od dlugiego czasu zwraca tylko uwage na nasz sex a po za tym nic. codziennosc jest coraz to nudniejsza on jest wiecznie zmeczony, narzeka, nie chce mu sie lub jak to zazwyczaj spi. kocham go ale mecze sie w tym zwiazku i przedewszystkim marnuje sie moja kobiecosc! pomozcie proszę:(
Skoro go kochasz, to porozmawiaj z nim szczerze.
Przejmij inicjatywę, wyciągnij go do kina, na imprezę.
Powiedz mu o tym, co Cię boli. Faceci lubią prosto z mostu w takich sprawach, mało który ''się domyśla''.
Wzbudź w nim zazdrość - niech zdobywa Cię na nowo.
A ten seks, to chociaż dobry jest?
Codzienność potrafi przytłoczyć, wkrada się rutyna. Dzień w dzień to samo. Wstajesz rano, zakładasz majty, idziesz do roboty, tam spędzasz dzień z "durniami", wracasz do domu wypluty po całym dniu i tak po prostu nie masz ochoty.
Czy Ty autorko pracujesz? Bywasz zmęczona? Jak długo ten "stan" trwa?
od dlugiego czasu zwraca tylko uwage na nasz sex a po za tym nic. codziennosc jest coraz to nudniejsza on jest wiecznie zmeczony, narzeka, nie chce mu sie lub jak to zazwyczaj spi. kocham go ale mecze sie w tym zwiazku i przedewszystkim marnuje sie moja kobiecosc! pomozcie proszę:(
No tak,marnujesz kobiecość.Wiesz,to bardzo szerokie pojęcie.
Masz jakiś potencjał,coś co sprawia,że jesteś interesująca?Czy tylko siedzisz i narzekasz,każąc domyślać się facetowi,o co Tobie chodzi?
Bozia wyposażyła nas w otwory gębowe i uszy po to,aby robić z nich użytek...ale nie,bo on siedzi i narzeka albo śpi...więc lepiej mi popłakać na forum,niż coś zrobić konkretnego dla dobra związku.
A jak się tak bardzo męczysz,to odejdź...tylko wiedz,że życie to niejebajka i jak haj się kończy,to zaczyna się proza życia.
Taki live
marciszka spróbuj z nim porozmawiać, tak na poważnie! Brak rozmowy jest przyczyną rozpadu wielu związków! Jeśli go kochasz musisz powiedzieć mu wprost, że nie podoba Ci się ta monotonia, że potrzebujesz czegoś nowego, ciekawego! A Ty nie pracujesz? Siedzisz cały dzień w domu? Może myśli, że będzie Cie miał już na zawsze, więc przestał się kompletnie starać. Pokaż mu, że nic nie jest darowane na zawsze i jak łatwo może Cie stracić!
Powodzenia w pracy nad związkiem!:)