Szukam koleżanki/znajomych - Kielce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/znajomych - Kielce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Szukam koleżanki/znajomych - Kielce

Hej, mam 22 lata, jestem z Kielc i jak tytuł tematu wskazuje szukam koleżanki/kolegi gdyż od dłuższego czasu doskwiera mi samotność. A z racji tego, że wiosna nadeszła, a lato coraz bliżej szkoda byłoby marnować kolejny rok z rzędu wolny czas w czterech ścianach. Z chęcią nawiązałabym kontakt z kimś żeby wyskoczyć na piwo/kawę/herbatę/do kina/na kręgle/na rower czy też po to, by prostu wyjść, posiedzieć na ławce i porozmawiać o większych lub mniejszych głupotach.
Nawiązywanie znajomości nigdy nie było moją mocną stroną i w zasadzie przez wszystkie etapy edukacji udało mi się znaleźć paczkę znajomych jedynie w gimnazjum. Niestety po rozejściu się do liceum kontakty stopniowo wygasały i tak została mi tylko jedna przyjaciółka z którą znamy się praktycznie przez całe życie, jednak z racji jej przeprowadzki poza miasto nie mam do kogo się odezwać w wolnej chwili, żeby spontanicznie, bez wcześniejszego planowania wyskoczyć gdzieś na miasto.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki/znajomych - Kielce

Hej też jestem z Kielc i chętnie poznam jakieś koleżanki smile Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana prosze o kontakt smile autorko postu jak jeszcze to czytasz to odezwij się smile

3

Chętnie możemy po pisać jak chcecie:-)

4

Agata ja chętnie popisze, jak coś to daj tutaj znać to się odezwę, albo sama się do mnie odezwij na maila, a potem ewentualnie wymienimy się jakimiś numerami smile

5

Jestem z Kielc. Chętnie zawiąże nowa znajomość smile

6

marley odezwałam się do Ciebie smile

7

Hej

Tez chetnie poznam nowe kolezanki w wieku 20-30 l,by moc wspolnie gdzies wyjsc na miasto np.fitness,wycieczka po okolicy,tenis,squash,dyskoteka,spacer,galeria,kawiarnia,bilard,festyny itp.

8

cześć dziewczyny. Zalogowałam się bo też właśnie szukam znajomych i jestem z Kielc więc sie dobrze składa. Mam 20 lat. Jakby któraś była zainteresowana to tu mój mail hortensja3 na onecie (nie mogę dodawać adresu poczty)

9

Hej. Też chętnie poznam nowe osóbki.  Również doskwiera mi samotność. Możecie napisać na emaila aleksandra16z na wp...
Nie mogę dodać pełnego adresu

10

Hej też jestem z Kielc nie mam znajomych i chętnie z kimś popiszę.

11

Hej jestem z Kielc, mam podobna sytuacje, nie mam szczęścia do znajomych,wiele razy się zawiodlam a teraz doskwiera mi samotność,bardzo chciałabym mieć przyjaciółkę od serca, chciałabym kogoś poznac☺

Hej dziewczyny:)
Super pogoda przed nami ,fajnie byloby spędzić ten czas w miłym gronie.znajomych. Jestem z Kielc i zapraszam na  dobrą kawę z cistkieeem mmmniam:)  Fajnie jest poznać pozytywnych ludzi, jeśli szukacie podobnej relacji to zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Paula.:)

Hej dziewczyny:)
Super pogoda przed nami ,fajnie byloby spędzić ten czas w miłym gronie.znajomych. Jestem z Kielc i zapraszam na  dobrą kawę z cistkieeem mmmniam:)  Fajnie jest poznać pozytywnych ludzi, jeśli szukacie podobnej relacji to zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Paula.:)

14

A może chcesz popisać?

15

Hej
Jestem z Kielc mam 29 lat i niestety moje przyjaźnie rozsypały się kiedy to większość moich przyjaciół po studiach wyjechało za pracą do innych miast. Z początku często się wydawaliśmy mimo odległość ale teraz kiedy zaliczyłam rodzinę jest to bardzo ciężkie i kontakt spadł do minimum☹️. Chętnie poznam jakąś koleżankę żeby od czasu do czasu wypaść z kimś na miasto(zakupy, piwo , kino) albo w lecie pogriliwac itp

16

Hej
Jestem z Kielc mam 29 lat i niestety moje przyjaźnie rozsypały się kiedy to większość moich przyjaciół po studiach wyjechało za pracą do innych miast. Z początku często się wydawaliśmy mimo odległość ale teraz kiedy zaliczyłam rodzinę jest to bardzo ciężkie i kontakt spadł do minimum☹️. Chętnie poznam jakąś koleżankę żeby od czasu do czasu wypaść z kimś na miasto(zakupy, piwo , kino) albo w lecie pogriliwac itp

17

Hej
Jestem z Kielc mam 29 lat i niestety moje przyjaźnie rozsypały się kiedy to większość moich przyjaciół po studiach wyjechało za pracą do innych miast. Z początku często się wydawaliśmy mimo odległość ale teraz kiedy zaliczyłam rodzinę jest to bardzo ciężkie i kontakt spadł do minimum☹️. Chętnie poznam jakąś koleżankę żeby od czasu do czasu wypaść z kimś na miasto(zakupy, piwo , kino) itp

18

Hej
Jestem z Kielc mam 29 lat i niestety moje przyjaźnie rozsypały się kiedy to większość moich przyjaciół po studiach wyjechało za pracą do innych miast. Z początku często się wydawaliśmy mimo odległość ale teraz kiedy zaliczyłam rodzinę jest to bardzo ciężkie i kontakt spadł do minimum☹️. Chętnie poznam jakąś koleżankę żeby od czasu do czasu wypaść z kimś na miasto(zakupy, piwo , kino)

19

Hej hej smile jest tu ktoś jeszcze?

20 Ostatnio edytowany przez Kamilock90 (2020-10-22 11:08:22)

Hejka, a może uda się kontynuować ten post i odezwie się ktoś jeszcze?Fajnie byłoby poznać kogoś nowego z okolic, tymbardziej w tym jakże ciężkim czasie pandemii☺️

21

Kamilock, napisałam maila smile

22 Ostatnio edytowany przez Kamilock90 (2020-11-03 10:38:58)

Matrix, przepraszam, że tak późno, ale dziś odczytałem i zarazem odpisałem. W skrzynce masz moje awizo:)

23

Hej

24

Czarna 99,jeśli dalej chcesz kogoś poznać odezwij się priv na maila

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/znajomych - Kielce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności