Mój mąż jest Nigeryjczykiem i wielo krotnie mnie zdradzał jak mieszkaliśmy w Anglii.Teraz wziął ślub z młodą i brzydką Angielką.
Ja taka piękna i wykształcona zostałam sama.Co robić?Co robić?
Twój mąż jest bigamistą?
To chyba już nie Twój mąż skoro wziął ślub z inną?
Przepraszam miało być były mąż.Tęsknie za nim
Mój mąż jest Nigeryjczykiem i wielo krotnie mnie zdradzał jak mieszkaliśmy w Anglii.Teraz wziął ślub z młodą i brzydką Angielką.
Wybacz, ogólnie rzadko dochodzę do takich wniosków, ale mi brzmisz na trolla
Nigeryjczycy są bardzo szybcy w zawieraniu małżeństw z białymi kobietami.
Nie wiem za czym Ty tęsknisz, za tym wiarołomcą? Za zdradzaczem, kłamcą? Uwierz mi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Wiem co Cię najbardziej boli, że Ty taka piękna i wykształcona, a on wolał brzydsze i głupsze. Chyba musisz trochę nad poczuciem własnej wartości popracować.
Tęsknie za nim całym.Za seksem z nim
Oczywisty troll
To znajdź sobie nowego Nigeryjczyka, dobrego w łóżku... szybko i często zdradzającego
A po co mu zona trollujaca po forach?
11 2016-05-10 17:20:02 Ostatnio edytowany przez Dobruśka (2016-05-10 17:20:28)
A po co mu zona trollujaca po forach?
sama trolujesz tutaj.
Nie chce znać już żadnych murzynów ani innych imigrantów.
12 2016-05-10 17:26:01 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-05-10 17:27:56)
Nie dziwię mu się, po co mu piękna i wykształcona, ale ze zgniłym wnętrzem babka?
Lepiej się żyje z kimś mniej urodziwym, ale za to z bogatym wnętrzem.
P.S Wykształcone osoby z reguły wiedzą czym jest interpunkcja.
--------------------
Ivy, skąd pomysł, że tamta jest głupsza? Bo facet do niej odszedł?
A skąd wiesz jakie ja mam wnętrze?Cyngli za smarkata jesteś wiesz żeby takie rzeczy pisać.
No niestety imigranci z Afryki tak mają. Są to obiboki i lenie patentowane. Sama trafiłam na takiego i nic poradzisz, oni we krwi mają nieróbstwo. Pieprzone lenie czarnuchy
Ivy, skąd pomysł, że tamta jest głupsza? Bo facet do niej odszedł?
No bo jak autorka taka wykształcona to każda dla niej będzie głupsza
16 2016-05-10 17:40:19 Ostatnio edytowany przez apologises (2016-05-10 17:41:59)
Jeśli masz swój wiek, o wykształceniu nie wspomnę, skąd takie zdziwienie ,że odszedł? Takie rzeczy się zdarzają.
Od kogo Ty sama odeszłaś dla tego mahoniowego prawie boga?
17 2016-05-10 17:47:08 Ostatnio edytowany przez Dobruśka (2016-05-10 17:47:45)
Od Polaka.Wyjechałam do Anglii i tam poznałam jego.Zresztą ja już z Polską nie chcę mieć nic wspólnego.Obywatelstwo zmieniłam.
No ja pierniczę, a co ma obywatelstwo wspólnego z tym Twoim kosmosem jaki sobie zgotowałaś?
Czemu masz się za ósmy cud świata? Bambo wymienił Cię na lepszy model, jak Ty przedtem kogoś innego "bliskiego".Tajemnica rozwikłana.
No ja pierniczę, a co ma obywatelstwo wspólnego z tym Twoim kosmosem jaki sobie zgotowałaś?
Czemu masz się za ósmy cud świata? Bambo wymienił Cię na lepszy model, jak Ty przedtem kogoś innego "bliskiego".Tajemnica rozwikłana.
Jaki lepszy model?Ta szpetna Angielka?Jednak murzyni wchodzą na wszystko co się rusza.Ją pewnie też zostawia ale ona bogatsza to sobie znalazł utrzymankę.
Ja już nie będę taka głupia.
Troll to czy nie - poziomu odpowiedniego do tego forum nie prezentuje