Witam. Jestem 23letnia kobieta z Warszawy. Chciałabym poznać ciekawa koleżankę, z którą można porozmawiać na każdy temat oraz miło spędzić czas (kawa, kino,wyjście na miasto). Jesli podobnie tak jak ja szukasz to napisz śmiało . Pozdrawiam
Hejka:-)
Witaj! Miło, że zachęcasz do napisania. Jeśli masz ochotę to napisz na mego e-miala, którego mam podanego na moim profilu Pozdrawiam
4 2016-06-17 10:46:47 Ostatnio edytowany przez gioovanna122 (2016-06-17 10:47:47)
Hej, również mam 23 lata i jestem z Warszawy. Chętnie się z Tobą spotkam i Cie bliżej poznam Napisz do mnie na priv : gioovanna122(at)wp(dot)pl
Witajcie !
Piszę tu z być może nierealnym, zbyt optymistycznym pomysłem zorganizowania się w stolicy paru dziewczyn chętnych na jakieś ciekawe, spontaniczne babskie wyjścia. Podstawową kwestią jest ta nić porozumienia i chęć poznania nowej osoby. Wiek, zainteresowania, wykształcenie, praca to wszystko bez znaczenia. Najważniejsze czuć się swobodnie w swoim towarzystwie. Może teraz parę słów o mojej osobie, mam 26 lat, od 7 mieszkam w stolicy, studia i te sprawy smile aktualnie studiuję, pracuję (jako urzędniczka- wiem brzmi strasznie ale spokojnie to nie praca moich marzeń ale po prostu droga do tego co chce robić w życiu). Mam zajawkę na bieganie, filmy skandynawskie no i kocham psy ! Szalona impreza ? Spontaniczny wypad nad morze ? Ploty do 5 rano? oooo tak to w czym czuję się wspaniale. Mam nadzieję spotkania tu osób, które także chętnie poszerzyłyby swoje grono znajomych. Pozdrawiam, Justyna.
Hej! Jestem Asia i mam 25 lat, studia skończyłam i obecnie tylko pracuję A tu szukam koleżanki na sympatyczne wypady, czy to na kawę, czy piwo
Niestety po studiach mnóstwo kontaktów się pourywało, znajomi powracali do swoich miast a ci co zostali to wiecznie zapracowani albo zmęczeni po pracy, dlatego mam nadzieje, że może tu znajdę kogoś z kim miło spędzę czas aktywnie na jakimś fitnesie, wystawach albo leniwie gdzieś w parku na pogaduchach
Dlatego jak jesteście w podobnej sytuacji i macie ochotę się spotkać to piszcie śmiało
Pozdrawiam panna(dot)joanna91(at)onet(dot)pl
Justyna świętny pomysł z tym spotkaniem w większym gronie, jestem za!
pozdrawiam Magda
Hej również jestem nowa mam 25 lat i szukam koleżanek z którymi można pogadać wyjść na spacer piwko kluby itp
świetny pomysł z tym spotkaniem również jestem zaa;)
Witam, chetnię podłącze się pod post. Sama chciała bym kogoś poznać pogadac spotkac się od tak. ktoś chetny?
10 2016-07-30 15:41:22 Ostatnio edytowany przez Asiek212 (2016-07-30 15:59:55)
Witajcie podłączam sie do tematu. Rownież chciałabym poznać nowe, wartościowe osoby, z którymi można pogadać nie tylko o rzęsach czy paznokciach
zapraszam śmiało piszcie tu lub na priv.
Miłego dnia
Pozdrawiam, Asia
Cześć Dziewczyny
ja również byłabym chętna na jakies spotkanie, ciągle tylko praca, a fajnie byłoby zorganizować jakieś wyjście i poznać nowe osoby.
pozdrawiam,
Aneta