Prawdopodobna ciąża z byłym chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Prawdopodobna ciąża z byłym chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez pati.96 (2016-08-07 14:42:27)

Temat: Prawdopodobna ciąża z byłym chłopakiem

Hej , piszę do was bo nie chce nikomu bliskiemu mówić o moich przeczuciach .
To było tak :
Uprawiałam seks z byłym chłopakiem z zabezpieczeniem ostatni raz w czerwcu lecz zerwałam z nim ponieważ uczucie się wypaliło i nie czułam nic do niego . Nie odzywamy się do siebie kontakt urwał się na amen.
Poznałam bo siedziałam na aplikacji internetowej w celu poznawania ludzi i poznałam fajnego chłopaka lecz nie podejrzewałam że wyjdzie z tego uczucie i bliskość a jedynie znajomość jakaś ale zaczęło nas do siebie ciągnąć już na pierwszym spotkaniu i tak już jestem z nim 2 miesiące i jestem szczęśliwa z nim . Nigdy nie byłam tak szczęśliwa w związku.
Mam dziwne odczucia albo już paranoję łapie że mogę być w ciąży z byłym , okres normalnie miałam w lipcu lecz od tygodnia już po każdym zapaleniu papierosa kręci mi się w głowie . To jest jedyny objaw który mnie niepokoi bo żadnych nudności nie mam , nie wymiotowałam . Mam 20 lat i nie chce być w ciąży ponieważ rodzice nie mają dobrej sytuacji finansowej  ale jeśli by wyszło bo i tak muszę iść do ginekologa po tabletki antykopcepcyjne ale jeśli na usg by wyszło że jestem w ciąży.Nie chce żeby tu mi wróżyć czy jestem w ciąży czy nie bo to wykryje usg jak pójdę do gnekologa ale jeśli bym była to jak mogę powiedzieć swojemu Facetowi że jestem w ciąży? nie chce go stracić , myśl o tym sprawia iż zaczynam płakać .
A z jednej strony nie wiem jak zaaraguje na to ze noszę dziecko innego faceta. Mój ojczym jak mama skończyła z ojcem opiekował się mną gdy miałam 4 lata ale nie mogę też chyba oczekiwać z jego strony że będzie się zajmował nie swoim dzieckiem , jak myślicie ?

Wiem że to jest takie gdybanie bo nie wiem na 100% czy jestem w ciąży . Ale z każdym dniem coraz bardziej to przeżywam że mogę być i stracić faceta z którym jestem ja szczęśliwa jak i on .
Dziękuję za wszystkie rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prawdopodobna ciąża z byłym chłopakiem
pati.96 napisał/a:

Hej , piszę do was bo nie chce nikomu bliskiemu mówić o moich przeczuciach .
To było tak :
Uprawiałam seks z byłym chłopakiem z zabezpieczeniem ostatni raz w czerwcu lecz zerwałam z nim ponieważ uczucie się wypaliło i nie czułam nic do niego . Nie odzywamy się do siebie kontakt urwał się na amen.
Poznałam bo siedziałam na aplikacji internetowej w celu poznawania ludzi i poznałam fajnego chłopaka lecz nie podejrzewałam że wyjdzie z tego uczucie i bliskość a jedynie znajomość jakaś ale zaczęło nas do siebie ciągnąć już na pierwszym spotkaniu i tak już jestem z nim 2 miesiące i jestem szczęśliwa z nim . Nigdy nie byłam tak szczęśliwa w związku.
Mam dziwne odczucia albo już paranoję łapie że mogę być w ciąży z byłym , okres normalnie miałam w lipcu lecz od tygodnia już po każdym zapaleniu papierosa kręci mi się w głowie . To jest jedyny objaw który mnie niepokoi bo żadnych nudności nie mam , nie wymiotowałam . Mam 20 lat i nie chce być w ciąży ponieważ rodzice nie mają dobrej sytuacji finansowej  ale jeśli by wyszło bo i tak muszę iść do ginekologa po tabletki antykopcepcyjne ale jeśli na usg by wyszło że jestem w ciąży.Nie chce żeby tu mi wróżyć czy jestem w ciąży czy nie bo to wykryje usg jak pójdę do gnekologa ale jeśli bym była to jak mogę powiedzieć swojemu Facetowi że jestem w ciąży? nie chce go stracić , myśl o tym sprawia iż zaczynam płakać .
A z jednej strony nie wiem jak zaaraguje na to ze noszę dziecko innego faceta. Mój ojczym jak mama skończyła z ojcem opiekował się mną gdy miałam 4 lata ale nie mogę też chyba oczekiwać z jego strony że będzie się zajmował nie swoim dzieckiem , jak myślicie ?ja myślę ze ty nic nie liczysz na siebie,rodzice nie maja tyle pieniędzy ojczym nie będzie zajmował się dzieckiem a do tego zaopatrzona jesteś w chłopaka bo jesteś z nim szczęśliwa to jest cudowne jak tak jest,ale są tez obowiązki ,wyrzeczenia jak możesz byc w ciazy z byłym skoro od 2miesiecy nie jesteście razem, czy wiesz co to jest test ciążowy? Po co czekasz na USG, chyba wiecie oboje co to jest sex i z czym może się wiązać chyba ze nie masz o niczym pojęcia i myślisz ze to sama przyjemność owszem jak się moadrze robi żeby nie zajść w ciazy.

Wiem że to jest takie gdybanie bo nie wiem na 100% czy jestem w ciąży . Ale z każdym dniem coraz bardziej to przeżywam że mogę być i stracić faceta z którym jestem ja szczęśliwa jak i on .
Dziękuję za wszystkie rady

Zrób test.

4

Witaj.
Po pierwsze, zawroty głowy przy paleniu to żaden objaw ciąży, po drugie ,zrób test.

5 Ostatnio edytowany przez Jacenty89 (2016-08-07 16:11:01)

Nie jesteś w ciąży. Radziłbym udać się do lekarza, ale raczej nie do ginekologa tylko neurologa albo kardiologa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Prawdopodobna ciąża z byłym chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024