Witam mam na imię Rafał i mam 18 lat... Od pewnego czasu mam problem, mianowicie poznałem pewna dziewczynę w sumie chodzę z nią do klasy. Na początku myślałem że to tylko zauroczenie że minie ale niestety to jednak nie było, zakochałem się? . Niestety no chyba tak. Na początku było ok pisaliśmy w szkole czasem pogadaliśmy, przyszedł dzień że zaprosiłem ja na spacer niestety próbowała wszelkie sposoby z tego wybrnąć... Poczekalem kolejny tydzień i spróbowałem jeszcze raz, niestety znowu rozczarowanie gdyż akurat musiała gdzieś jechać z rodzicami... Myślałem że to może za wcześnie itp, ogólnie później zaczęło już być lepiej stała się bardziej otwarta dla mnie No aż do tego momentu.... Mogłem ja tylko kawałek odprowadzić i zapytać o coś co chciałem zapytać, czy pójdzie ze mną na wesele siostry .... Zgodziła się bez wahania... Coraz częściej pisze tylko ok aha, ciekawe nie chce jest skora do rozmowy ze mną, przypadkiem zobaczyłem jak pisze z innym gościem to potrafiła pisać bardzo złożone zdania... Wszystko się tak jakby syplo po tym jak, zacząłem jej prawic komplementy itp... W szkole nr mamy zbyt jak gadać ona z koleżankami zazwyczaj a w czasie lekcji to wiadomo.
1 2016-05-13 23:58:39 Ostatnio edytowany przez quasenthio (2016-05-13 23:59:56)
Temat: Problem z koleżanką
Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z koleżanką
Miało być nie jest skora do rozmowy