Czy mozna normalnie pogadac z facetem ..poczatek czegos nowego ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy mozna normalnie pogadac z facetem ..poczatek czegos nowego ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy mozna normalnie pogadac z facetem ..poczatek czegos nowego ?

Witam serdecznie,
Jesli ktos mialby ochote, czy potrzebe na pogadanie z facetem (40 l), poznanie tego innego punktu widzenia w wielu sprawach to zapraszam do kontaktu. Lubie aktywnie spedzac czas wiec jesli ktos/ktoras z Was mysli np o towarzystwie do wspolnego biegania czy fitness to sie dobrze sklada (mieszkam w Warszawie). Tylko bez stereotypowego myslenia..to nie zaden sposob na podryw, tacy faceci tez jeszcze sa smile pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mozna normalnie pogadac z facetem ..poczatek czegos nowego ?

Za daleko mieszkasz smile

3

Do mnie może bliżej, ja chętnie pogadam. Na bieganie i fitness to i do mnie za daleko, ale chętnie przyjmę rady w tym temacie, bo właśnie wprowadzam więcej aktywności fizycznej w swoją codzienność smile

4

Pogadać zawsze można smile
Do biegania raczej ciężko mi się zmusić, ale nordic walking coraz bardziej mnie kusi. Spacerować zawsze uwielbiałam i robiłam sobie parokilomerowe włóczęgi. Czas wrócić do tej aktywności.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy mozna normalnie pogadac z facetem ..poczatek czegos nowego ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024