ważne... Myślę, że jakbyście byli zgrani naprawdę, nie patrzyłabyś w kalendarz...

Dla mnie są bardzo ważne. Wymaganie żeby dziewczyna poszła do łóżka po kilku dniach jest czym innym niż dopraszanie się po roku związku czy półtora.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni, jakbyście zareagowali?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024