Szukam koleżanki z Warszawy i okolic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam koleżanki z Warszawy i okolic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Szukam koleżanki z Warszawy i okolic

Witam. Jestem 23letnia kobieta z Warszawy. Chciałabym poznać ciekawa koleżankę, z którą można porozmawiać na każdy temat oraz miło spędzić czas (kawa, kino,wyjście na miasto). Jesli podobnie tak jak ja szukasz to napisz śmiało smile . Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki z Warszawy i okolic

Hejka:-)

3

Witaj! Miło, że zachęcasz do napisania. Jeśli masz ochotę to napisz na mego e-miala, którego mam podanego na moim profilu smile Pozdrawiam smile

4 Ostatnio edytowany przez gioovanna122 (2016-06-17 10:47:47)

Hej, również mam 23 lata i jestem z Warszawy. Chętnie się z Tobą spotkam i Cie bliżej poznam smile Napisz do mnie na priv : gioovanna122(at)wp(dot)pl

5

Witajcie !
Piszę tu z być może nierealnym, zbyt optymistycznym pomysłem zorganizowania się w stolicy paru dziewczyn chętnych na jakieś ciekawe, spontaniczne babskie wyjścia. Podstawową kwestią jest ta nić porozumienia i chęć poznania nowej osoby. Wiek, zainteresowania, wykształcenie, praca to wszystko bez znaczenia. Najważniejsze czuć się swobodnie w swoim towarzystwie. Może teraz parę słów o mojej osobie, mam 26 lat, od 7 mieszkam w stolicy, studia i te sprawy smile aktualnie studiuję, pracuję (jako urzędniczka- wiem brzmi strasznie ale spokojnie to nie praca moich marzeń ale po prostu droga do tego co chce robić w życiu). Mam zajawkę na bieganie, filmy skandynawskie no i kocham psy ! Szalona impreza ? Spontaniczny wypad nad morze ? Ploty do 5 rano? oooo tak to w czym czuję się wspaniale. Mam nadzieję spotkania tu osób, które także chętnie poszerzyłyby swoje grono znajomych. Pozdrawiam, Justyna.

6

Hej! Jestem Asia i mam 25 lat, studia skończyłam i obecnie tylko pracuję smile A tu szukam koleżanki na sympatyczne wypady, czy to na kawę, czy piwo smile Niestety po studiach mnóstwo kontaktów się pourywało, znajomi powracali do swoich miast a ci co zostali to wiecznie zapracowani albo zmęczeni po pracy, dlatego mam nadzieje, że może tu znajdę kogoś z kim miło spędzę czas aktywnie na jakimś fitnesie, wystawach albo leniwie gdzieś w parku na pogaduchach smile
Dlatego jak jesteście w podobnej sytuacji i macie ochotę się spotkać to piszcie śmiało smile
Pozdrawiam smile panna(dot)joanna91(at)onet(dot)pl

7

Justyna świętny pomysł z tym spotkaniem w większym gronie, jestem za! smile
pozdrawiam Magda

8

Hej smile również jestem nowa mam 25 lat  i szukam koleżanek z którymi można pogadać wyjść na spacer piwko kluby itp wink świetny pomysł z tym spotkaniem również jestem zaa;)

9

Witam, chetnię podłącze się pod post. Sama chciała bym kogoś poznać pogadac spotkac się od tak. ktoś chetny?

10 Ostatnio edytowany przez Asiek212 (2016-07-30 15:59:55)

Witajcie smile podłączam sie do tematu. Rownież chciałabym poznać nowe, wartościowe osoby, z którymi można pogadać nie tylko o rzęsach czy paznokciach tongue zapraszam śmiało piszcie tu lub na priv.

Miłego dnia wink
Pozdrawiam, Asia

11

Cześć Dziewczyny smile
ja również byłabym chętna na jakies spotkanie, ciągle tylko praca, a fajnie byłoby zorganizować jakieś wyjście i poznać nowe osoby.

pozdrawiam,
Aneta

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam koleżanki z Warszawy i okolic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024