Temat: Jedna noga w zwiazku druga w pustce.
Witam pierwszy raz pisze na forum wiec jesli czegos nie wyjasnilem to przepraszam.
Zaczne od srodka tj sytuacji przez ktora, jestem sam niewiem gdzie. Otoz pewnego dnia gdy z partnerka oraz dwojka naszych dzieci mielismy dekorowac dom na Halloween zadzwonila matka mojej partnerki proszac by ta udala sie z nia na chwile przetlumaczyc cos w szpitalu ( mieszkamy w Irlandii). Po pol godziny skonczylem z corka odrabiac lekcje ich niema. Po poltorej dzieci nie mogly sie doczekac wiec zaczelismy w troje dekorowac dom. Gdy wrocily zapytalem zdenerwowany ale kulturalnie co tak dlugo na co tesciowa wywalila o co mi chodzi wplatajac w zdanie jeden czy dwa wulgaryzmy. Wpadlem w wscieklosc i nie wytrzymalem wygarnalem jej co o niej mysle i wygarnalem jej wszystkie sytuacje kiedy byla nie fer w stosunku do nasze czworki. Tzn? Juz pisze. Pomimo iz mieszka w Irlandii pare kilometrow od nas przez 6 lat nigdy nie miala czasu by wyjsc z wnukami gdzie kolwiek. Gdy proponowalismy by wziela dzieci do kina my zaplacimy lub do parku zawsze miala jakas wymowke. Gdy nas odwiedzala pila szybka kawe, ponazkala na wszystko i tyle. Tak wiec caly ten czs radzilismy sobie z wszystkim sami. Choroby dzieci, dolegliwosci powarzne partnerki, wychowywanie dzieci itp. Wszystko ok radzilismy sobie jednak nasze zycie intymne ucierpialo. Zapytacie czemu nie wzielismy opiekunka? Kochamy nasze dzieci i nie ufamy takimi osoba bo roznie z nimi bywa. Po tej sytuacji przestalismy sie dogadywac z moja partnerka. Nie wiedzialem ze moja klutnia z jej matka tak ja dotknie. Nigdy nie zdradzilem mojej partnerki nigdy jej nie uderzylem ani nie oszukalem. A mimo to od dwoch miesiecy mieszkamy osobno. Widujemy sie co prawda co dziennie calujemy rozmawiam jezdzimy na spacery z dziecmi jednak niche chce bym wprowadzil sie spowrotem. Moje pytanie wie ktos dlaczego? Ja nie rozumiem. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Dodam tylko ze nawet gdy moja partnerka kilka krone lzala wszpitalu jej matka nawet sie nie poftygowala do niej. Tak wiec jakos specjalnie blisko chyba nie bylo.
Temat: Jedna noga w zwiazku druga w pustce.
Zobacz podobne tematy :
Odp: Jedna noga w zwiazku druga w pustce.
Proszę, nie dubluj wątków i zapoznaj się z regulaminem forum.