Witam , moze w kilku zdaniach cos o mnie .Mam 20 kilka lat , jestem wysokim chłopakiem , nie mialem nigdy problemu ze znalezieniem dziewczyny , ale od jakiegoś czasu bardzo pociągają mnie kobiety dojrzałe które mają przeszło 35 lat .. nie wiem dlaczego , ale niestety, a może stety tak jest . Moim problem jest to ze nie wiem jak się do tego zabrać ? Nie wiem o czym rozmawiać i wgl . Szczerze mówiąc chodzi tu tylko o sex . Nic więcej .. ale czy starsze panie są zainteresowane młodym chłopakiem ? Który mógłby być ich synem? Proszę o odpowiedzi. Jak mam działać . :c
Poczekać. Z wiekiem ci przejdzie.
Noooo..jeżeli 35+ uważasz za starsze panie,to pora umierać..:-)
A co jest w pakiecie,oprócz całusków i paczania w paczałki?
5 2016-05-27 18:49:02 Ostatnio edytowany przez emde (2016-05-27 18:49:24)
czy starsze panie są zainteresowane młodym chłopakiem ? Który mógłby być ich synem? Proszę o odpowiedzi. Jak mam działać . :c
Zdecydowanie są zainteresowane.
Jak to jak masz działać? Po prostu wyjdź na ulicę.
Nie opędzisz się.
Emde,ja tu pertraktacje byznesowe prowadzam,a Ty mi konkurencję naganiasz
Emde,ja tu pertraktacje byznesowe prowadzam,a Ty mi konkurencję naganiasz
A od kiedy Ty postanowiłaś dojrzeć?
Bo na Pudelku nie pisało.
Omajgudnes...nie pisało?
Od dawna chyba,przecież Autor powiedział 35+...to starsza kobita,zatem jestem
W tytule wątku jest "dojrzałe" a nie ma nic o szurniętych damach w wieku przedzawałowym.
A w ogóle to już do domu wracaj bo się znowu załapiesz na rozmowę.
11 2016-05-27 19:15:51 Ostatnio edytowany przez emde (2016-05-27 19:16:58)
Oj Gołąbeczki, Gołąbeczki
A wracając do tematu to Autor chyba dodawać nie potrafi...albo zna same kobiety po 35-tym roku życia, które maja 20-letnie dzieci... .
Wejdź sobie na jakiś portal i zaproponuj jakieś pani +35, darmowy seks z Młodzieniaszkiem.
Prawdę mówiąc w moim bliższym i dalszym otoczeniu nie ma żadnej "kuguarzycy"... ale, to zapewne o niczym nie świadczy Kto szuka, ten znajdzie
W każdym razie mnie wizja seksu z młokosem(mimo jakoby idealnego dopasowania potrzeb seksualnych ) zdecydowanie odstręcza. Przy różnicy wieku powyżej 10 lat, czułabym się jak pedofil
Przy różnicy wieku powyżej 10 lat, czułabym się jak pedofil
Rozjechałaś mnie tym tekstem
Jestem więc pedofilką skoro podoba mi się facet 15 lat młodszy ode mnie
Pięknych, młodych mężczyzn również czasami widuję... ale żeby na ten widok, moje ślinianki jakoś intensywniej pracowały, to już nie... Jak bardzo urodziwy taki małolat by nie był, to zamiast podniecenia, "wznieca" we mnie jedynie "płomień" ciąży urojonej
Przy różnicy wieku powyżej 10 lat, czułabym się jak pedofil
Uuuuuuuuu..... Od kilku lat mam partnera o 12 lat młodszego. Dogadujemy się w każdej kwestii. Jestem pedofilem ?????
Volver napisał/a:Przy różnicy wieku powyżej 10 lat, czułabym się jak pedofil
Uuuuuuuuu..... Od kilku lat mam partnera o 12 lat młodszego. Dogadujemy się w każdej kwestii. Jestem pedofilem ?????
Jeżeli Tobie, wasza różnica wieku nie przeszkadza, to mnie tym bardziej. Napisałam tylko tyle, że akurat mnie, dużo młodsi mężczyźni nie pociągają
Volver napisał/a:Przy różnicy wieku powyżej 10 lat, czułabym się jak pedofil
Mniej wiecej w takim stopniu jak Volver nekrofilem ;D