Czy pracować z byłym chłopakiem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy pracować z byłym chłopakiem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy pracować z byłym chłopakiem?

Doradzicie mi coś? Szukałam pracy dłuższy czas aż w końcu koleżanka powiedziała że u niej w pracy poszukują kogoś. Problem w tym ze w tej firmie pracuje również mój były. Byliśmy razem 2 lata ale od grudnia nie jesteśmy razem od tego czasu zero kontaktu. Mam juz na niego wyj*bane szczerze mówiąc. Ale fakt że skrzywdzil nadal siedzi mi w sercu. Zależy mi na szybkim znalezieniu pracy i ta oferta jest najatrakcyjniejsza ze wszystkich. Tylko nie wiem co zrobić. Niestety jest jeden pokój socjalny wiec byśmy sie widywali ale byśmy nie pracowali w jednym pomieszczeniu. Doradzicie? Co Wy byście zrobili na moim miejscu? Wydaje mi się że jestem juz gotowa ale nie wiadomo jak to wyjdzie w praktyce.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pracować z byłym chłopakiem?

Ja bym odmówiła, bez sensu rozdrapywać stare rany. Ale ja to ja. Ty nie musisz odmawiać.

3

Ale skoro masz juz "wy**ane" to i w tym pokoju socjalnym mozesz miec..glowa do gory i traktuj go jak powietrze. ..juz dosyć chyba Tobie zabral...2lata...teraz jeszcze atrakcyjna praca? Zawsze możesz odejść, gdy bedzie Tobie tam źle

4

No dobrze, a co jesli on zacznie do mnie gadać albo bedzie miał pretensje że specjalnie przyszłam do tej roboty to co mam zrobić? Odgryźć się czy go olać?

5

Powiedz mu tylko że ma za wysokie mniemanie o sobie.

6

Powiedz mu prawdę-ze akurat to ze tam pracuje powstrzymywało Cię przed podjęciem tej pracy...ale jednak pomyślałaś, że taki powód to żaden powod wink

7 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2016-05-29 20:29:36)

robaczek100 napisał/a:

No dobrze, a co jesli on zacznie do mnie gadać

To możesz zwyczajnie odpowiadać, albo i nie. Jak tam chcesz.

robaczek100 napisał/a:

albo bedzie miał pretensje że specjalnie przyszłam do tej roboty to co mam zrobić? Odgryźć się czy go olać?

I co Ciebie to obchodzi? Nie musisz w tym momencie w ogóle podejmować rozmowy.

Co do pracy to skoro jest odpowiednia dla Ciebie to startuj. Nie będziesz chyba przez byłego traciła szansy na lepszy wybór? Twoje życie jest bez niego, więc się nie oglądaj.

8

Bierz tę robotę i nie oglądaj się na byłego.
A jak spotkacie się w socjalnym, to pokaż klasę i nie reaguj na zaczepki.
Chyba szkoda stracić szansę na dobrą pracę przez chłopaka, z którym nic już cię nie łączy?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy pracować z byłym chłopakiem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024