Cześć wam.. Pisze do was, bo jestem ciekawa zdania innych na ten temat a mnie dopadły wątpliwości.
Na początku kwietnia, grając w pewną Grę online poznałam chłopaka, od pierwszej naszej rozmowy (głosowej) złapaliśmy bardzo dobry kontakt. Codziennie gramy od tamtej pory, rozmawiamy. Miesiąc temu wymieniliśmy się fb.. I od miesiąca rozmawiamy codziennie od rana do później nocy.. Przez fb, telefon.. Mówimy sobie o prywatnych sprawach, żartujemy.. Parę dni temu zaproponował spotkanie, wyjazd na weekend ponieważ dzieli nas spora odległość ok. 300km. Zgodziłam sie, stad teraz moje pytanie... Co wy o tym wszystkim myślicie? Zaryzykować i jechac na ten weekend?
A nie mogliście się spotkać gdzieś w połowie drogi, na parę godzin?
Też poznałam kilku panów przez internet i mimo długich i nieraz namiętnych rozmów na pierwsze spotkanie wybrałabym kilkugodzinną nawet kawę.
Już nie chodzi mi tu o ostrożność i bezpieczeństwo, ale co jeśli na żywo nie przypasujecie sobie?
Ach te gry
Z własnego doświadczenia - ja zaryzykowałem ,pojechałem,spotkałem się - nie żałuję - mimo ,że po pewnym czasie wszystko się skończyło - to dzięki temu moje życie bardzo się zmieniło - na lepsze.
Jednak bądź ostrożna - zgodzę się tu z wpisami powyżej - lepsza na początek będzie kawa - tylko kawa
Nie ma się co spieszyć - na wszystko przyjdzie czas - powoli.
Myślę, że zanim wyjazd na weekend, powinno to poprzedzić jakieś spotkanie. Bo tak naprawdę nie wiesz, czy okaże się inny czy w porządku. Bądź ostrożna, dla własnego dobra.
Wyjazd na weekend to idiotyczny pomysł, na pierwszy raz to raczej jakaś kawa/obiad/spacer czy coś w tym stylu.
Szczerze.. To was nie posłuchałam i 2 tygodnie temu pojechałam na ten weekend, nie żałuję. Mężczyzna okazał się być dokładnie taki jak myślałam, pomimo miliona różnych obaw z początku - jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa
No to tylko pogratulować ...odwagi i szczęścia
Szczerze.. To was nie posłuchałam
i 2 tygodnie temu pojechałam na ten weekend, nie żałuję. Mężczyzna okazał się być dokładnie taki jak myślałam, pomimo miliona różnych obaw z początku - jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa
To bardzo dobrze, że tak się to zakończyło......