Szukanie przez internet. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szukanie przez internet.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Szukanie przez internet.

Witam

Temat oklepany, ale tak mnie ostatnio naszły myśli, aby spróbować, lecz zanim cokolwiek zrobię to wolałbym zaczerpnąć zdania kogoś kto kręci się po sympatiach, darlingach i tym podobnych portalach. Nigdy nie próbowałem to i nie wiem czy faktycznie tam można kogoś poznać. To samo dotyczy też fotki, GG i ogólnodostępnych czatów.
Facebook odpada, bo go nie mam i nie zamierzam mieć.
Pierwsze pytanie, więc czy warto szukać na takich portalach?
Drugie czy jest tu ktoś komu udało się jakoś przekuć taką znajomość z sieci do rzeczywistości?
A trzecie to dajmy na to znajduję kogoś, dogaduje się świetnie, ale dzieli nas kawał drogi. Jak taką relacje na odległość utrzymać przynajmniej kilka miesiecy nim dojdzie do spotkania? W moim przypadku by tak było.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukanie przez internet.
RK010 napisał/a:

Witam

Temat oklepany, ale tak mnie ostatnio naszły myśli, aby spróbować, lecz zanim cokolwiek zrobię to wolałbym zaczerpnąć zdania kogoś kto kręci się po sympatiach, darlingach i tym podobnych portalach. Nigdy nie próbowałem to i nie wiem czy faktycznie tam można kogoś poznać. To samo dotyczy też fotki, GG i ogólnodostępnych czatów.
Facebook odpada, bo go nie mam i nie zamierzam mieć.
Pierwsze pytanie, więc czy warto szukać na takich portalach?
Drugie czy jest tu ktoś komu udało się jakoś przekuć taką znajomość z sieci do rzeczywistości?
A trzecie to dajmy na to znajduję kogoś, dogaduje się świetnie, ale dzieli nas kawał drogi. Jak taką relacje na odległość utrzymać przynajmniej kilka miesiecy nim dojdzie do spotkania? W moim przypadku by tak było.

A czemu od razu zakładasz, kiedy się spotkasz?

3

Znalazłam swojego obecnego partnera w internecie, a właściwie on mnie znalazł (jesteśmy ze sobą rok i siedem miesięcy) na Badoo. Miałam tam konto i z kilkoma osobami się spotkałam. Miałam szczęście. Nie trafiałam na dziwaków i nieodpowiednie osoby, z niektórymi mam kontakt do tej pory. To wszystko zależy od Twojego podejścia i kogo szukasz. Wiadomo, że trzeba przejść przez kilometr bagna, zanim trafi się na perełkę, ale tak jest nawet w prawdziwym życiu.

4

Sposob jak kazdy inny, sa chwasty ale i na kwiatek sie trafi smile

5

Niczego nie zakładam póki co. Po prostu, gdybym teraz z kimś się dogadał przez taki portal to najwcześniej spotkanie mogę planować dopiero za dwa, trzy miesiące. Chodzi mi o sytuacje, kiedy dzieli nas duża odległość, bo jak mało to nie.

Czyli Tobie się udało i polecasz taki sposób. A duża odległość was dzieliła i po jak długim czasie od pierwszego kontaktu się spotkaliście?

Kolejny głos na tak jeśli rozumiem.

Dobra to teraz, który z tych portali polecacie? Badoo jako pierwszy. Jakieś jeszcze godne uwagi?

6

Sympatia i badoo, jednak ja wolę badoo.

7

Tak udało mi się, akurat dzieliło nas tylko 30 km, jednak widywaliśmy się jedynie raz w tygodniu, wiadomo - praca. A spotkaliśmy się chyba po 2 tygodniach pisania, jeżeli dobrze pamiętam. Ale muszę przyznać, że z tymi odległościami, to różnie. Na badoo możesz zaznaczyć promień swojej okolicy i tylko osoby z tego okręgu będzie Tobie pokazywało, nie wiem, jak na innych portalach jest, ponieważ z nich nie korzystałam.

8

Warto. smile
W tej chwili co 3 para poznaje się w sieci.

9

Widzę, że to Badoo polecacie.
30 kilometrów was dzieliło. Heh... śmieszna odległość. Na wyciągniecie ręki praktycznie. Zobaczę, więc.

Dziękuje w takim razie temat można zamknąć.

10

To taki sam sposób jak każdy inny ,teraz duch czasu i postępu, to Internet nie ma w tym nic złego :)powodzenia smile:)

11

Myślę że warto szukać w internecie. Sama w sieci poznałam swojego faceta smile

12 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-05-17 12:30:01)

Kilka miesięcy bez spotkania ? A może lepiej zacząć szukać kiedy będziesz gotowa sie spotkac ?
Budowanie nie wiadomo czego co może prysnąć kiedy ludzie spotkają sie na godzinnym posiedzeniu jest chyba bezsensowne.
W ogóle spotkanie wydaje mi sie sensowną metoda poznawania sie, przecież samo spotkanie do niczego nie zobowiązuje.
Badoo jest dobre bo można zbierać lajki , lol. A to co sie zobaczy to już sie nie odzobaczy smile A można naprawde zobaczyć rożne rzeczy haha

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szukanie przez internet.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024