wymiana maili - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » wymiana maili

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: wymiana maili

Mam 25lat i szukam kogoś mającego chwilę czasu, łatwość pisania, potrzebę sklecenia więcej niż dwóch słów - w stylu Co słychać:P, chcącego opisywać swój dzień, uczucia, troski, radości, ale i umiejącego "słuchać" i zadawać pytania. Gdzie odpis na maila nie byłby jedynie odpowiedzeniem na pytania, wtedy nie wiadomo jak ciągnąć rozmowę, o czym napisać, jeśli ktoś nic nie chce wiedzieć o innej osobie, bo skupia się tylko na swoim życiu.
Nie wiem czy bedzie Cie takie cos interesowac, ale proponuje wymiane maili - jest to ciekawe, bo tresc, czas wybierasz sama, a zmiana liczby nowych maili z 0 na 1, jest bardzo ekscytująca, oczekiwanie na odpowiedz, ale i pisanie do czlowieka spoza swojego towarzystwa - bez oczekiwan na spotkanie, czy cos wiecej. Po prostu pisemna wymiana mysli.
Moze zeby Cie zachecic...
Cos o mnie. ;-)
Uwielbiam rocka, (aktualnie slucham wiecej polskich piosenek, wczesniej bylo to nie do pomyslenia;P) ksiazki, horrory, kryminaly, ale i cos lekkiego, albo obyczajowego, choc mam deficyt czasu, a niekiedy po prostu mi sie nie chce po pracy (teraz jednak mam okazje nadrobic zaleglosci).
Duza czesc wolnego czasu zajmuje mi tez ogladanie filmow - przenoszenie sie w inny swiat, zapominanie o swoich trudnosciach, i tutaj raczej mnie nie interesuja seriale, szkoda mi na nie czasu, a i jakos mnie to nie wciąga.

Droga forumowiczko, może teraz Ty napiszesz coś o sobie? smile
Pozdrawiam w ten ladny dzien:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wymiana maili

Witaj na forum! smile Bardzo zainteresował mnie Twój post tutaj. Nie ukrywam, że z chęcią bym popisała i to na pewno nie tak zdawkowo tylko bardziej się rozpisując. Jeśli masz ochotę to zapraszam napisz na mojego maila smile Powinnam mieć go widocznego na moim profilu. W mailach na pewno bardziej się rozpiszę i miło będzie się poznać.
Pozdrawiam i życzę pięknego dnia! smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » wymiana maili

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024