Koleżanka 30+ Wrocław - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanka 30+ Wrocław

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Koleżanka 30+ Wrocław

Cześć Dziewczyny,

szukam koleżanki z Wrocławia z którą mogłabym wyjść i pogadać na kawie, wyjść do parku na piknik, pouprawiać sport (biegam i pływam), wyjechać za miasto w górki, powymieniać się informacjami o książkach, pójść na koncert czy wystawę. Mam 31 lat miłe usposobienie i duże chęci na poznanie nowych, fajnych koleżanek. Trochę niestety brakuje mi bratniej duszy smile.

Piszcie, jeśli też chciałyście kogoś poznać, spędzić miło czas i pogadać po kobiecemu o życiu i facetach smile.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka 30+ Wrocław
summerkam napisał/a:

Cześć Dziewczyny,

szukam koleżanki z Wrocławia z którą mogłabym wyjść i pogadać na kawie, wyjść do parku na piknik, pouprawiać sport (biegam i pływam), wyjechać za miasto w górki, powymieniać się informacjami o książkach, pójść na koncert czy wystawę. Mam 31 lat miłe usposobienie i duże chęci na poznanie nowych, fajnych koleżanek. Trochę niestety brakuje mi bratniej duszy smile.

Piszcie, jeśli też chciałyście kogoś poznać, spędzić miło czas i pogadać po kobiecemu o życiu i facetach smile.

Samych koleżanek te dziewczyny szukają smile. Koledzy mają przekichane big_smile.

3

hej Summerkam.
mam 33 i tez plywam i biergam smile Jedyny minus to czesto wyjezdzam w delegacje, bo taka mam prace, ale dzialam w temacie zeby czesciej bywac we Wroclawiu. Nawet zakupilam juz mieszkanie tutaj:)
Dlatego tez przy tym trybie ciezko mi znalezc jakies fajne kumpele i sie zakolezankowac/nie mowiac o przyjazni. Na brak kolezanek nie narzekam, ale sa rozproszone po Opolszczyznie bo stamtad pochodze
Natomiast we Wrocku pustka sad
Takze jakby co to poprosze o oddzew

4

Sangwinik ja jestem w podobnej sytuacji. Tylko tyle, że ja ze śląska wink

5

Cześć Summerkam,
też szukam koleżanki do pogadania, do podziwiania sztuki, wyjścia do kina, może wyjazdu na wycieczkę itp. Bardzo lubię książki, interesują mnie sprawy świata i człowieka. Jeśli chodzi o sport to wolę np. tenis czy taniec. Jeśli masz ochotę to pisz :-)

6

Hej, hej jest tam kto?;-)

7

Hej smile
Chętnie poznam kogoś do pogadania przy piwie, kawie itp. Mam 35 lat i jakoś tak brakuje mi takiej osoby.
Pozdrawiam! smile

8

Cześć, napisz coś o sobie najlepiej na priv , bo tutaj rzadko ktoś zagląda:)

pozdrawiam, też wrocławianka

L.

9

Moze jakies spotkanie zorganizujemy? Pod szyldem 30+ smile
Jak ktoras chetna to piszcie
kamila

10

Kamila jestem jak najbardziej za:-)

11

To pięknie się nam tu stolica ZDolnego Śląska rozrasta smile. Pozdrawiam smile

12

Hej, ja też z Wro! smile

13

Super:-)

14

Ja też z Wrocławia i chętnie się spotkam. Pozdrawiam:)
Ania

15

Ja również chętnie. Może warto zacząć ustalać kiedy i gdzie.

16

No myślę, że to jest dobry pomysł

17

No to się zrobi ładne towarzystwo skoro aż tyle chętnych big_smile

18

Tylko trzeba zorganizować spotkanie:-)

19

Może w przyszły weekend ?
:-)

20

Ja nie wiem czy akurat w przyszły weekend dałabym radę, ale ogólnie jestem za spotkaniem:-)

21

Może w takim razie po 20 czerwca? Któregoś popołudnia lub wczesny wieczór? Piszcie kiedy wam pasuje

22

Hej wszystkim!
Jestem z Wrocławia. Mi pasuje najbardziej spotkać się pt/sob wieczór smile

23

piątek / sobota wieczór ? Mnie też pasuje np. 23 lub 24 czerwca. Kto wtedy może? I gdzie? okolice Rynku, jakaś galeria handlowa? Nie ukrywam,że ja najchętniej w centrum. Ale może macie jakieś propozycje?

24

Chyba trochę się spóźniłam,ale jestem chętna

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanka 30+ Wrocław

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024