Mamy z partnerką prawie trzy letni,,ą córeczki KTÓRA NOSI MOJE NAZWISKO NIE PARTNERKI od paru miesięcy romansuje za moimi plecami a ja jestem wyzywany czasami bity i poniżany .Ze swojej strony robię wszystko żeby mojej córeczce niczego nie brakowało,jeżeli jednym słowem ma wszystko ,dbam o nią i staram się wszystko zapewnić mojemu dziecku.TERAZ MOJA PARTNERKA CHCE WYPROWADZIĆ SIĘ Z MOIM DZIECKIEM .proszę MI DORADZIĆ ZO MAM ZROBIĆ ŻEBY DO TEGO NIE DOPUŚCIĆ gdyż nie wyobrażam sobie życia bez mojej VIKI JESTEŚMY ZE SOBĄ ZŻYCI GDYŻ WIĘKSZOŚĆ CZASU SPĘDZAMY RAZEM jakie mam w tej sytuacji prawa jako ojciec ;PRAWA OJCA:
Obawiam się, że masz marne szanse na to, żeby dziecko zostało z Tobą. Wiem, że istnieją jakieś stowarzyszenia ojców walczących o prawa rodzicielskie, ale niestety nie znam szczegółów, ani namiarów. Może tam uzyskałbyś poradę, co robić, jak walczyć o dziecko.
Żeby sąd przyznał Ci opiekę nad dzieckiem musiałbyś udowodnić matce np. chorobę psychiczną, alkoholizm lub inne uzależnienia, jawne zaniedbywanie dziecka, przestępczą działalność itd.
Ojcowie w walce o dziecko, faktycznie są na przegranej pozycji.
3 2016-05-26 15:55:45 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-05-26 15:57:45)
Mamy z partnerką prawie trzy letni,,ą córeczki KTÓRA NOSI MOJE NAZWISKO NIE PARTNERKI od paru miesięcy romansuje za moimi plecami a ja jestem wyzywany czasami bity i poniżany .Ze swojej strony robię wszystko żeby mojej córeczce niczego nie brakowało,jeżeli jednym słowem ma wszystko ,dbam o nią i staram się wszystko zapewnić mojemu dziecku.TERAZ MOJA PARTNERKA CHCE WYPROWADZIĆ SIĘ Z MOIM DZIECKIEM .proszę MI DORADZIĆ ZO MAM ZROBIĆ ŻEBY DO TEGO NIE DOPUŚCIĆ gdyż nie wyobrażam sobie życia bez mojej VIKI JESTEŚMY ZE SOBĄ ZŻYCI GDYŻ WIĘKSZOŚĆ CZASU SPĘDZAMY RAZEM jakie mam w tej sytuacji prawa jako ojciec ;PRAWA OJCA:
To że ma Twoje nazwisko, to jeszcze nie oznaka że jest Twoją własnością, nic nie piszesz konkretnie, zadnych powodów jej działań, rownie dobrze mozesz zasłaniać swoje czyny ktore do takiego stanu sprawy doprowadzily
To ze nie wyobrazasz sobie, nie znaczy ze jest nie możliwe